Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=технология<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 829
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Автор(и) : Бестужева С. В., Козуб В. О., Проскурніна Н. В., Вовк В. А., Доброскок Ю. Б., Ставерська, Тетяна Олександрівна
Назва : Світове господарство і міжнародні економічні відносини : навч. посібник у схемах і таблицях
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2021
Кільк.характеристики :249 с.
Колективи : Харків. нац. екон. ун-т ім. С. Кузнеця :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): світове господарство--мировое хозяйство--world economy--міжнародні економічні відносини--международные экономические отношения--international economic relations--міжнародний науково-технічний обмін--международный научно-технический обмен--international scientific and technical exchange--технологія як товар--технология как товар--technology as a commodity--економічна єдність світу--экономическое единство мира--economic unity of the world--економічна глобалізація--экономическая глобализация--economic globalization--міжнародний ринок технологій--международный рынок технологий
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

2.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Назва : Математичні методи в технології : метод. вказ. та індивідуал. контрол. завдання
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2016
Кільк.характеристики :49 с.
Колективи : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологія--технология--математические методы--кореляція--корреляция--математична статистика--математическая статистика
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

3.
Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання :
Назва : Основи технології галузі : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання. Розділ 3 : Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2018
Кільк.характеристики :33 с.
Колективи : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ресторанний бізнес--ресторанный бизнес--харчові технології--пищевые технологии--технологія галузі--технология отрасли--харчова продукція--пищевая продукция
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

4.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Автор(и) : Тютюкова, Дар’я Олександрівна, Гринченко, Наталя Геннадіївна, Пивоваров, Павло Петрович, Гринченко, Ольга Олексіївна, Рябець, Ольга Юріївна, Плотнікова, Раїса Валеріївна
Назва : Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії : монографя
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2018
Кільк.характеристики :110 с.
Колективи : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примітки : Бібліогр.: с. 97-109 (194 назви) :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологія--технология--сир кисломолочний--сыр кисломолочный--напівфабрикати--полуфабрикаты--молоко--біологічна цінність--биологическая ценность--зберігання--хранение--ресторанна індустрія--ресторанная индустрия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

5.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Автор(и) : Лісовська, Тетяна Олегівна, Чорна, Ніна Вікторівна
Назва : Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого : монографія
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2020
Кільк.характеристики :126 с.
Колективи : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя
Примітки : Бібліогр.: с. 107-122 (195 назв) :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): переробка зернової сировини--переработка зернового сырья--виробництво бісквітних напівфабрикатів--производство бисквитных полуфабрикатов--борошно кукурудзяне екструдоване--мука кукурузная экструдированная--технологія борошняних кондитерських виробів--технология мучных кондитерских изделий
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

6.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Автор(и) : Олійник, Світлана Георгіївна, Лисюк, Галина Михайлівна, Кравченко, Олена Іванівна, Самохвалова, Ольга Володимирівна
Назва : Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці : монографія
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2014
Кільк.характеристики :108 с.
Колективи : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примітки : Бібліогр.: с. 90-107 (240 назв) :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--біологічна цінність--биологическая ценность--харчова цінність--пищевая ценность--зародки пшениці--зародыши пшеницы--спиртовий екстракт--спиртовой экстракт--борошно пшеничне--мука пшеничная--технологія хліба--технология хлеба
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

7.
Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання :
Автор(и) : Перцевой, Федір Всеволодович, Камсуліна, Наталія Валеріївна, Дроменко, Олена Борисівна, Діхтярь, Альона Миколаївна, Котляр, Олег Володимирович, Омельченко, Світлана Борисівна
Назва : Харчові технології : навч. посіб.: у 2 ч. Ч. 2
Вихідні дані : Харків; Суми: [б. в.], 2020
Кільк.характеристики :208 с.
Колективи : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примітки : Бібліогр.: с. 152-154. - Дод.: с. 155-192 :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологічні процеси--технологические процессы--технологія виробництва--технология производства--хімічний склад--химический состав--харчові технології--пищевые технологии--безпека продовольчої сировини--безопасность производственного сырья
Зміст : Технологія виробництва кондитерських виробів ; Технології переробки зернових культур ; Технологія виробництва цукристих продуктів ; Технологія бродильних виробництв ; Технологія виробництва жирів ; Технологія виробництва безалкогольних напоїв ; Технологія переробки овочів ; Технологія переробки плодів і ягід
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

8.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Автор(и) : Плотнікова, Раїса Валеріївна, Гринченко, Наталя Геннадіївна, Пивоваров, Павло Петрович, Гринченко, Ольга Олексіївна
Назва : Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сиров : монографія
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2015
Кільк.характеристики :111 с
Колективи : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примітки : Бібліогр.: с. 97-108. - Дод.: с. 109-110 :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологія десертної продукції--технология десертной продукции--молоко--полідисперсні системи--полидисперсные системы--плодово-ягідна сировина--плодово-ягодное сырьё
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

9.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Автор(и) : Діхтярь, Альона Миколаївна, Федак, Наталія Василівна, Гринченко, Ольга Олексіївна, Пивоваров, Євген Павлович
Назва : Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу : монографія
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2017
Кільк.характеристики :134 с
Колективи : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примітки : Бібліогр.: с. 118-133 :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): органолептичні властивості--органолептические свойства--заварне тісто--заварное тесто--олія соняшникова--масло подсолнечное--спосіб зберігання--способ хранения--технологічна обробка--технологическая обработка--технологія галузі--технология отрасли
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

10.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Автор(и) : Черевко, Олександр Іванович, Крайнюк, Людмила Миколаївна, Касілова, Людмила Олексіївна, Крутовий, Жорж Андрійович, Манєлова, Людмила Дем'янівна, Чуйко, Людмила Олексіївна, Дроменко, Олена Борисівна
Назва : Раціональне харчування дітей шкільного віку : навч. посібник
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2007
Кільк.характеристики :162 с
Колективи : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примітки : Бібліогр.: с. 161 :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дитячий організм--детский организм--технологія приготування страв--технология приготовления блюд--контроль якості--контроль качества--кулінарна продукція--кулинарная продукция
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ