Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=технология<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
829
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-20
21-30
31-40
41-50
51-60
>
1.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
:
Автор(и)
: Бестужева С. В., Козуб В. О., Проскурніна Н. В., Вовк В. А., Доброскок Ю. Б., Ставерська, Тетяна Олександрівна
Назва
: Світове господарство і міжнародні економічні відносини : навч. посібник у схемах і таблицях
Вихідні дані
: Харків: [б. в.], 2021
Кільк.характеристики
:249 с.
Колективи
: Харків. нац. екон. ун-т ім. С. Кузнеця :
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): світове господарство--мировое хозяйство--world economy--міжнародні економічні відносини--международные экономические отношения--international economic relations--міжнародний науково-технічний обмін--международный научно-технический обмен--international scientific and technical exchange--технологія як товар--
технология
как товар--technology as a commodity--економічна єдність світу--экономическое единство мира--economic unity of the world--економічна глобалізація--экономическая глобализация--economic globalization--міжнародний ринок технологій--международный рынок технологий
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Знайти схожі
>
2.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
:
Назва
: Математичні методи в технології : метод. вказ. та індивідуал. контрол. завдання
Вихідні дані
: Харків: [б. в.], 2016
Кільк.характеристики
:49 с.
Колективи
: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі :
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): технологія--
технология
--математические методы--кореляція--корреляция--математична статистика--математическая статистика
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Знайти схожі
>
3.
Форма документа
: Багатотомне видання
Шифр видання
:
Назва
: Основи технології галузі : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання. Розділ 3 : Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Вихідні дані
: Харків: [б. в.], 2018
Кільк.характеристики
:33 с.
Колективи
: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі :
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): ресторанний бізнес--ресторанный бизнес--харчові технології--пищевые технологии--технологія галузі--
технология
отрасли--харчова продукція--пищевая продукция
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Знайти схожі
>
4.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
:
Автор(и)
: Тютюкова, Дар’я Олександрівна, Гринченко, Наталя Геннадіївна, Пивоваров, Павло Петрович, Гринченко, Ольга Олексіївна, Рябець, Ольга Юріївна, Плотнікова, Раїса Валеріївна
Назва
: Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії : монографя
Вихідні дані
: Харків: [б. в.], 2018
Кільк.характеристики
:110 с.
Колективи
: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примітки
: Бібліогр.: с. 97-109 (194 назви) :
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): технологія--
технология
--сир кисломолочний--сыр кисломолочный--напівфабрикати--полуфабрикаты--молоко--біологічна цінність--биологическая ценность--зберігання--хранение--ресторанна індустрія--ресторанная индустрия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Знайти схожі
>
5.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
:
Автор(и)
: Лісовська, Тетяна Олегівна, Чорна, Ніна Вікторівна
Назва
: Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого : монографія
Вихідні дані
: Харків: [б. в.], 2020
Кільк.характеристики
:126 с.
Колективи
: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя
Примітки
: Бібліогр.: с. 107-122 (195 назв) :
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): переробка зернової сировини--переработка зернового сырья--виробництво бісквітних напівфабрикатів--производство бисквитных полуфабрикатов--борошно кукурудзяне екструдоване--мука кукурузная экструдированная--технологія борошняних кондитерських виробів--
технология
мучных кондитерских изделий
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Знайти схожі
>
6.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
:
Автор(и)
: Олійник, Світлана Георгіївна, Лисюк, Галина Михайлівна, Кравченко, Олена Іванівна, Самохвалова, Ольга Володимирівна
Назва
: Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці : монографія
Вихідні дані
: Харків: [б. в.], 2014
Кільк.характеристики
:108 с.
Колективи
: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примітки
: Бібліогр.: с. 90-107 (240 назв) :
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--біологічна цінність--биологическая ценность--харчова цінність--пищевая ценность--зародки пшениці--зародыши пшеницы--спиртовий екстракт--спиртовой экстракт--борошно пшеничне--мука пшеничная--технологія хліба--
технология
хлеба
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Знайти схожі
>
7.
Форма документа
: Багатотомне видання
Шифр видання
:
Автор(и)
: Перцевой, Федір Всеволодович, Камсуліна, Наталія Валеріївна, Дроменко, Олена Борисівна, Діхтярь, Альона Миколаївна, Котляр, Олег Володимирович, Омельченко, Світлана Борисівна
Назва
: Харчові технології : навч. посіб.: у 2 ч. Ч. 2
Вихідні дані
: Харків; Суми: [б. в.], 2020
Кільк.характеристики
:208 с.
Колективи
: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примітки
: Бібліогр.: с. 152-154. - Дод.: с. 155-192 :
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): технологічні процеси--технологические процессы--технологія виробництва--
технология
производства--хімічний склад--химический состав--харчові технології--пищевые технологии--безпека продовольчої сировини--безопасность производственного сырья
Зміст
: Технологія виробництва кондитерських виробів ; Технології переробки зернових культур ; Технологія виробництва цукристих продуктів ; Технологія бродильних виробництв ; Технологія виробництва жирів ; Технологія виробництва безалкогольних напоїв ; Технологія переробки овочів ; Технологія переробки плодів і ягід
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Знайти схожі
>
8.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
:
Автор(и)
: Плотнікова, Раїса Валеріївна, Гринченко, Наталя Геннадіївна, Пивоваров, Павло Петрович, Гринченко, Ольга Олексіївна
Назва
: Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сиров : монографія
Вихідні дані
: Харків: [б. в.], 2015
Кільк.характеристики
:111 с
Колективи
: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примітки
: Бібліогр.: с. 97-108. - Дод.: с. 109-110 :
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): технологія десертної продукції--
технология
десертной продукции--молоко--полідисперсні системи--полидисперсные системы--плодово-ягідна сировина--плодово-ягодное сырьё
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Знайти схожі
>
9.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
:
Автор(и)
: Діхтярь, Альона Миколаївна, Федак, Наталія Василівна, Гринченко, Ольга Олексіївна, Пивоваров, Євген Павлович
Назва
: Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу : монографія
Вихідні дані
: Харків: [б. в.], 2017
Кільк.характеристики
:134 с
Колективи
: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примітки
: Бібліогр.: с. 118-133 :
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): органолептичні властивості--органолептические свойства--заварне тісто--заварное тесто--олія соняшникова--масло подсолнечное--спосіб зберігання--способ хранения--технологічна обробка--технологическая обработка--технологія галузі--
технология
отрасли
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Знайти схожі
>
10.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
:
Автор(и)
: Черевко, Олександр Іванович, Крайнюк, Людмила Миколаївна, Касілова, Людмила Олексіївна, Крутовий, Жорж Андрійович, Манєлова, Людмила Дем'янівна, Чуйко, Людмила Олексіївна, Дроменко, Олена Борисівна
Назва
: Раціональне харчування дітей шкільного віку : навч. посібник
Вихідні дані
: Харків: [б. в.], 2007
Кільк.характеристики
:162 с
Колективи
: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примітки
: Бібліогр.: с. 161 :
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): дитячий організм--детский организм--технологія приготування страв--
технология
приготовления блюд--контроль якості--контроль качества--кулінарна продукція--кулинарная продукция
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ