Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=харчова мікробіологія<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
6
Показані документи
с 1 за 6
>
1.
Мікробіологія харчових продуктів/НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта”. - 2013
>
2.
Дослідження морфології мікроскопічних грибів та дріжджів/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019
>
3.
Визначення бродильної активності дріжджів/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019
>
4.
Дослідження мікрофлори м'яса та м'ясних продуктів бактеріоскопічним методом/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019
>
5.
Дослідження мікрофлори молочних продуктів/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019
>
6.
Визначення мікрофлори яєць та яйцепродуктів/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ