Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=призначення<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 113
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.


   
    Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення [Електронний ресурс] : монографія : у 2 ч. Ч. 1 / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред.: О. І. Черевка, М. І. Пересічного ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 962 с.
    Зміст:
Наука про харчування (нутриціологія)
Науково-практичні та методологічні підходи до конструювання харчових продуктів функціонального призначення
Харчова сировина та дієтичні добавки як основа харчової продукції функціонального призначення
Новітні технології харчової продукції функціонального призначення

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- інновації -- инновации -- конструювання -- конструирование -- функціональне призначення -- функциональное назначение
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Пересічний, Михайло Іванович
Пересічна, Світлана Михайлівна
Свідло, Карина Володимирівна
Грищенко, І. М.
Тюрікова, І. С.
Антоненко, Артем Васильович
Магалецька, І. А.
Паламарек, Каріна Вікторівна
Собко, Анна Борисівна
Сушич, М. І.
Довга, О. О.
Ліфіренко, О. С.
Черевко, О. І. \за ред.\
Пересічний, М. І. \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

2.


   
    Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, електроефективного виробництва, зберігання та маркетингу [Електронний ресурс] : кол. монографія / О. В. Александров [та ін.] ; за ред.: В. В. Євлаш [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 546 с. - Бібліогр.: с. 543-544 (24 назви)

Кл.слова (ненормовані):
дієтичні добавки -- диетические добавки -- харчовий раціон -- пищевой рацион -- геродієтичного призначення -- геродиетического назначения -- харчування військовослужбовців -- питание военнослужащих -- ресурсозбереження -- ресурсосбережение -- інфрачервоне жарення -- инфракрасное жарение -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- тригенерація -- тригенерация
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Александров, Олександр Валентинович
Артамонова, Майя Володимирівна
Афанасьєва, Оксана Пилипівна
Бондаренко, Олександр Геннадійович
Ел Герби Рамзі Камел
Глущенко, Віталій Володимирович
Гонтар, Тетяна Борисівна
Грич, Артем Вікторович
Губський, Сергій Михайлович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Жегус, Олена Валентинівна
Казаков, Геннадій Павлович
Касабова, Катерина Рубенівна
Коновалов, Дмитро Вікторович
Костенко, Станіслав Миколайович
Мостова, Людмила Миколвївна
Назаренко, Юлія Валентинівна
Нікітін, Сергій Васильович
Остапенко, Олексій Валерійович
Павлоцька, Лариса Федірівна
Паржанов, Жанибек Ануарбекович
Пасічний, Василь Миколайович
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Попова, Наталя В'ячеславівна
Потапов, Володимир Олексійович
Радченко, Микола Іванович
Радченко, Роман Миколайович
Радчук, Олег Володимирович
Рожкова, Людмила Георгіївна
Савицька, Наталія Леонідівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Свідло, Карина Володимирівна
Степанова, Світлана Іванівна
Тасбанбекова, Гюльнара Рахимбердиївна
Товма, Лідія Федороівна
Толеген, Марджанкул Ерхожа
Цихановська, Ірина Василівна
Шматченко, Наталя Василівна
Євлаш, Вікторія Владленівна \за ред.\
Потапов, Володимир Олексійович \за ред.\
Радченко, М. І. \за ред.\
Савицька, Наталія Леонідівна \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

3.


    Летута, Тетяна Миколаївна.
    Товарознавство продуктів функціонального призначення [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студ. за напрямом підготовки 030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / Т. М. Летута, Н. І. Черевична, О. В. Гапонцева ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 73 с. - Бібліогр.: с. 71-72

Кл.слова (ненормовані):
товарознавство -- товароведение -- продукти -- продукты -- продукти функціонального призначення -- продукты функционального назначения -- послуги -- услуги
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевична, Наталія Іванівна
Гапонцева, Оксана Володимирівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

4.


   
    Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення [Електронний ресурс] : монографія : у 2 ч. Ч. 2 / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред.: О. І. Черевка, М. І. Пересічного ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 593 с.
    Зміст:
Якість харчової продукції функціонального призначення
Новітні технології харчової продукції для верств населення

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- інновації -- инновации -- конструювання -- конструирование -- функціональне призначення -- функциональное назначение -- якість продукції -- качество продукции -- новітні технології -- новейшие технологии
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Пересічний, Михайло Іванович
Пересічна, Світлана Михайлівна
Свідло, Карина Володимирівна
Грищенко, І. М.
Тюрікова, І. С.
Антоненко, Артем Васильович
Магалецька, І. А.
Паламарек, Каріна Вікторівна
Собко, Анна Борисівна
Сушич, М. І.
Довга, О. О.
Ліфіренко, О. С.
Черевко, О. І. \за ред.\
Пересічний, М. І. \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

5.


   
    Наукове обґрунтування технологій дієтичних добавок та харчових продуктів, збагачених на ессенціальні мінеральні речовини [Електронний ресурс] : монографія / Т. М. Головко [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 297 с. - Бібліогр.: с. 262-296 (314 назв)
    Зміст:
Сучасний стан та перспективи створення харчових продуктів оздоровчого призначення, збагачених на есенціальні мікронутрієнти
Аналітичне обгрунтування та теоретичне моделювання усунення дефіциту мінеральних есенціальних нутрієнтів
Наукове обґрунтування та розробка технологій мінерально-органічних дієтичних добавок
Наукове обгрунтування та розробка технологій харчових продуктів оздоровчого призначення, збагачених на есенціальні мінеральні речовини
Комплексна система оцінки ефективності впровадження розроблених технологій

Анотація: У монографії теоретично та експериментально обґрунтовано технологію дієтичних добавок як джерела збагачення харчових продуктів і страв на ессенціальні мінеральні речовини та харчових продуктів з їх використанням. Визначені закономірності в технологіях харчових продуктів оздоровчого призначення із використанням харчової сировини, дієтичних добавок та на основі хелатних комплексів. Розвинуто технологічні прийоми включення дієтичних добавок до виробництва харчових продуктів, збагачених на ессенціальні мінеральні речовини. Рекомендовано для наукових працівників, практичних спеціалістів, які вивчають технологію та питання створення харчових продуктів оздоровчного призначення, а також аспірантам та студентам спеціальності «Харчові технології»
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Погожих, Микола Іванович
Головко, Микола Павлович
Применко, Владислав Геннадійович
Геліх, Анна Олександрівна
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

6.


   
    Оцінка придатності ґрунтів для цільового призначення [Електронний ресурс] : метод. вказівки до вивчення курсу для здобувачів другого (магістер.) рівня зі спец. 201 Агрономія освіт.-проф. програми Експертна оцінка ґрунтів / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: В. В. Дегтярьов, С. В. Крохін. - Харків : [б. в.], 2023. - 25 с.

Кл.слова (ненормовані):
земля -- родючість -- плодородие -- вирощування -- выращивание -- сільськогосподарські культури -- сельскохозяйственные культуры -- районування (зонування) -- районирование (зонирование) -- сівозміни -- севооборот -- обробіток -- возделывание
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Дегтярьов, Василь Володимирович \уклад.\
Крохін, Станіслав Васильович \уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

7.


   
    Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин [Електронний ресурс] : монографія / В. В. Євлаш [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 282 с. - Бібліогр.: с. 281
    Зміст:
Аналіз вітчизняного ринку дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин
Сучасні тенденції створення харчових продуктів лікувально-профілактичного призначення для людей з порушеним обміном речовин
Об’єкти та методи проведення досліджень
Розробка технологій дієтичних продуктів з використанням нетрадиційної рослинної сировини, харчових і дієтичних добавок
Розробка раціонів харчування людей з порушеним обміном речовин

Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Аксьонова, Олена Федорівна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Губський, Сергій Михайлович
Упатова, Олена Іванівна
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

8.


   
    Технологія консервованих продуктів функціонального призначення [Електронний ресурс] : метод. вказ. до викон. лаборатор. робіт для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Ю. П. Какадій, Т. В. Котюк, О. С. Погарський. - Харків : [б. в.], 2017. - 24 с.

Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Какадій, Юлія Петрівна \авт.-уклад.\
Котюк, Тетяна Валеріївна \авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

9.


   
    Технологія продуктів оздоровчого харчування [Електронний ресурс] : метод. вказівки до практ. занять для студ. спец. 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. В. А. Большакова, М. А. Янчева. - Харків : [б. в.], 2020. - 17 с. - Бібліогр.: с. 17
    Зміст:
Тематичний план дисципліни
Передумови створення оздоровчих харчових продуктів
Види, теорії та концепції харчування
Характеристика існуючих та потенційних сировинних компонентів
Принципи створення оздоровчих харчових продуктів спеціального призначення
М’ясопродукти спеціального призначення

Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Большакова, Вікторія Анатоліївна \уклад.\
Ячнева, Марина Олександрівна \уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

10.


   
    Характеристика і функціональне призначення складальних одиниць та деталей машин СГТ [Електронний ресурс] : метод. вказ. до викон. практ. робіт з дисц. Технологія виготовлення робочих органів сільськогосподарської техніки для студ. другого рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. інж. спец. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. С. В. Лисенко. - Харків : [б. в.], 2021. - 22 с.

Кл.слова (ненормовані):
технологія виготовлення -- технология изготовления -- робочих органів -- рабочих органов -- складальні одиниці -- сборочные единицы -- деталі машин -- детали машин -- виконавчі поверхні машин -- исполнительные поверхности машин -- конструкторські бази -- конструкторские базы
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Лисенко, Сергій Володимирович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ