Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=транспортування<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 104
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.


   
    Машини та обладнання для переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : електрон. посібник / В. Грис [та ін.] ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2021
    Зміст:
Підйомне обладнання
Обладнання для транспортування сировини, тари і продукції
Обладнання для миття сировини і тари
Обладнання для грубого і тонкого подрібнення
Обладнання для теплової обробки сировини і продукції
Обладнання для наповнення, дозування й укладання продукції
Обладнання для герметизації й пакування продукції
Етикетувальне обладнання
Тара для зберігання і транспортування сировини та продукції
Холодильне технологічне обладнання для зберігання харчових продуктів
Організація механізованих робіт із переробки та зберігання
Машини та обладнання для механізації процесів переробки зерна
Машини та обладнання для механізації процесів виробництва
Машини та обладнання для механізації переробки плодів і овочів
Машини та обладнання для механізації переробки м'яса і риби
Машини та обладнання для механізації переробки молока
Машини та обладнання для механізації переробки насіння олійних культур

Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Грис, Віктор
Парнета, Ярослав
Натуркач , Роман
Руденко, Віталій
Гордецька, Марія
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти


Знайти схожі

2.
   637.1.05(075.8)
   Г 11


   
    Гігієна молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : електрон. посібник : в 2 ч. Ч. 1 / І. В. Яценко [та ін.] ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020
УДК

Кл.слова (ненормовані):
санітарні заходи -- мікрофлора молока -- якість молока -- безпечність молока -- транспортування -- приймання -- зберігання -- реалізації молока
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Богатко, Надія Михайлівна
Бібен, Іван Андрійович
Бінкевич, Володимир Ярославович
Касяненко, Оксана
Гачак, Юрій
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти


Знайти схожі

3.


    Станкевич, Сергій Володимирович.
    Техноекологія [Електронний ресурс] : навч. посібник / С. В. Станкевич, Л. В. Головань ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : [б. в.], 2020. - 338 с. - Бібліогр.: с. 333-337 (71 назва)
    Зміст:
Предмет, об’єкт і основні завдання техноекології
Техноекологічна небезпека України
Мінерально-ресурсний потенціал України
Вплив електроенергетики на екосистеми
Вплив транспорту на довкілля
Екологічні проблеми металургійного виробництва
Паливно-енергетичний комплекс і довкілля
Хімічний комплекс – стан і перспективи
Гірничовидобувна промисловість і її вплив на довкілля
Лісове господарство та деревинообробна промисловість і їх вплив на довкілля
Целюлозно-паперова промисловість і її вплив на довкілля
Взаємозалежність сільського господарства і природних умов
Проблеми житлово-комунального господарства
Відходи життєдіяльності
Екологічні наслідки дій збройних сил
Екологічні проблеми космічної діяльності

Кл.слова (ненормовані):
геотермальна енергія -- геотермальная энергия -- вітрова енергія -- ветровая энергия -- атомні електростанції -- атомные электростанции -- біоенергія -- биоэнергия -- гідроенергетика -- гидроэнергетика -- трубопровідне транспортування -- трубопроводная транспортировка -- чорна металургія -- черная металлургия -- вугільна промисловість -- угольная промышленность
Анотація: Техноекологія – розділ екології, який вивчає негативний вплив на навколишнє природне середовище основних видів технологічної діяльності людини, визначає напрямки та засоби досягнення гармонійного розвитку людини та природи. Дисципліна є нормативною для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 «Екологія». Призначено для аудиторної та самостійної роботи фахівців закладів вищої освіти ІІ–ІV рівнів акредитації зі спеціальності 101 «Екологія». Може бути корисним фахівцям з екології, науковим співробітникам, слухачам закладів післядипломної освіти, викладачам, здобувачам екологічних, біологічних та сільськогосподарських спеціальностей закладів вищої освіти.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Головань, Лариса Володимирівна
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва


Знайти схожі

4.


    Локванець, Тетяна.
    Технологія переробки плодів та овочів [Електронний ресурс] : електрон. посібник / Т. Локванець ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020
    Зміст:
Плодоовочева сировина, причини її псування і способи переробки
Консервна тара та її підготовка
Транспортування та зберігання сировини до переробки
Миття, сортування, калібрування сировини
Обчищення, різання та подрібнення плодоовочевої сировини
Теплова обробка сировини
Приготування заливальних рідин
Процеси фасування та герметизації тари
Процеси стерилізації та пастеризації консервів
Завершальна обробка консервів після стерилізації. Види браку консервів
Класифікація та асортимент плодоовочевих консервів
Облік консервів в умовному вираженні
Поняття і розрахунки норм витрат сировини і матеріалів
Cоління, квашення, мочіння
Маринування овочів і фруктів
Виробництво натуральних овочевих консервів
Виробництво овочевих закусочних консервів
Виробництво овочевих соків та напоїв
Виробництво концентрованих томат-продуктів
Виробництво фруктових компотів
Виробництво фруктових соків
Виробництво консервів із подрібнених фруктів
Виробництво солодкої продукції
Консервування хімічними засобами
Сушіння овочів та фруктів
Виробництво швидкозамороженої продукції
Переробка картоплі
Переробка нетрадиційної та дикорослої сировини
Використання і переробка відходів консервного виробництва. Впровадження маловідходних технологій
Напрями удосконалення технології та впровадження нових методів переробки плодів і овочів

Анотація: В електронному навчальному посібнику викладені теоретичні основи консервування плодів та овочів, охарактеризовано їхній хімічний склад як сировини для перероблення і виробництва овочевих та плодово-ягідних консервів. Наведено класифікацію та асортимент готової продукції, охарактеризовані технологічні процеси і технології виготовлення плодоовочевих консервів також за допомогою асептичного консервування, та взаємозв’язок окремих операцій в загальному технологічному процесі виробництва. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, а також формули, що необхідні для розрахунку матеріалів, які входять до складу заливальних рідин. Навчально-методичний посібник рекомендований для викладачів та для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання зі спеціальності 5.05170108 „Зберігання, консервування і переробки плодів та овочів”
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти


Знайти схожі

5.


   
    Техноекологія [Електронний ресурс] : термінол. слов. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 101 Екологія / С. В. Станкевич [та ін.] ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : [б. в.], 2020. - 74 с.

Кл.слова (ненормовані):
геотермальна енергія -- геотермальная энергия -- вітрова енергія -- ветровая энергия -- атомні електростанції -- атомные электростанции -- біоенергія -- биоэнергия -- гідроенергетика -- гидроэнергетика -- трубопровідне транспортування -- трубопроводная транспортировка -- чорна металургія -- черная металлургия -- вугільна промисловість -- угольная промышленность
Анотація: У термінологічному словнику викладено тлумачення базових термінів нормативної дисципліни «Техноекологія». Видання допоможе забезпечити кваліфікацію та компетентність майбутніх фахівців-екологів. Призначено для аудиторної та самостійної роботи фахівців закладів вищої освіти ІІ–ІV рівнів акредитації зі спеціальності «Екологія». Може бути корисним фахівцям з екології, науковим співробітникам, слухачам закладів післядипломної освіти, викладачам, здобувачам екологічних, біологічних та сільськогосподарських спеціальностей ЗВО.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Станкевич, Сергій Володимирович
Головань, Лариса Володимирівна
Білецький, Євген Миколайович
Меленті, Вікторія Олександрівна
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва


Знайти схожі

6.


   
    Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства та торгівлі [Електронний ресурс] : навч. посібник / В. В. Євлаш [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 233 с. - Бібліогр.: с. 231-232
    Зміст:
Гігієна і санітарія та її завдання в системі закладів ресторанного господарства. Державний санітарний нагляд, його форми та організація
Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища та систем забезпечення закладів ресторанного господарства
Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та об’ємнопланувальних рішень приміщень закладів ресторанного господарства
Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічного обладнання, інвентарю, посуду, тари та пакувальних матеріалів
Санітарний режим на підприємствах ресторанного господарства та особиста гігієна персоналу
Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів
Санітарно-гігієнічні вимоги до транспортування, приймання, зберігання і реалізації кулінарної продукції
Санітарно-гігієнічні вимоги до організації дитячого, лікувального та лікувально-профілактичного харчування
Кишкові інфекції, харчові отруєння і гельмінтози
Сучасні системи менеджменту безпечності харчової продукції та санітарного стану підприємств харчової індустрії

Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- торгівля -- торговля -- гігієна закладів -- гигиена заведений -- санітарія закладів -- санитария заведений -- гігієна персоналу -- гигиена персонала -- вимоги до приміщень -- требования к помещениям -- інвентар -- инвентарь -- харчові отруєння -- пищевые отравления
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Головко, Микола Павлович
Прісс, Олеся Петрівна
Серік, Максим Леонідович
Старостенко, Богдана Олександрівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

7.


   
    Складання монтажних схем трубопроводів. Розмічування траси трубопроводу [Електронний ресурс] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. ден. та заоч. форм навч. з дисц. Монтаж, ремонт, наладка обладнання переробних і харчових виробництв / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2021. - 16 с.

Кл.слова (ненормовані):
технологічне обладнання -- технологическое оборудование -- переробні і харчові виробництва -- перерабатывающие и пищевые производства -- технологічні трубопроводи -- технологические трубопроводы -- транспортування сировини -- транспортировка сырья -- пожежне водопостачання -- пожарное водоснабжение -- опалення -- отопление -- каналізація неагресивних стоків -- канализация неагрессивных стоков -- зливова каналізація -- ливневая канализация -- монтаж
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка


Знайти схожі

8.
62-82
О 29


   
    Объемные гидравлические приводы [Текст] / Т. М. Башта [и др.] ; под ред. Т. М. Башты. - М. : Машиностpоение, 1969. - 628 с. : ил. - Библиогр.: с. 623-625
УДК

Кл.слова (ненормовані):
рабочие жидкости -- робочі рідини -- насосы и гидромоторы -- насоси і гідромотори -- аппаратура регулирования -- апаратура регулювання -- апаратура распределения -- апаратура розподілення -- апаратура управления -- апаратура управління -- гидравлические следящие приводы и устройства -- гідравлічні стежачі приводи і прилади -- герметизация гидроагрегатов -- гірметизація гідроагрегатів -- транспортирование и очистка жидкостей -- транспортування і очистка рідин
Дод.точки доступу:
Башта, Т. М.
Зайченко, И. З.
Ермаков, В. В.
Хаймович, Е. М.
Башта, Т. М. \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

9.
   664(075.8)
   Г 11


   
    Гігієна та санітарія переробних підприємств [Електронний ресурс] : навч. посіб. / М. П. Головко [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т, Вінниц. торг.-екон. ін-т КНТЕУ. - Харків : [б. в.], 2022. - 218 с. - Бібліогр.: с. 207-217
    Зміст:
Гігієна, завдання і значення при виробництві продовольчої сировини та продуктів харчування
Гігієнічні вимоги до будівництва підприємств харчової галузі
Нормативно-правові акти, які регламентують санітарно-гігієнічні вимоги до процесів виробництва харчових продуктів
Санітарно-гігієнічн вимоги до продовольчої сировини при виробництві харчових продуктів
Санітарно-гігієнічні вимоги до зберігання та транспортування харчових продуктів
Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічних процесів
Гігієна при використанні харчових добавок
Дезінфекція, дезінсекція, дератиза-ція виробничих приміщень підприємств харчової промисловості
УДК

Кл.слова (ненормовані):
продовольча сировина -- продовольственное сырье -- продукти харчування -- продукты питания -- харчова галузь -- пищевая отрасль -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дезінфекція -- дезинфекция -- дезінсекція -- дезинсекция -- дератизація -- дератизация
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Власенко, Ірина Георгіївна
Головко, Тетяна Миколаївна
Семко, Тетяна Василівна
Держ. біотехнол. ун-т
Вінниц. торг.-екон. ін-т КНТЕУ


Знайти схожі

10.


   
    Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства та торгівлі [Електронний ресурс] : навч. посіб. : практикум / В. В. Євлаш [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Луганськ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка. - Харків : [б. в.], 2020. - 224 с.
    Зміст:
Гігієна та санітарія, її завдання в системі підприємств ресторанного господарства
Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища та систем забезпечення функціонування підприємств ресторанного господарства
Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та об’ємнопланувальних рішень приміщень підприємств ресторанного господарства. Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання підприємств ресторанного господарства та особистої гігієни персоналу
Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічного обладнання, інвентарю, посуду, тари та пакувальних матеріалів. Санітарно-гігієнічна оцінка миючих та дезинфікуючих засобів
Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Санітарно-гігієнічні вимоги до транспортування, приймання, зберігання і реалізації кулінарної продукції
Санітарно-гігієнічні вимоги до організації дитячого, лікувального та лікувально-профілактичного харчування. Основи профілактики харчових захворювань мікробного і немікробного походження у підприємствах ресторанного господарства
Впровадження систем менеджменту якості та безпечності харчової продукції (HACCP, ISO, GMP, GFSI. FSSC тощо) на підприємствах харчової індустрії

Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- торгівля -- торговля -- гігієна закладів -- гигиена заведений -- санітарія закладів -- санитария заведений -- гігієна персоналу -- гигиена персонала -- вимоги до приміщень -- требования к помещениям
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Серік, Максим Леонідович
Сєногонова, Людмила Івнівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Луганськ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ