Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=переработка зерна<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-18 
1.


    Гавриш, Тетяна Володимирівна.
    Іноваційні технології переробки зерна [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студ. напряму підготовки 181 Харчові технології, освітня програма Технологія зернопродуктів та зернові ресурси, за освітнім рівнем магістр / Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 51 с. : рис., табл.

Кл.слова (ненормовані):
органолептичні показники якості хліба -- органолептические показатели качества хлеба -- газоутворювальна здатність борошна -- газообразующая способность муки -- зерно -- клейковина борошна -- клейковина муки -- духова шафа -- духовой шкаф -- переробка зерна -- переработка зерна
Анотація: Сучасний світ харчової промисловості вимагає постійних змін та удосконалень для забезпечення високої якості та ефективності продукції. Зернові культури відіграють важливу роль у створенні різноманітних продуктів, що задовольняють смакові та дієтичні вимоги споживачів. Метою цього лабораторного практикуму є ознайомлення із передовими іноваційними технологіями переробки зерна, які дозволяють досягти оптимального використання сировини та підвищити якість готової продукції. Дадий практикум надає можливість вивчити та застосовувати новітні методи та прилади для оптимізації виробничих процесів. Метою лабораторних робіт є закріплення теоретичних знань, набутих на лекціях, у процесі самостійної підготовки та роботи з навчально-методичною літературою, оволодіння навичками дослідницької роботи, формування у студентів творчого підходу під час вирішення технологічних питань. В ході лабораторної роботи кожний студент матиме індивідуальне завдання, яке можна виконати тільки в разі досконалого знання теоретичного матеріал.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

2.
   664.7(075.8)
   Ш 97


    Шутенко, Євген Іванович.
    Технологія круп'яного виробництва [Текст] : навч. посібник / Є. І. Шутенко, С. М. Соц. - Київ : Освіта України, 2010. - 272 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 265 (10 назв). - ISBN 978-966-188-174-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
круп'яне виробництво -- крупяное производство -- переробка зерна -- переработка зерна -- крупи -- крупы -- виробництво круп -- производство круп -- просо -- рис -- гречка -- овес -- ячмень -- ячмінь -- пшениця -- пшеница -- горох -- кукурудза -- кукуруза -- швидкорозварювані крупи -- быстроразваривающиеся крупы -- поживна цінність -- питательная ценность
Дод.точки доступу:
Соц, Сергій Михайлович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
   664.696.1(02.064)
   Ф 76


    Фоміна, Ірина Миколаївна.
    Технологія пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності для здорового харчування [Текст] : монографія / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ПромАрт, 2019. - 168 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 136-166 (250 назв). - ISBN 978-617-7634-60-6
    Зміст:
Теоретичні передумови використання нових способів підвищення біологічної цінності пшеничних зернових пластівців
Низькотемпературна обробка зерна пшениці перед пророщуванням як спосіб інтенсифікації її біологічної цінності в харчуванні
Застосування молочнокислих бактерій для підвищення біологічної цінності пшеничних зернових пластівців
Обгрунтування режимів технологічних стадій під час виробництва пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності
Аналіз технології пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності
УДК

Кл.слова (ненормовані):
переробка зерна -- переработка зерна -- обробка зерна -- обработка зерна -- зернові пластівці -- зерновые хлопья -- пшеничні пластівці -- пшеничные хлопья -- виробництво пластівців -- производство хлопьев
Дод.точки доступу:
Ізмайлова, Олена Олександрівна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)44
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

4.
   005.642.6(035)
   С 74


   
    Справочник по нормированию труда в сельском строительстве [Текст] : в 3 ч. Ч. 2 / сост.: В. В. Витвицкий, П. Н. Глонь, В. И. Пащенко. - Киев : Урожай, 1991. - 791 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
земляные работы -- земельні роботи -- изоляционные работы -- ізоляційні роботи -- строительство -- будівництво -- заготовка материалов -- заготовка матеріалів -- свайные работы -- свайні роботи -- бурение скважин на воду -- буріння скважин на воду -- хранение зерна -- зберігання зерна -- переработка зерна -- переробка зерна -- монтаж оборудования -- монтаж обладнання -- животноводство -- тваринництво -- птицеводство -- птахівництво -- арматурные работы -- арматурні роботи -- железобетонные изделия и конструкции -- залізобетонні вироби і конструкції
Дод.точки доступу:
Витвицкий, Владимир Валентинович \сост.\
Глонь, Петр Назарович \сост.\
Пащенко, Владимир Ильич \сост.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

5.
   664(075.8)
   Т 38


   
    Технологічні комплекси харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / В. І. Теличкун [та ін.]. - Київ : Сталь, 2017. - 456 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 448-453 (121 назва). - ISBN 978-617-676-130-3
УДК

Кл.слова (ненормовані):
переробка зерна -- переработка зерна -- хлібопекарське виробництво -- хлебопекарное производство -- кондитерське виробництво -- кондитерское производство -- переробка молока -- переработка молока -- переробка м´яса -- переработка мяса -- виробництво цукра -- производство сахара -- бродильне виробництво -- бродильное производство -- виробництво харчоконцентратів -- производство пищевих концентратов
Дод.точки доступу:
Теличкун, Володимир Іванович
Гавва, Олександр Миколайович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Губеня, Олексій Олександрович
Десик, Микола Григорович
Чепелюк, Олександр Миколайович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

6.
   631.24(072)
   Т 38


   
    Техніко-економічне обгрунтування та проектування зерноочисного відділення підприємств борошномельної промисловості [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. роботи № 6 для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчові технології" з дисц. "Проектування підприємств зберігання і переробки зерна" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 18 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
борошномельні підприємства -- мукомольные предприятия -- переробка зерна -- переработка зерна -- зерноочисні відділення -- зерноочистительные отделения -- зберігання зерна -- хранения зерна
Дод.точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

7.
   664.7(072)
   Т 38


   
    Технічні розрахунки розмельного відділення та проектування відділення готової продукції борошномельного підприєства [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. роботи № 7 для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчові технології" з дисц. "Проектування підприємств зберігання і переробки зерна" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 21 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
борошномельне підприємство -- мукомольное предприятие -- переробка зерна -- переработка зерна -- розсійники -- рассеиватели -- ситовійні машини -- ситовейные машины
Дод.точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

8.
   664(072)
   Т 38


   
    Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : метод. вказ. для самост. роботи з дисц. для студ. напряму підготовки 201 Агрономія за освітнім рівнем "бакалавр" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. Л. М. Пузік. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 43 с.
УДК
ББК 631.563(072)

Кл.слова (ненормовані):
продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- переробка зерна -- переработка зерна -- переробка плодовоовочевої продукції -- переработка плодоовощной продукции -- крупа -- борошно -- мука -- технічні культури -- технические культуры -- цукор -- сахар -- олія -- масло -- рослинні жири -- растительные жиры
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Пузік, Людмила Михайлівна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

9.
   631.24(072)
   Т 38


   
    Техніко-економічне обгрунтування (ТЕО) проектування підприємства елеваторної промисловості, підготовчі розрахунки [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. роботи № 1 для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчові технології" з дисц. "Проектування підприємств зберігання і переробки зерна" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
підприємства -- предприятия -- елеваторна промисловість -- элеваторная промышленность -- зерносховища -- зернохранилища -- переробка зерна -- переработка зерна
Дод.точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

10.
631.531.16
Г15


    Галицкий, Рафаил Рувимович.
    Обоpудование элеватоpов, складов и зеpнопеpеpабатывающих пpедпpиятий [Текст] : учебник. Ч. 2 / Р. Р. Галицкий. - 2-е изд., пеpеpаб. и доп. - М. : Колос, 1973. - 262 с. - (Учебники и учебные пособия для техникумов системы заготовок)
УДК

Кл.слова (ненормовані):
зерновые смеси -- зернові суміші -- очистка -- очищення -- подготовка зерна -- підготовка зерна -- переработка зерна -- переробка зерна -- мука -- борошно -- крупа -- комбикорм -- комбікорм -- весы -- ваги
Дод.точки доступу:
Рудой, Мирон Захарович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ