Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=переробка<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
288
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-20
21-30
31-40
41-50
51-60
>
1.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 636.002.5(035)/И 20
Автор(и)
: Иванов А. А.
Назва
: Краткий справочник по механизации животноводства
Вихідні дані
: М.: Сельхозгиз, 1954
Кільк.характеристики
:240 с. :
УДК
: 636.002.5(035)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): животноводство--тваринництво--машины--машини--заготовка кормов--заготівля кормів--косилки--косарки--грабли--граблі--силосоуборочный комбайн--силосозбиральний комбайн--кукурузоуборочный комбайн--кукурудзозбиральний комбайн--переработка кормов--
переробка
кормів--приготовление кормов--приготування кормів
Примірники
:Б.п. №3(1)
Вільні
: Б.п. №3(1)
Знайти схожі
>
2.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 811.111(075.8)/Б 84
Автор(и)
: Бородіна, Ганна Іванівна, Спєвак, Антоніна Михайлівна
Назва
: Англійська мова : навч. посібник для магістрів та аспірантів фаху "
Переробка
та зберігання сільськогосподарської продукції"
Паралельн. назви
:English
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2007
Кільк.характеристики
:162 с.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки
: Бібліогр.: с. 162 :
УДК
: 811.111(075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): food--food preservation--збереження їжі--cereals--злаки--wheat--пшениця--flour-milling--борошномельне--dairying--молочне господарство--butter--масло--cheese production--виробництво сиру--sugar--цукор--beet sugar--буряковий цукор--oil--oil-bearing--олійний--plants--рослини--їжа
Примірники
: всього 89: Б.п. №1(4), Б.п. №3(3), Б.п. №2(90), Б.п. №4(3), (1)
Вільні
: Б.п. №1(4), Б.п. №3(3), Б.п. №2(90), Б.п. №4(3)
Знайти схожі
>
3.
Форма документа
: Видання, що продовжується
Шифр видання
: 664(06)/В 53
Назва
: Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства : зб. наук. праць. Вип. 9 : Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв
Вихідні дані
: Харків: ХДТУСГ, 2002
Кільк.характеристики
:507 с.: рис., табл.
Колективи
: Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва
Примітки
: Бібліогр. наприкінці ст.
ISBN, Ціна
5-7987-0176-Х:
УДК
: 664(06)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): зернові суміші--зерновые смеси--експериментальне дослідження--экспериментальное исследование--віброцентробіжні зернові сепаратори--виброцентробежные зерновые сепараторы--борошномельні вальці--мукомольные вальцы--теплопровідність--теплопроводность--аустенитні сталі--аустенитные стали--зберігання--хранение--
переробка
--перерработка--обробка молока--обработка молока
Примірники
: всього 38: ІБВ(1), Б.п. №3(42), Б.п. №1(1), Б.п. №2(2)
Вільні
: ІБВ(1), Б.п. №3(42), Б.п. №1(1), Б.п. №2(2)
Знайти схожі
>
4.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 621.89(075.8)/А 72
Автор(и)
: Антипенко, Анатолій Михайлович, Сорокін, Сергій Петрович, Поляшенко, Сергій Олексійович
Назва
: Властивості та якість паливно-мастильних матеріалів : навч. посібник . -2-ге вид.
Вихідні дані
: Харків: ЧП Червяк, 2006
Кільк.характеристики
:212 с.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки
: Бібліогр.: с. 212. - Вид. до 75-рiччя ХНТУСГ
ISBN, Ціна
5-7763-1285-Х:
УДК
: 621.89(075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): паливо--топливо--нефтопродукти--нефтепродукты--мастильні матеріали--смазочные материалы--оливи--масла--бензин--якість нафтопродуктів--качество нефтепродуктов--
переробка
нафти--переработка нефти--електронний ресурс
Примірники
: всього : Б.п. №1(15), Б.п. №4(2), ч.з.б.п.№1(1), Б.п. №2(7)
Вільні
: Б.п. №1(15), Б.п. №4(2), ч.з.б.п.№1(1), Б.п. №2(7)
Знайти схожі
>
5.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 658.382.3/Т 34
Автор(и)
: Теплов, Анатолий Федорович, Галкина, Алефтина Васильевна
Назва
: Охрана труда на предприятиях по хранению и переработке зерна : справочник
Вихідні дані
: М.: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики
:384 с.
ISBN, Ціна
5-10-000107-0:
УДК
: 658.382.3
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): техника безопасности--техніка безпеки--производственная санитария--виробнича санітарія--хранение--зберігання--переработка зерна--
переробка
зерна--взрывобезопасность--вибухобезпечність--техническая эксплуатация--технічна експлуатація--условия труда--умови праці--индивидуальная защита--індивідуальний захист--несчастные случаи--нещасні випадки
Примірники
: всього : Б.п. №1(3)
Вільні
: Б.п. №1(3)
Знайти схожі
>
6.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 637.5(075)/Т 38
Автор(и)
: Клименко, Михайло Миколайовна, Віннікова, Людмила Георгіївна, Береза, Іван Григорович, Гончаров, Георгій Іванович, Пасічний, Василь Миколайович, Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна, Кишенько, Ірина Іванівна, Буша, Олексій Олексійович, Ткаченко, Катерина Деміївна
Назва
: Технологія м'яса та м'ясних продуктів : підручник
Вихідні дані
: Київ: Вища освiта, 2006
Кільк.характеристики
:640 с.: іл.
Примітки
: Бібліогр.: с. 634
ISBN, Ціна
966-8081-64-1:
УДК
: 637.5(075)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): сировина--сырье--м’ясна промисловість--мясная промышленность--п--птиця--птица--кролі--кроли--
переробка
м’яса--переработка мяса--м’ясна сировина--мясное сырье--виробництво кормової продукції--производство кормовой продукции
Примірники
: всього 10: Б.п. №1(3), Б.п. №2(13)
Вільні
: Б.п. №1(3), Б.п. №2(13)
Знайти схожі
>
7.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 636-93(075.8)/Ш 12 рукописний текст
Автор(и)
: Шабельник, Борис Петрович
Назва
: Процеси і обладнання в тваринництві (теорія, розрахунок) : учбов. посібник
Вихідні дані
: Харків: [б. в.], 1999
Кільк.характеристики
:126 с.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки
: Бібліогр.: с. 122-123
ISBN, Ціна
5-7987-0176-Х:
УДК
: 636-93(075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): резервуари--резервуары--водопостачання--водоснабжение--заготівля--заготовка--приготування--приготовление--роздача кормів--раздача кормов--доїння--доение--первинна обробка--первичная обработка--
переробка
молока--переработка молока--скатні поверхні--скатные поверхности
Примірники
: всього : Б.п. №1(17), Б.п. №3(1), ч.з.б.п.№1(1)
Вільні
: Б.п. №1(17), Б.п. №3(1), ч.з.б.п.№1(1)
Знайти схожі
>
8.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 159.98(075.8)/И 62
Автор(и)
: Середа, Григорий Кузьмич, Бочарова, Светлана Петровна, Репкина, Галина Викторовна, Смирнов, Борис Анатольевич
Назва
: Инженерная психология : учеб. пособие
Вихідні дані
: Киев: Вища шк., 1976
Кільк.характеристики
:308 с.: ил., табл.
Примітки
: Библиогр.: с. 301-305 :
УДК
: 159.98(075.8) + 62(075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): деятельность оператора--діяльність оператора--информация--інформація--человек-оператор--людина-оператор--память--пам'ять--переработка информации--
переробка
інформації--оперативное мышление--оперативне мислення--человек-машина--людина-машина
Зміст
: Предмет и задачи инженерной психологии ; Методы изучения деятельности человека в автоматизированных системах управления ; Структура и классификация деятельности оператора ; Прием информации человеком-оператором ; Память и деятельность оператора ; Переработка информации и оперативное мышление
Примірники
: всього : Б.п. №4(1), Б.п. №3(6), Б.п. №1(2), Б.п. №5(1)
Вільні
: Б.п. №4(1), Б.п. №3(6), Б.п. №1(2), Б.п. №5(1)
Знайти схожі
>
9.
Форма документа
: Багатотомне видання
Шифр видання
: 631.563(075)/Ш 64
Автор(и)
: Широков, Евгений Петрович, Полегаев, Владимир Ильич
Назва
: Хранение и переработка продукции растениеводства с основами стандартизации и сертификации : учебник. Ч. 1 : Картофель, плоды, овощи
Вихідні дані
: М.: Колос, 2000
Кільк.характеристики
:254 с.: ил.
Серія:
Учебники и учебные пособия для средних специальных учебных заведений
Примітки
: Библиогр.: с. 252
ISBN, Ціна
5-10-003325-8:
УДК
: 631.563(075)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): химсостав--хімсклад--качество плодов и овощей--якість плодів і овочів--хранение картофеля--зберігання картоплі--хранение овощей и плодов--зберігання овочів і плодів--переработка картофеля--
переробка
картоплі--переработка овощей и плодов--
переробка
овочів і плодів
Примірники
: всього : Б.п. №1(1), Б.п. №2(10)
Вільні
: Б.п. №1(1), Б.п. №2(10)
Знайти схожі
>
10.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 65.9(4УКР)325.2/П 27
Назва
:
Переробка
м'яса в підприємницьких структурах малого бізнесу: організаційно-економічне обгрунтування
Вихідні дані
: Харків: [б. в.], 2000
Кільк.характеристики
:18 с. :
ББК
: 65.9(4УКР)325.2
Примірники
: всього : Б.П. №1(1), Б.п. №3(30)
Вільні
: Б.П. №1(1), Б.п. №3(28)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ