Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=морфологія бактерій<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664(073)/М 59
Назва
: Мікробіологія харчових продуктів : прогр. нормат. навч. дисц. підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапряму "Технологія харчування" у вищ. навч. закладах II-IV рівнів акред. МАП (Шифр за ОПП 2.2.09)
Вихідні дані
: Київ: Агроосвіта, 2013
Кільк.характеристики
:22 с.
Колективи
: Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Примітки
: Бібліогр.: с. 15 :
УДК
: 664(073)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): харчова мікробіологія--пищевая микробиология--мікроорганізми--микроорганизмы--
морфологія бактерій
--морфология бактерий--контроль в харчових продуктах--контроль в пищевых продуктах--види бродіння--виды брожения--процеси гниття--процессы гниения--мікробіологія молока--микробиология молока--мікробіологія м'яса--микробиология мяса--мікробіологія риби--микробиология рыбы--мікробіологія рослинних продуктів--микробиология растительных продуктов
Примірники
: всього : Б.п. №1(1), Б.п. №2(3)
Вільні
: Б.п. №1(1), Б.п. №2(3)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ