Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=технология<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 829
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.


   
    Овочівництво закритого ґрунту [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. форми навч. за спец. 201 Агрономія / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Г. І. Яровий, В. П. Сєвідов. - Харків : [б. в.], 2024. - 34 с. - Бібліогр.: с. 32-33

Кл.слова (ненормовані):
технологія вирощування овочевих культур -- технология выращивания овощных культур -- культиваційні споруди -- культивационные сооружения -- овочеві рослини -- овощные растения -- овочівництво -- овощеводство -- закритий ґрунт -- закрытая почва
Анотація: Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Овочівництво закритого ґрунту» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання за спеціальністю 201 «Агрономія». Наведена деталізована тематика теоретичного та практичного курсів дисципліни. Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання, тестові завдання та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Яровий, Григорій Іванович \авт.-уклад.\
Сєвідов, Володимир Петрович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

2.


   
    Насіннєві фонди і їх логістика [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 201 Агрономія / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. О. В. Гудим. - Харків : [б. в.], 2024. - 28 с. : табл. - Бібліогр.: с. 20-21

Кл.слова (ненормовані):
насіннєві фонди сільськогосподарських культур -- семенные фонды сельскохозяйственных культур -- логістичні системи у агропромисловому виробництві -- логистические системы в агропромышленном производстве -- насінництво -- семеноводство -- технологія виробництва насіння -- технология производства семян
Анотація: Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Насіннєві фонди і їх логістика» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає програму та структуру навчальної дисципліни, теми практичних занять, теми для самостійної роботи здобувачами, рекомендовану літературу, питання до підсумкового контролю. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 201 «Агрономія».
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гудим, Олена Володимирівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

3.


   
    Технологія галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання курсової роботи здобувачам першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології освітньої програми Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2024. - 30 с. : табл.

Кл.слова (ненормовані):
Технологія галузі -- Технология отрасли -- курсова робота -- курсовая работа -- харчові технології -- пищевые технологии
Анотація: Методичні вказівки розроблено відповідно до навчальної програми дисципліни «Технологія галузі». Вказівки надають узагальнену та систематизовану інформацію щодо підготовки, оформлення курсової роботи та представлення її до захисту в комісії. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»)
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна \авт.-уклад.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна \авт.-уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна \авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

4.


   
    Розробка планів технологічних операцій при вирощуванні польових культур [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання за спец.: 201 Агрономія, 202 Захист і карантин рослин, 208 Агроінженерія / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: А. О. Рожков [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2024. - 64 с. : табл. - Бібліогр.: с. 63

Кл.слова (ненормовані):
технологія вирощування польових культур -- технология выращивания полевых культур -- сільськогосподарські культури -- сельскохозяйственные культуры -- якість врожаю -- качество урожая -- продуктивність -- производительность -- технологічні операції -- технологические операции
Анотація: Майбутні фахівці повинні володіти основами методології розробки системи технологічних операцій з огляду на біологічні особливості культури та умови вирощування. Методичні вказівки включають 150 варіантів індивідуальних завдань за різними групами культур та зонами вирощування, основні положення з розробки системи удобрення та догляду за посівами, значний обсяг довідкового матеріалу та список рекомендованої літератури.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Рожков, Артур Олександрович \авт.-уклад.\
Огурцов, Євген Миколайович \авт.-уклад.\
Чигрин, Ольга Василівна \авт.-уклад.\
Гепенко, Олександра Вікторівна \авт.-уклад.\
Поташова, Лариса Миколаївна \авт.-уклад.\
Воропай, Юлія Володимирівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

5.


   
    Розробка біопрепаратів тваринного походження СПХ-Б та СПХ-С та їх застосування у виробництві ферментованих молочних продуктів [Електронний ресурс] : метод. вказівки до вибіркової дисципліни для студ. I курсу напряму підгот. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. - Харків : [б. в.], 2023. - 22 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 23

Кл.слова (ненормовані):
Продукція тваринництва -- Продукция животноводства -- Технологія виробництва і переробки -- Технология производства и переработки -- Біопрепарати тваринного походження -- Биопрепараты животного происхождения -- Молочні продукти -- Молочные продукты
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна \авт.-уклад.\
Гейда, Ірина Михайлівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

6.


   
    Технологічні і біохімічні властивості м’яса та м'ясопродуктів [Електронний ресурс] : робочий зошит для студентів 3 курсу технол. фак-ту, напряму підгот. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад. Ю. О. Васильєва. - Харків : [б. в.], 2023. - 32 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 32

Кл.слова (ненормовані):
Продукція тваринництва -- Продукция животноводства -- Технологія виробництва -- Технология производства -- Технологія переробки -- Технология переработки -- М’ясо -- Мясо -- М'ясопродукти -- Мясопродукты
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Васильєва, Юлія Олександрівна \уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

7.


   
    Програма фахового вступного випробування для здобуття ступеня освіти магістр на основі НРК6 та НРК7 для галузі знань 07 «Управління таадміністрування» для спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок [Електронний ресурс] / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: Т. О. Ставерська, А. І. Литвинов, О. В. Жилякова. - Харків : [б. в.], 2023. - 28 с. - Библиогр.: с. 19-27

Кл.слова (ненормовані):
форма вступного випробування -- форма вступительного испытания -- освітній ступінь -- образовательная степень -- фахові атестаційні комісії -- профессиональные аттестационные комиссии -- технологія оцінювання знань -- технология оценки знаний
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Ставерська, Тетяна Олександрівна \уклад.\
Литвинов, Анатолій Іванович \уклад.\
Жилякова, Олена Валеріївна \уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

8.


   
    Оздоровчі технології морозива з коров’ячого молока та оцінка його якості [Електронний ресурс] : метод. вказівки до вибіркової дисципліни для студ. I курсу напряму підгот. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. - Харків : [б. в.], 2023. - 23 с. : табл. - Бібліогр.: с. 22-23

Кл.слова (ненормовані):
Продукція тваринництва -- Продукция животноводства -- Технологія виробництва і переробки -- Технология производства и переработки -- Молоко коров'яче -- Молоко коровье -- Морозиво -- Мороженое -- Оцінка якості -- Оценка качества -- Оздоровчі технології -- Оздоровительные технологии
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна \авт.-уклад.\
Гейда, Ірина Михайлівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

9.


   
    Оздоровчі технології йогурту та оцінка його якості [Електронний ресурс] : метод. вказівки до вибіркової дисципліни для студ. I курсу напряму підгот. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. - Харків : [б. в.], 2023. - 21 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 20

Кл.слова (ненормовані):
Продукція тваринництва -- Продукция животноводства -- Технологія виробництва і переробки -- Технология производства и переработки -- Оздоровчі технології -- Оздоровительные технологии -- Йогурт
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна \авт.-уклад.\
Гейда, Ірина Михайлівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

10.


   
    Технологія клеєних матеріалів [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 187 Деревообробні та меблеві технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. С. А. Шевченко. - Харків : [б. в.], 2023. - 24 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 23

Кл.слова (ненормовані):
Деревообробні технології -- Деревообрабатывающие технологии -- Меблеві технології -- Мебельные технологии -- Клеєні матеріали -- Клееные материалы -- Технологія -- Технология -- Системотехніка лісового комплексу -- Системотехника лесного комплекса
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Шевченко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ