Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=тести<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 64
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.


   
    Експертиза товарів [Електронний ресурс] : навч. та контролюючі тести для студ. спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, освіт. рівень - магістр / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Д. М. Одарченко, З. П. Карпенко. - Харків : [б. в.], 2019. - 159 с.

Кл.слова (ненормовані):
товарознавство товарів рослинного походження -- товароведение товаров растительного происхождения -- товарознавство товарів тваринного походження -- товароведение товаров животного происхождения -- експертна оцінка -- экспертная оценка -- експертиза якості -- экспертиза качества
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович \авт.-уклад.\
Карпенко, Зінаїда Павлівна \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

2.


    Скрипник, Марина Іванівна.
    Навчально-методичне забезпечення змісту професійної освіти: запитання та відповіді [Електронний ресурс] : електрон. посібник / М. І. Скрипник ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2016
    Зміст:
Навчально-методичне забезпечення змісту професійної освіти
Структура державних стандартів професійної освіти
Навчальний план: структура, розроблення
Навчальна та робоча програми дисципліни: структура, оформлення
Вимоги до програм практики
Методичні матеріали для студентів з написання курсового та дипломного проекту (роботи)
Навчальна книга: науково-методичні вимоги, структура та зміст
Електронний підручник: класифікація та вимоги до розроблення
Методичні рекомендації та вказівки: структура, вимоги
Навчально-методичний комплекс (нмк) дисципліни: мета та складові
Педагогічні тести: основні вимоги та методика розроблення
Методичні рекомендації до узагальнення передового педагогічного досвіду
Мультимедіа: правила оформлення
Мова навчально-методичної літератури: аналіз типових помилок у навчальних виданнях
Реценція на навчально-методичні розробки

Кл.слова (ненормовані):
навчальна книга -- учебная книга -- електронні підручники -- электронные учебники -- методичні рекомендації -- методические рекомендации -- державні стандарти -- государственные стандарты -- професійна освіта -- профессиональное образование
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти


Знайти схожі

3.


   
    Експертиза в міжнародній торгівлі [Електронний ресурс] : навч. та контролюючі тести для студ. спец. 076 Підприємство, торгівля та біржова діяльність, спеціалізація: 8.03051004, 7.03051004 Управління безпечністю та якістю товарів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Є. Б. Соколова. - Харків : [б. в.], 2016. - 51 с.

Кл.слова (ненормовані):
навчальні тести -- обучающие тесты -- контролюючі тести -- контролирующие тесты -- експертиза -- экспертиза -- міжнародна торгівля -- международная торговля
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович \авт.-уклад.\
Сподар, Катерина Вікторівна \авт.-уклад.\
Соколова, Євгенія Борисівна \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

4.


   
    Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю [Електронний ресурс] : метод. вказівки до практ. занять і самост. роботи для студ. спец. 181 Харчові технології (освітньо-професійна програма Технології харчових продуктів тваринного походження) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. В. М. Онищенко. - Харків : [б. в.], 2019. - 50 с. - Бібліогр.: с. 49-50
    Зміст:
Тематичний план до проведення практичних занять, індивідуальної та самостійної роботи
Зміст тем курсу
Одиниці вимірювань
Оцінка достовірності результатів досліджень
Стандарти: позначення, розроблення, запровадження, пошук та користування
Технічні умови: позначення, розроблення, запровадження, пошук та користування
Схеми сертифікації та знаки відповідності
Порядок та документальне оформлення процедур сертифікації продукції
Системи управління якістю продукції
Характеристика вимог до методів та інструментів управління якістю
Навчально-контролюючі тести
Порядок роботи з комп’ютерною програмою тестового навчання та контролю
Критеріїї оцінювання знань студентів з дисципліни

Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович \уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

5.


   
    Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств [Електронний ресурс] : метод. вказівки до лаборатор. занять та самостійної роботи для студ. спец. 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження» ступеня вищої освіти магістр / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. В. М. Онищенко. - Харків : [б. в.], 2020. - 36 с. - Бібліогр.: с. 36
    Зміст:
Теми, розподіл часу, зміст лабораторних занять з дисципліни
Зміст тем курсу та запитання для самоперевірки до колоквіуму
Навчально-контролюючі тести
Завдання для самостійної роботи студентів
Критерії оцінювання знань студентів з дисципліни

Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович \уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

6.


   
    Товарознавство. Харчові продукти [Електронний ресурс] : тести (для заміру поточних та залишкових знань) для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, А. І. Кудряшов. - Харків : [б. в.], 2023. - 73 с. - Бібліогр.: с. 71-72

Кл.слова (ненормовані):
товарознавство -- товароведение -- харчові продукти -- пищевые продукты -- яйця та яєчні продукти -- яйца и яичные продукты -- м’ясо та м’ясні продукти -- мясо и мясные продукты -- риба та рибні продукти -- рыба и рыбные продукты
Анотація: Методичні вказівки включають 9 тем, що містять завдання, які складаються з двох частин: навчальних та контролюючих тестів. Метою навчальної дисципліни є формування у студентів системи спеціальних теоретичних та практичних знань щодо створення та збереження споживчих властивостей товарів тваринного походження протягом його життєвого циклу: асортименту та навичок оцінки споживчих властивостей продовольчих товарів для професійної діяльності у сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович \авт.-уклад.\
Соколова, Євгенія Борисівна \авт.-уклад.\
Кудряшов, Андрій Ігорович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

7.


    Товарознавство [Електронний ресурс] : тести для поточного контролю знань здобувачів ден. та заоч. форм навчання першого (бакалав.) рівня вищ. освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва; авт.-уклад.: В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : [б. в.], 2023 - .
   Розд. 1 : Продовольчі товари. - 2023. - 66 с. - )

Кл.слова (ненормовані):
готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело -- товарознавство -- товароведение -- продовольчі товари -- продовольственные товары
Анотація: Тести для поточного контролю знань включають по 15 тестових запитань з кожної теми та список рекомендованої літератури. Кожне тестове запитання має чотири варіанти відповідей, з яких студент має обрати вірні. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 241 «Готельно-ресторанна справа».
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Полупан, Валентин Вадимович \авт.-уклад.\
Колесник, Вікторія Валентинівна \авт.-уклад.\
Пенкін, Андрій Констянтинович \авт.-уклад.\
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва


Знайти схожі

8.


   
    Ґрунтознавство [Електронний ресурс] : тести для самоконтролю рівня знань здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 201 Агрономія / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Дегтярьов [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2024. - 56 с.

Кл.слова (ненормовані):
ґрунтознавство -- почвоведение -- ґрунти -- почвы -- агрономія -- агрономия -- землеробство -- земледелие -- врожайність -- урожайность
Анотація: Наведено тестові завдання по 14 темам дисципліни «Ґрунтознавство». Кожне тестове завдання містить від двох до чотирьох варіантів відповіді, з яких здобувач повинен обрати одну вірну відповідь. В кінці пакету завдань наведена таблиця номерів вірних відповідей на тестові завдання, що дає можливість здобувачам провести самоконтроль знань. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія».
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Дегтярьов, Василь Володимирович \авт.-уклад.\
Чекар, Олена Юріївна \авт.-уклад.\
Крохін, Станіслав Васильович \авт.-уклад.\
Казюта, Алла Олексіївна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

9.


   
    Анатомія та фізіологія людини [Електронний ресурс] : тести для студ. другого курсу факультету енергетики, робототехніки та комп’ютерних технологій спец. 163 Біомедична інженерія / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Л. А. Водоп’янова, О. М. Бобрицька. - Харків : [б. в.], 2023. - 50 с. - Бібліогр.: с. 49

Кл.слова (ненормовані):
анатомія людини -- анатомия человека -- фізіологія людини -- фізиология человека -- функціональні системи -- функциональные системы
Анотація: Тести є необхідним компонентом контролю знань з курсу ”Анатомія та фізіологія людини”. Метою курсу ”Анатомія та фізіологія людини” є вивчення головних закономірностей будови та функціонування окремих органів, які об’єднуються в системи (травлення, дихання, кровообігу, лактації, розмноження та інші), а також нервову та гуморальну регуляції діяльності цих функціональних систем.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Водоп’янова, Лариса Анатоліївна \авт.-уклад.\
Бобрицька, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

10.
631.372-049.7(075/Е 45-017013
   631.3-049.7(075.8)
   Е 45


   
    Експлуатація машин і обладнання [Текст] : навч. посібник для підгот. фахівців ОКР „Молодший спеціаліст” спец. 208 „Агроінженерія” (спеціалізація „Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромисл. вир-ва”) в аграр. вищ. навч. закл. / В. М. Кіяшко, О. В. Тіхонов, Ю. О. Борхаленко [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, Красноград. технікум механізації сіл. госп-ва ім. Ф. Я. Тимошенка. - Ніжин : Аспект-Поліграф, 2017. - 318 с. : табл. - ISBN 978-966-340-605-3
УДК

Кл.слова (ненормовані):
комплектування МТА -- комплектование МТА -- транспорт -- сільське господарство -- сельское хозяйство -- механізовані -- механизованые -- технологічні процеси -- технологические процессы -- обгрунтування складу -- обоснование состава -- планування -- планирование -- організація -- организация -- робота МТП -- работа МТП -- курсове проектування -- курсовое проектирование -- тести -- тесты
Дод.точки доступу:
Кіяшко, Валентин Миколайович
Тіхонов, Олександр Всеволодович
Борхаленко, Юрій Олександрович
Шатров, Руслан Володимирович
Опалко, Вікторія Григорівна
Грис, Віктор Петрович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Красноград. технікум механізації сіл. госп-ва ім. Ф. Я. Тимошенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ