Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=напої профілактичного призначення<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075)/Д 66
Автор(и) : Домарецький, Віталій Афанасійович, Остапчук М. В., Українець А. І.
Назва : Технологія харчових продуктів : підручник
Вихідні дані : Київ: НУХТ, 2003
Кільк.характеристики :572 с. :
УДК : 664(075)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчова промисловість--пищевая промышленность--харчова технологія--пищевая технология--біотехнологія--биотехнология--біохімія--биохимия--сировина--сырье--асортимент--ассортимент--технологічні процеси--технологические процессы--напої профілактичного призначення--напитки профилактического назначения--енергоощадження--энергосбережение--очищення стічних вод--очистка сточных вод
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ