Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=технология<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 829
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.


   
    Світове господарство і міжнародні економічні відносини [Електронний ресурс] : навч. посібник у схемах і таблицях / С. В. Бестужева [та ін.] ; Харків. нац. екон. ун-т ім. С. Кузнеця. - Харків : [б. в.], 2021. - 249 с.

Кл.слова (ненормовані):
світове господарство -- мировое хозяйство -- world economy -- міжнародні економічні відносини -- международные экономические отношения -- International Economic Relations -- міжнародний науково-технічний обмін -- международный научно-технический обмен -- international scientific and technical exchange -- технологія як товар -- технология как товар -- technology as a commodity -- економічна єдність світу -- экономическое единство мира -- economic unity of the world -- економічна глобалізація -- экономическая глобализация -- economic globalization -- міжнародний ринок технологій -- международный рынок технологий
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Бестужева, С. В.
Козуб, В. О.
Проскурніна, Н. В.
Вовк, В. А.
Доброскок, Ю. Б.
Ставерська, Тетяна Олександрівна
Харків. нац. екон. ун-т ім. С. Кузнеця


Знайти схожі

2.


   
    Математичні методи в технології [Електронний ресурс] : метод. вказ. та індивідуал. контрол. завдання / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Л. О. Пархоменко, Д. О. Торяник. - Харків : [б. в.], 2016. - 49 с.

Кл.слова (ненормовані):
технологія -- технология -- математические методы -- кореляція -- корреляция -- математична статистика -- математическая статистика
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Пархоменко, Л. О. \авт.-уклад.\
Торяник, Дмитро Олександрович \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

3.


   
    Основи технології галузі [Електронний ресурс] : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання. Розділ 3. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: К. Р. Касабова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018. - 33 с.

Кл.слова (ненормовані):
ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес -- харчові технології -- пищевые технологии -- технологія галузі -- технология отрасли -- харчова продукція -- пищевая продукция
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна \уклад.\
Гревцева, Наталя Вячеславівна \уклад.\
Степанькова, Галина В'ячеславівна \уклад.\
Шматченко, Наталя Василівна \уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

4.


   
    Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : монографя / Д. О. Тютюкова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 110 с. - Бібліогр.: с. 97-109 (194 назви)

Кл.слова (ненормовані):
технологія -- технология -- сир кисломолочний -- сыр кисломолочный -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- молоко -- біологічна цінність -- биологическая ценность -- зберігання -- хранение -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Рябець, Ольга Юріївна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

5.


    Лісовська, Тетяна Олегівна.
    Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого [Електронний ресурс] : монографія / Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. - Харків : [б. в.], 2020. - 126 с. - Бібліогр.: с. 107-122 (195 назв)

Кл.слова (ненормовані):
переробка зернової сировини -- переработка зернового сырья -- виробництво бісквітних напівфабрикатів -- производство бисквитных полуфабрикатов -- борошно кукурудзяне екструдоване -- мука кукурузная экструдированная -- технологія борошняних кондитерських виробів -- технология мучных кондитерских изделий
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя


Знайти схожі

6.


   
    Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Електронний ресурс] : монографія / С. Г. Олійник [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 108 с. - Бібліогр.: с. 90-107 (240 назв)

Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- біологічна цінність -- биологическая ценность -- харчова цінність -- пищевая ценность -- зародки пшениці -- зародыши пшеницы -- спиртовий екстракт -- спиртовой экстракт -- борошно пшеничне -- мука пшеничная -- технологія хліба -- технология хлеба
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Лисюк, Галина Михайлівна
Кравченко, Олена Іванівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

7.


   
    Харчові технології [Електронний ресурс] : навч. посіб.: у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків ; Суми : [б. в.], 2020. - 208 с. - Бібліогр.: с. 152-154
Дод.: с. 155-192
    Зміст:
Технологія виробництва кондитерських виробів
Технології переробки зернових культур
Технологія виробництва цукристих продуктів
Технологія бродильних виробництв
Технологія виробництва жирів
Технологія виробництва безалкогольних напоїв
Технологія переробки овочів
Технологія переробки плодів і ягід

Кл.слова (ненормовані):
технологічні процеси -- технологические процессы -- технологія виробництва -- технология производства -- хімічний склад -- химический состав -- харчові технології -- пищевые технологии -- безпека продовольчої сировини -- безопасность производственного сырья
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Котляр, Олег Володимирович
Омельченко, Світлана Борисівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

8.


   
    Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сиров [Електронний ресурс] : монографія / Р. В. Плотнікова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 111 с. - Бібліогр.: с. 97-108
Дод.: с. 109-110

Кл.слова (ненормовані):
технологія десертної продукції -- технология десертной продукции -- молоко -- полідисперсні системи -- полидисперсные системы -- плодово-ягідна сировина -- плодово-ягодное сырьё
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

9.


   
    Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу [Електронний ресурс] : монографія / А. М. Діхтярь [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 134 с. - Бібліогр.: с. 118-133

Кл.слова (ненормовані):
органолептичні властивості -- органолептические свойства -- заварне тісто -- заварное тесто -- олія соняшникова -- масло подсолнечное -- спосіб зберігання -- способ хранения -- технологічна обробка -- технологическая обработка -- технологія галузі -- технология отрасли
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Федак, Наталія Василівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

10.


   
    Раціональне харчування дітей шкільного віку [Електронний ресурс] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2007. - 162 с. - Бібліогр.: с. 161

Кл.слова (ненормовані):
дитячий організм -- детский организм -- технологія приготування страв -- технология приготовления блюд -- контроль якості -- контроль качества -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Крутовий, Жорж Андрійович
Манєлова, Людмила Дем'янівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Дроменко, Олена Борисівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ