Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=харчова мікробіологія<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
Мікробіологія харчових продуктів/НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта”. - 2013
2.
Дослідження морфології мікроскопічних грибів та дріжджів/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019
3.
Визначення бродильної активності дріжджів/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019
4.
Дослідження мікрофлори м'яса та м'ясних продуктів бактеріоскопічним методом/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019
5.
Дослідження мікрофлори молочних продуктів/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019
6.
Визначення мікрофлори яєць та яйцепродуктів/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019
© Асоціація ЕБНІТ