Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=пищевая промышленность<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20  
1.


   
    Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : короткий конспект лекцій для студ. другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології» ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / П. П. Пивоваров [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2022. - 117 с. : рис. - Бібліогр.: с. 111-112

Кл.слова (ненормовані):
технології харчових виробництв -- технологии пищевых производств -- заклади ресторанного господарства -- заведения ресторанного хозяйства -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчові технології -- пищевые технологии -- продукція закладів ресторанного господарства -- продукция заведений ресторанного хозяйства
Анотація: Короткий конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії» розроблено відповідно до начальної програми. Матеріали, викладені в короткому конспекті, являють собою стисле викладання лекційного матеріалу з дисциліни. Видання призначене студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Серік, Максим Леонідович
Золотухіна, Інна Василівна


Знайти схожі

2.


    Мольский, Сергей Михайлович.
    Утилизация тепла холодильных машин в пищевой промышленности и торговле [Электронный ресурс] : монография / С. М. Мольский, Л. В. Киптелая ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли . - Харьков : [б. и.], 2013. - 148 с. - Бібліогр.: с. 145-147

Кл.слова (ненормовані):
торговля -- торгівля -- пищевая промышленность -- харчова промисловісь -- теплоутилизация -- теплоутилізація -- холодильная машина -- холодильна машина
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Киптелая, Людмила Васильевна
Харьк. гос. ун-т питания и торговли


Знайти схожі

3.


    Артамонова, Майя Володимирівна.
    Проектування підприємств галузі [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. до виконання лаборат. робіт для здобув. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 136 с. : табл. - Бібліогр.: с. 135

Кл.слова (ненормовані):
інтерактивні методи проектування -- интерактивные методы проектирования -- технологічні розрахунки -- технологические расчеты -- інженерно-технічні розрахунки -- инженерно-технические расчеты -- технологические схемы производства -- технологічні схеми виробництва -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчове виробництво -- пищевое производство
Анотація: Методичні вказівки розроблені для закріплення та поглиблення теоретичного матеріалу стосовно основ і загальних вимог до проектуванню нових і реконструкції існуючих хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств, а також визначення можливості вдосконалення цих процесів шляхом використання нових інтерактивних методів проектування. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

4.


    Тімченко, Ольга Дмитрівна.
    Економіка підприємства [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології / О. Д. Тімченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 173 с. : табл.

Кл.слова (ненормовані):
харчова індустрія -- пищевая индустрия -- Економіка підприємства -- Экономика предприятия -- харчова промисловість -- пищевая промышленность
Анотація: Визначено роль і місце навчальної дисципліни, її зміст за розділами і темами, розгорнутий перелік рекомендованої базової та допоміжної літератури. Конспект лекцій надає допомогу здобувачам в опануванні навчальної дисципліни як під керівництвом викладача, так й під час виконання самостійної роботи. Конспект лекцій призначені здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології».
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

5.


   
    Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві [Електронний ресурс] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (Харків, 14-16 лист. 2012 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; ред. кол.: О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2012. - 212 с.

Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловость -- пищевая промышленность -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- інноваційні технології -- инновационные технологии
Анотація: Збірник містить тези доповідей з інноваційних технологій продуктів харчування в харчовій промисловості та ресторанному господарстві. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів вищих навчальних закладів.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович \ред. кол.\
Янчева, Ліана Миколаївна \ред. кол.\
Михайлов, Валерій Михайлович \ред. кол.\
Гринченко, Ольга Олексіївна \ред. кол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

6.
658.382.3
Н 62


    Никитин, Владимир Сергеевич.
    Охрана труда на предприятиях пищевой промышленности [Текст] : учебник / В. С. Никитин, Ю. М. Бурашников ; под ред. В. С. Никитина. - М. : Агропромиздат, 1991. - 350 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для студентов вузов). - ISBN 5-10-001160-2
УДК

Кл.слова (ненормовані):
охрана труда -- пищевая промышленность -- харчова промисловість -- производственная санитария -- виробнича санітарія -- производственный травматизм -- виробничий травматизм -- шум -- шум -- производственные излучения -- виробнияе випромінювання -- вибрации -- вібрації
Дод.точки доступу:
Бурашников, Юрий Михайлович
Никитин, В. С. \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

7.
664.29(073)
Т 38


   
    Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Київ : Агроосвіта, 2012. - 18 с. : табл. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
класифікація полісахаридів -- классификация полисахаридов -- біологічна роль -- биологическая роль -- хімічні властивості -- химические свойства -- крохмаль -- крахмал -- пектин -- гідроколоїд -- гидроколоид -- харчова промисловість -- пищевая промышленность
Дод.точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Ножко, О. С. \авт.-уклад.\
Баль-Прилипко, Л. В. \авт.-уклад.\
Віннов, О. С. \авт.-уклад.\
Волков, М. В. \авт.-уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11
ОИФ11
ч.з.Б.П. №211


Знайти схожі

8.
   001.895(477)НААН
   К 29


   
    Каталог інноваційних розробок НААН, рекомендованих для впровадження в агропромислове виробництво [Текст] / Я. М. Гандзало [та ін.] ; за ред. акад. Я. М. Гандзала ; Нац. акад. аграр. наук України. - Київ : Аграр. наука, 2018. - 228 с. : фот. кольор. - ISBN 978-966-540-524-5
УДК

Кл.слова (ненормовані):
інноваційні розробки -- инновационные разработки -- землеробство -- земледелие -- меліорація -- мелиорация -- механізація -- механизация -- рослинництво -- растениеводство -- тваринництво -- животноводство -- ветеринарна медицина -- ветеринарная медицина -- економіка -- экономика -- сільське господарство -- сельское хозяйство -- харчова промисловість -- пищевая промышленность
Дод.точки доступу:
Гандзало, Ярослав Михайлович
Балян, Ануш Валеріївна
Вергунов, Віктор Анатолійович
Криворучко, Іван Митрофанович
Лук'янчук, Людмила Володимирівна
Носенко, Юрій Михайлович
Шейко, Катерина Іванівна
Бєлова, Ольга Іванівна
Гандзало, Я. М. \за ред.\
Нац. акад. аграр. наук України
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

9.
   330.341.1(02.064)
   Б 87


    Брич, В. Я.
    Економічний механізм управління інноваційним розвитком підприємств [Текст] : монографія / В. Я. Брич, Л. В. Дерманська, Я. О. Шпак ; Тернопіл. нац. екон. ун-т. - Тернопіль : ТНЕУ, 2018. - 180 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 152-172 (183 назви). - ISBN 978-966-654-515-5
УДК

Кл.слова (ненормовані):
інноваційний розвиток -- инновационное развитие -- розвиток підприємств -- развитие предприятий -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- економічний механізм -- экономический механизм -- якість продукції -- качество продукции
Дод.точки доступу:
Дерманська, Л. В.
Шпак, Я. О.
Тернопіл. нац. екон. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

10.
   339.138(02.064)
   Р 69


    Романенко, Ольга Олександрівна.
    Формування маркетингових стратегій промислових підприємств в інформаційному суспільстві [Текст] : монографія / О. О. Романенко ; Київ. нац. лінгвіст. ун-т. - Київ : Талком, 2016. - 424 с. - Бібліогр.: с. 302-333 (369 назв). - ISBN 978-617-7397-09-9
УДК

Кл.слова (ненормовані):
стратегічний маркетинг -- стратегический маркетинг -- інформатизація суспільства -- информатизация общества -- розвиток підприємств -- развитие предприятий -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- методологія оцінки -- методология оценки -- вплив технологій -- влияние технологий -- інформаційно-комунікаційні -- информационно-коммуникационные -- технології -- технологии -- ефективність стратегій -- эффективность стратегий
Дод.точки доступу:
Київ. нац. лінгвіст. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ