Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=тести<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
64
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-20
21-30
31-40
41-50
51-60
>
1.
Експертиза товарів
[Електронний ресурс] : навч. та контролюючі
тести
для студ. спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, освіт. рівень - магістр / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Д. М. Одарченко, З. П. Карпенко. - Харків : [б. в.], 2019. - 159 с.
Кл.слова (ненормовані):
товарознавство товарів рослинного походження
--
товароведение товаров растительного происхождения
--
товарознавство товарів тваринного походження
--
товароведение товаров животного происхождения
--
експертна оцінка
--
экспертная оценка
--
експертиза якості
--
экспертиза качества
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович \авт.-уклад.\
Карпенко, Зінаїда Павлівна \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
2.
Скрипник, Марина Іванівна
.
Навчально-методичне забезпечення змісту професійної освіти: запитання та відповіді [Електронний ресурс] : електрон. посібник / М. І. Скрипник ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2016
Зміст:
Навчально-методичне забезпечення змісту професійної освіти
Структура державних стандартів професійної освіти
Навчальний план: структура, розроблення
Навчальна та робоча програми дисципліни: структура, оформлення
Вимоги до програм практики
Методичні матеріали для студентів з написання курсового та дипломного проекту (роботи)
Навчальна книга: науково-методичні вимоги, структура та зміст
Електронний підручник: класифікація та вимоги до розроблення
Методичні рекомендації та вказівки: структура, вимоги
Навчально-методичний комплекс (нмк) дисципліни: мета та складові
Педагогічні
тести
: основні вимоги та методика розроблення
Методичні рекомендації до узагальнення передового педагогічного досвіду
Мультимедіа: правила оформлення
Мова навчально-методичної літератури: аналіз типових помилок у навчальних виданнях
Реценція на навчально-методичні розробки
Кл.слова (ненормовані):
навчальна книга
--
учебная книга
--
електронні підручники
--
электронные учебники
--
методичні рекомендації
--
методические рекомендации
--
державні стандарти
--
государственные стандарты
--
професійна освіта
--
профессиональное образование
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти
Знайти схожі
>
3.
Експертиза в міжнародній
торгівлі [Електронний ресурс] : навч. та контролюючі
тести
для студ. спец. 076 Підприємство, торгівля та біржова діяльність, спеціалізація: 8.03051004, 7.03051004 Управління безпечністю та якістю товарів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Є. Б. Соколова. - Харків : [б. в.], 2016. - 51 с.
Кл.слова (ненормовані):
навчальні
тести
--
обучающие тесты
--
контролюючі
тести
--
контролирующие тесты
--
експертиза
--
экспертиза
--
міжнародна торгівля
--
международная торговля
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович \авт.-уклад.\
Сподар, Катерина Вікторівна \авт.-уклад.\
Соколова, Євгенія Борисівна \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
4.
Стандартизація, метрологія, сертифікація
та управління якістю [Електронний ресурс] : метод. вказівки до практ. занять і самост. роботи для студ. спец. 181 Харчові технології (освітньо-професійна програма Технології харчових продуктів тваринного походження) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. В. М. Онищенко. - Харків : [б. в.], 2019. - 50 с. - Бібліогр.: с. 49-50
Зміст:
Тематичний план до проведення практичних занять, індивідуальної та самостійної роботи
Зміст тем курсу
Одиниці вимірювань
Оцінка достовірності результатів досліджень
Стандарти: позначення, розроблення, запровадження, пошук та користування
Технічні умови: позначення, розроблення, запровадження, пошук та користування
Схеми сертифікації та знаки відповідності
Порядок та документальне оформлення процедур сертифікації продукції
Системи управління якістю продукції
Характеристика вимог до методів та інструментів управління якістю
Навчально-контролюючі
тести
Порядок роботи з комп’ютерною програмою тестового навчання та контролю
Критеріїї оцінювання знань студентів з дисципліни
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович \уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
5.
Управління якістю продукції
м’ясопереробних підприємств [Електронний ресурс] : метод. вказівки до лаборатор. занять та самостійної роботи для студ. спец. 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження» ступеня вищої освіти магістр / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. В. М. Онищенко. - Харків : [б. в.], 2020. - 36 с. - Бібліогр.: с. 36
Зміст:
Теми, розподіл часу, зміст лабораторних занять з дисципліни
Зміст тем курсу та запитання для самоперевірки до колоквіуму
Навчально-контролюючі
тести
Завдання для самостійної роботи студентів
Критерії оцінювання знань студентів з дисципліни
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович \уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
6.
Товарознавство. Харчові продукти
[Електронний ресурс] :
тести
(для заміру поточних та залишкових знань) для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, А. І. Кудряшов. - Харків : [б. в.], 2023. - 73 с. - Бібліогр.: с. 71-72
Кл.слова (ненормовані):
товарознавство
--
товароведение
--
харчові продукти
--
пищевые продукты
--
яйця та яєчні продукти
--
яйца и яичные продукты
--
м’ясо та м’ясні продукти
--
мясо и мясные продукты
--
риба та рибні продукти
--
рыба и рыбные продукты
Анотація:
Методичні вказівки включають 9 тем, що містять завдання, які складаються з двох частин: навчальних та контролюючих тестів. Метою навчальної дисципліни є формування у студентів системи спеціальних теоретичних та практичних знань щодо створення та збереження споживчих властивостей товарів тваринного походження протягом його життєвого циклу: асортименту та навичок оцінки споживчих властивостей продовольчих товарів для професійної діяльності у сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович \авт.-уклад.\
Соколова, Євгенія Борисівна \авт.-уклад.\
Кудряшов, Андрій Ігорович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
>
7.
Товарознавство [Електронний ресурс] :
тести
для поточного контролю знань здобувачів ден. та заоч. форм навчання першого (бакалав.) рівня вищ. освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва; авт.-уклад.: В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. - Харків : [б. в.], 2023 - .
Розд. 1
: Продовольчі товари. - 2023. - 66 с. - )
Кл.слова (ненормовані):
готельно-ресторанна справа
--
гостинично-ресторанное дело
--
товарознавство
--
товароведение
--
продовольчі товари
--
продовольственные товары
Анотація:
Тести
для поточного контролю знань включають по 15 тестових запитань з кожної теми та список рекомендованої літератури. Кожне тестове запитання має чотири варіанти відповідей, з яких студент має обрати вірні. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 241 «Готельно-ресторанна справа».
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Полупан, Валентин Вадимович \авт.-уклад.\
Колесник, Вікторія Валентинівна \авт.-уклад.\
Пенкін, Андрій Констянтинович \авт.-уклад.\
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Знайти схожі
>
8.
Ґрунтознавство
[Електронний ресурс] :
тести
для самоконтролю рівня знань здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 201 Агрономія / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Дегтярьов [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2024. - 56 с.
Кл.слова (ненормовані):
ґрунтознавство
--
почвоведение
--
ґрунти
--
почвы
--
агрономія
--
агрономия
--
землеробство
--
земледелие
--
врожайність
--
урожайность
Анотація:
Наведено тестові завдання по 14 темам дисципліни «Ґрунтознавство». Кожне тестове завдання містить від двох до чотирьох варіантів відповіді, з яких здобувач повинен обрати одну вірну відповідь. В кінці пакету завдань наведена таблиця номерів вірних відповідей на тестові завдання, що дає можливість здобувачам провести самоконтроль знань. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія».
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Дегтярьов, Василь Володимирович \авт.-уклад.\
Чекар, Олена Юріївна \авт.-уклад.\
Крохін, Станіслав Васильович \авт.-уклад.\
Казюта, Алла Олексіївна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
>
9.
Анатомія та фізіологія
людини [Електронний ресурс] :
тести
для студ. другого курсу факультету енергетики, робототехніки та комп’ютерних технологій спец. 163 Біомедична інженерія / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Л. А. Водоп’янова, О. М. Бобрицька. - Харків : [б. в.], 2023. - 50 с. - Бібліогр.: с. 49
Кл.слова (ненормовані):
анатомія людини
--
анатомия человека
--
фізіологія людини
--
фізиология человека
--
функціональні системи
--
функциональные системы
Анотація:
Тести
є необхідним компонентом контролю знань з курсу ”Анатомія та фізіологія людини”. Метою курсу ”Анатомія та фізіологія людини” є вивчення головних закономірностей будови та функціонування окремих органів, які об’єднуються в системи (травлення, дихання, кровообігу, лактації, розмноження та інші), а також нервову та гуморальну регуляції діяльності цих функціональних систем.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Водоп’янова, Лариса Анатоліївна \авт.-уклад.\
Бобрицька, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
>
10.
631.372-049.7(075/Е 45-017013
631.3-049.7(075.8)
Е 45
Експлуатація машин і
обладнання [Текст] : навч. посібник для підгот. фахівців ОКР „Молодший спеціаліст” спец. 208 „Агроінженерія” (спеціалізація „Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромисл. вир-ва”) в аграр. вищ. навч. закл. / В. М. Кіяшко, О. В. Тіхонов, Ю. О. Борхаленко [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, Красноград. технікум механізації сіл. госп-ва ім. Ф. Я. Тимошенка. - Ніжин : Аспект-Поліграф, 2017. - 318 с. : табл. -
ISBN
978-966-340-605-3
УДК
631.3-049.7(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
комплектування МТА
--
комплектование МТА
--
транспорт
--
сільське господарство
--
сельское хозяйство
--
механізовані
--
механизованые
--
технологічні процеси
--
технологические процессы
--
обгрунтування складу
--
обоснование состава
--
планування
--
планирование
--
організація
--
организация
--
робота МТП
--
работа МТП
--
курсове проектування
--
курсовое проектирование
--
тести
--
тесты
Дод.точки доступу:
Кіяшко, Валентин Миколайович
Тіхонов, Олександр Всеволодович
Борхаленко, Юрій Олександрович
Шатров, Руслан Володимирович
Опалко, Вікторія Григорівна
Грис, Віктор Петрович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Красноград. технікум механізації сіл. госп-ва ім. Ф. Я. Тимошенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ