Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=переробка<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 288
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
   811.111(072)
   E 56


   
    English for Specific Purposes: Food Processing Industry [Текст] : метод. вказ. до самост. вивч. дисц. та провед. практ. занять для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навч. спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. М. І. Колишкіна. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 34 с.
Переклад назви: Англійська мова за професійним спрямуванням: харчова промисловість
УДК

Кл.слова (ненормовані):
англійська мова -- английский язык -- переробка -- переработка -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- лексика
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Колишкіна, Марина Іванівна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)12


Знайти схожі

2.
   016
   H-34


   
    Hауковi працi спiвпрацiвникiв факультету "Технiзацiя переробки та зберiгання сiльськогосподарської продукцiї" Харкiвського державного технiчного унiверситету сiльського господарства за 1990-2000 рр. [Текст] : бiблiогр. покажч. / Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХДТУСГ, 2004. - 234 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
переробка сільськогосподарської продукції -- зберігання сільськогосподарської продцкції
Дод.точки доступу:
Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Б.п. №611


Знайти схожі

3.
   005
   Ф 82


    Фрайд, Джейсон.
    Rework [Текст] / Дж. Фрайд, Д. Хенссон Хайнемайєр ; пер. з англ. Н. Кошманенко. - Харків : Клуб Сім. Дозвілля, 2016. - 172 с. : іл. - ISBN 978-617-12-0455-3. - ISBN 978-0-307-46374-6
Переклад назви: Переробка
УДК

Кл.слова (ненормовані):
управління -- управление -- планування -- планирование -- антикризові заходи -- антикризисные меры -- конкуренти -- конкуренты -- організаційна культура -- организационная культура
Дод.точки доступу:
Хенссон Хайнемайєр, Девід
Кошманенко, Наталія \пер. з англ.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

4.


    Янчева, Марина Олександрівна.
    Інноваційні технології м`ясних продуктів [Електронний ресурс] : опорний конспект лекцій / М. О. Янчева, Т. С. Желєва ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 43 с. : табл., рис., схеми. - Бібліогр.: с. 38-39

Кл.слова (ненормовані):
м`ясні продукти -- мясные продукты -- переробка м'ясної сировини -- переработка мясного сырья -- вторинні м'ясні продукти -- вторичные мясные продукты -- продукція м'ясної галузі -- продукция мясной отрасли -- харчові добавки -- пищевые добавки
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

5.


    Гавриш, Тетяна Володимирівна.
    Іноваційні технології переробки зерна [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студ. напряму підготовки 181 Харчові технології, освітня програма Технологія зернопродуктів та зернові ресурси, за освітнім рівнем магістр / Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 51 с. : рис., табл.

Кл.слова (ненормовані):
органолептичні показники якості хліба -- органолептические показатели качества хлеба -- газоутворювальна здатність борошна -- газообразующая способность муки -- зерно -- клейковина борошна -- клейковина муки -- духова шафа -- духовой шкаф -- переробка зерна -- переработка зерна
Анотація: Сучасний світ харчової промисловості вимагає постійних змін та удосконалень для забезпечення високої якості та ефективності продукції. Зернові культури відіграють важливу роль у створенні різноманітних продуктів, що задовольняють смакові та дієтичні вимоги споживачів. Метою цього лабораторного практикуму є ознайомлення із передовими іноваційними технологіями переробки зерна, які дозволяють досягти оптимального використання сировини та підвищити якість готової продукції. Дадий практикум надає можливість вивчити та застосовувати новітні методи та прилади для оптимізації виробничих процесів. Метою лабораторних робіт є закріплення теоретичних знань, набутих на лекціях, у процесі самостійної підготовки та роботи з навчально-методичною літературою, оволодіння навичками дослідницької роботи, формування у студентів творчого підходу під час вирішення технологічних питань. В ході лабораторної роботи кожний студент матиме індивідуальне завдання, яке можна виконати тільки в разі досконалого знання теоретичного матеріал.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

6.
   002.1(072)
   І-74


   
    Інформаційна підтримка наукової діяльності [Текст] : метод. вказ. до самост. вивч. дисц. для студ. друг. (магістер.) рівня вищ. освіти ден. і заоч. форм навч. спец.: 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології", 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. Н. М. Ніколаєнко. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 15 с. - Бібліогр. наприкінці тем
УДК

Кл.слова (ненормовані):
бібліографічна інформація -- библиографическая информация -- поняття інформації -- понятие информации -- види інформації -- виды информации -- класифікація інформації -- классификация информации -- технології пошуку -- технологии поиска -- інформаційні потреби -- информационные потребности -- інформаційні ресурси -- информационные ресурсы -- алгоритм пошуку -- алгоритм поиска -- інформаційні технології -- информационные технологии -- використання технологій -- использование технологий -- переробка інформації -- переработка информации -- єдине інформаційне середовище -- единое информационное пространство -- агропромислова галузь -- агропромышленная отрасль
Дод.точки доступу:
Ніколаєнко, Наталія Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)33


Знайти схожі

7.
   025.4.03(072)
   І-74


   
    Інформаційно-бібліотечний пошук [Текст] : метод. вказ. для самост. вивч. дисц. для слухачів магістратури ден. форми навч. спец.: 133 "Галузеве машинобудування", 181 "Харчові технології", 205 "Лісове господарство", 275 "Транспортні технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. Н. М. Ніколаєнко. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 14 с. - Бібліогр. наприкінці тем
УДК

Кл.слова (ненормовані):
бібліографічна інформація -- библиографическая информация -- поняття інформації -- понятие информации -- види інформації -- виды информации -- класифікація інформації -- классификация информации -- системи пошуку -- системы поиска -- оброблення інформації -- обработка информации -- нормативно-правові акти -- нормативно-правовые акты -- інформаційні потреби -- информационные потребности -- потреби фахівців -- потребности специалистов -- агропромислова сфера -- агропромышленная сфера -- нові інформаційні технології -- новые информационные технологии -- переробка інформації -- переработка информации
Дод.точки доступу:
Ніколаєнко, Наталія Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11
Абонемент б. п. №5 (пр. Ювілейний, 65Г)11


Знайти схожі

8.
   631(062.551)
   А 25


   
    Аграрна наука - виробництву [Текст] : наук.-інформац. бюл. завершених наук. розробок. Вип. 2 / Укр. акад. аграр. наук ; за ред. В. П. Ситник. - Київ : УААН, 2008. - 31 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
землеробство -- земледелие -- рослинництво -- растениеводство -- тваринництво -- животноводство -- переробка продукції -- переработка продукции
Дод.точки доступу:
Ситник, В. П. \за ред.\
Укр. акад. аграр. наук
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

9.
   631(062.551)
   А 25


   
    Аграрна наука - виробництву [Текст] : наук.-інформ. бюл. заверш. наук. розробок. Вип. 1 / Нац. акад. аграр. наук України ; під ред. В. Ф. Петриченка. - Київ : [б. в.], 2012. - 32 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
землеробство -- земледелие -- рослинництво -- растениеводство -- тваринництво -- животноводство -- медицина ветеринарна -- медицина ветеринарная -- механізація -- механизация -- переробка продукції -- переработка продукции
Дод.точки доступу:
Петриченко, В. Ф. \під ред.\
Нац. акад. аграр. наук України
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
ч.з. ОИФ11


Знайти схожі

10.
   631(062.551)
   А 25


   
    Аграрна наука - виробництву [Текст] : наук. інформац. бюл. завершених наук. розробок. Вип. 3 / Укр. акад. аграр. наук ; за ред. В. П. Ситник. - Київ : УААН, 2005. - 33 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
землеробство -- земледелие -- рослинництво -- растениеводство -- тваринництво -- животноводство -- ветеренарна медицина -- ветеренарная медицина -- механізація -- механизация -- переробка продукції -- переработка продукции -- економіка -- экономика
Дод.точки доступу:
Ситник, В. П. \за ред.\
Укр. акад. аграр. наук
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ