Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=технология<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 829
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
Світове господарство і міжнародні економічні відносини /С. В. Бестужева [та ін.]. - 2021
2.
Математичні методи в технології/Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - 2016
3.
Основи технології галузі/Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі Розділ 3: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. - 2018
4.
Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії/Д. О. Тютюкова [та ін.]. - 2018
5.
Лісовська Т. О. Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого/Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна. - 2020
6.
Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці/С. Г. Олійник [та ін.]. - 2014
7.
Харчові технології/Ф. В. Перцевой [та ін.] Ч. 2. - 2020
8.
Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сиров/Р. В. Плотнікова [та ін.]. - 2015
9.
Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу/А. М. Діхтярь [та ін.]. - 2017
10.
Раціональне харчування дітей шкільного віку/О. І. Черевко [та ін.]. - 2007
© Асоціація ЕБНІТ