Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=сфера услуг<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 908(477.54)(036)/Х 23
Назва : Харьковщина. Четыре удивительных маршрута : путеводитель
Вихідні дані : Харьков: Золотые страницы, 2007
Кільк.характеристики :166 с.: фот., карты
Серія: Все про Харків
ISBN, Ціна 978-966-400-022-9:
УДК : 908(477.54)(036)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транспорт--транспорт--пограничные службы--прикордонна служба--медицина--медецина--сфера услуг--сфера послуг--отдых--відпочинок--телефоны--телефони
Примірники : всього : ІБВ(1), Б.п. №1(2), Б.п. №4(1)
Вільні : ІБВ(1), Б.п. №1(2), Б.п. №4(1)
Знайти схожі

2.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 65.49/Я 33
Автор(и) : Ядгаров, Яков Семенович
Назва : Бытовое обслуживание: экономика и культура сервиса
Вихідні дані : М.: Экономика, 1990
Кільк.характеристики :206 с
ISBN, Ціна 5-282-00925-0:
ББК : 65.49
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): народное хозяйство--народне господарство--хозрасчет--госрозрахунок--сфера услуг--сфера послуг
Примірники :Б.п. №1(1)
Вільні : Б.п. №1(1)
Знайти схожі

3.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Автор(и) : Калєнік, Ксенія Володимирівна, Скриннік, Вікторія Ігорівна
Назва : Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг : курс лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2023
Кільк.характеристики :83 с.: рис., табл.
Колективи : Держ. біотехнол. ун-т :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): індустрія гостинності--индустрия гостеприимства--гостинність--гостеприимство--сфера послуг--сфера услуг--індустрія туризму--индустрия туризма--ресторанне господарство--ресторанное хозяйство
Анотація: Курс лекцій з дисципліни «Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг» складений відповідно до навчального плану для підготовки сучасного фахівця з готельно – ресторанної справи, здатного до ефективного соціально-відповідального бізнесу в умовах глобального світового господарства й взаємодії з представниками різних культур і народів. Гостинність та проблематика крос-культурних особливостей в сфері послуг висвітлюється як синтез економічних, маркетингових та управлінських зв’язків з учасниками ринку. У курсі лекцій висвітлені теоретичні аспекти історичного розвитку гостинності, особливості крос-культурних взаємовідношень у процесі ведення бізнесу. Призначено для здобувачів всіх спеціальностей закладів вищої освіти, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ