Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=технология<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
829
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-20
21-30
31-40
41-50
51-60
>
1.
Світове господарство і
міжнародні економічні відносини [Електронний ресурс] : навч. посібник у схемах і таблицях / С. В. Бестужева [та ін.] ; Харків. нац. екон. ун-т ім. С. Кузнеця. - Харків : [б. в.], 2021. - 249 с.
Кл.слова (ненормовані):
світове господарство
--
мировое хозяйство
--
world economy
--
міжнародні економічні відносини
--
международные экономические отношения
--
International Economic Relations
--
міжнародний науково-технічний обмін
--
международный научно-технический обмен
--
international scientific and technical exchange
--
технологія як товар
--
технология
как товар
--
technology as a commodity
--
економічна єдність світу
--
экономическое единство мира
--
economic unity of the world
--
економічна глобалізація
--
экономическая глобализация
--
economic globalization
--
міжнародний ринок технологій
--
международный рынок технологий
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Бестужева, С. В.
Козуб, В. О.
Проскурніна, Н. В.
Вовк, В. А.
Доброскок, Ю. Б.
Ставерська, Тетяна Олександрівна
Харків. нац. екон. ун-т ім. С. Кузнеця
Знайти схожі
>
2.
Математичні методи в
технології [Електронний ресурс] : метод. вказ. та індивідуал. контрол. завдання / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Л. О. Пархоменко, Д. О. Торяник. - Харків : [б. в.], 2016. - 49 с.
Кл.слова (ненормовані):
технологія
--
технология
--
математические методы
--
кореляція
--
корреляция
--
математична статистика
--
математическая статистика
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Пархоменко, Л. О. \авт.-уклад.\
Торяник, Дмитро Олександрович \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
3.
Основи технології галузі
[Електронний ресурс] : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання. Розділ 3. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: К. Р. Касабова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018. - 33 с.
Кл.слова (ненормовані):
ресторанний бізнес
--
ресторанный бизнес
--
харчові технології
--
пищевые технологии
--
технологія галузі
--
технология
отрасли
--
харчова продукція
--
пищевая продукция
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна \уклад.\
Гревцева, Наталя Вячеславівна \уклад.\
Степанькова, Галина В'ячеславівна \уклад.\
Шматченко, Наталя Василівна \уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
4.
Наукові основи виробництва
напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : монографя / Д. О. Тютюкова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 110 с. - Бібліогр.: с. 97-109 (194 назви)
Кл.слова (ненормовані):
технологія
--
технология
--
сир кисломолочний
--
сыр кисломолочный
--
напівфабрикати
--
полуфабрикаты
--
молоко
--
біологічна цінність
--
биологическая ценность
--
зберігання
--
хранение
--
ресторанна індустрія
--
ресторанная индустрия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Рябець, Ольга Юріївна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
5.
Лісовська, Тетяна Олегівна
.
Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого [Електронний ресурс] : монографія / Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. - Харків : [б. в.], 2020. - 126 с. - Бібліогр.: с. 107-122 (195 назв)
Кл.слова (ненормовані):
переробка зернової сировини
--
переработка зернового сырья
--
виробництво бісквітних напівфабрикатів
--
производство бисквитных полуфабрикатов
--
борошно кукурудзяне екструдоване
--
мука кукурузная экструдированная
--
технологія борошняних кондитерських виробів
--
технология
мучных кондитерских изделий
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя
Знайти схожі
>
6.
Технології хлібобулочних виробів
із продуктами переробки зародків пшениці [Електронний ресурс] : монографія / С. Г. Олійник [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 108 с. - Бібліогр.: с. 90-107 (240 назв)
Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби
--
хлебобулочные изделия
--
біологічна цінність
--
биологическая ценность
--
харчова цінність
--
пищевая ценность
--
зародки пшениці
--
зародыши пшеницы
--
спиртовий екстракт
--
спиртовой экстракт
--
борошно пшеничне
--
мука пшеничная
--
технологія хліба
--
технология
хлеба
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Лисюк, Галина Михайлівна
Кравченко, Олена Іванівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
7.
Харчові технології
[Електронний ресурс] : навч. посіб.: у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків ; Суми : [б. в.], 2020. - 208 с. - Бібліогр.: с. 152-154
Дод.: с. 155-192
Зміст:
Технологія виробництва кондитерських виробів
Технології переробки зернових культур
Технологія виробництва цукристих продуктів
Технологія бродильних виробництв
Технологія виробництва жирів
Технологія виробництва безалкогольних напоїв
Технологія переробки овочів
Технологія переробки плодів і ягід
Кл.слова (ненормовані):
технологічні процеси
--
технологические процессы
--
технологія виробництва
--
технология
производства
--
хімічний склад
--
химический состав
--
харчові технології
--
пищевые технологии
--
безпека продовольчої сировини
--
безопасность производственного сырья
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Котляр, Олег Володимирович
Омельченко, Світлана Борисівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
8.
Науковi та практичнi
основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сиров [Електронний ресурс] : монографія / Р. В. Плотнікова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 111 с. - Бібліогр.: с. 97-108
Дод.: с. 109-110
Кл.слова (ненормовані):
технологія десертної продукції
--
технология
десертной продукции
--
молоко
--
полідисперсні системи
--
полидисперсные системы
--
плодово-ягідна сировина
--
плодово-ягодное сырьё
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
9.
Технологія кулінарної продукції
з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу [Електронний ресурс] : монографія / А. М. Діхтярь [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 134 с. - Бібліогр.: с. 118-133
Кл.слова (ненормовані):
органолептичні властивості
--
органолептические свойства
--
заварне тісто
--
заварное тесто
--
олія соняшникова
--
масло подсолнечное
--
спосіб зберігання
--
способ хранения
--
технологічна обробка
--
технологическая обработка
--
технологія галузі
--
технология
отрасли
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Федак, Наталія Василівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
10.
Раціональне харчування дітей
шкільного віку [Електронний ресурс] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2007. - 162 с. - Бібліогр.: с. 161
Кл.слова (ненормовані):
дитячий організм
--
детский организм
--
технологія приготування страв
--
технология
приготовления блюд
--
контроль якості
--
контроль качества
--
кулінарна продукція
--
кулинарная продукция
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Крутовий, Жорж Андрійович
Манєлова, Людмила Дем'янівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Дроменко, Олена Борисівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ