Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=морфология микроорганизмов<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 637.5(075)/С 34
Автор(и)
: Сидоров, Михаил Анисимович, Корнелаева, Раиса Петровна
Назва
: Микробиология мяса и мясопродуктов : учебник . -3-е изд., испp.
Вихідні дані
: М.: Колос, 2000
Кільк.характеристики
:240 с.
Серія:
Учебники и учебные пособия для студентов сpедних специальных учебных заведений
Примітки
: Библиогр.: с. 237 :
УДК
: 637.5(075)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): микробиология--химсостав--
морфология микроорганизмов
--наследственность--инфекция--иммунитет--инфекционные болезни--пищевые отравления--специальная микробиология
Примірники
: всього : Б.П. №1(1), Б.п. №2(1), Б.П. №2(1)
Вільні
: Б.П. №1(1), Б.п. №2(1), Б.П. №2(1)
Знайти схожі
>
2.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 663(075.8)/Т 38
Автор(и)
: Коваленко, Валентина Олексіївна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва, Тетяна Анатоліївна, Коваль, Алла Анатоліївна, Ілюха, Микола Григорович, Александров, Олександр Валентинович
Назва
: Технічна мікробіологія : підручник . -2-ге вид., стереотип.
Вихідні дані
: Харків: Світ Книг, 2016
Кільк.характеристики
:679 с.: рис.
Примітки
: Бібліогр.: с. 677-678 (34 назви)
ISBN, Ціна
978-966-2678-11-6:
УДК
: 663(075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): морфологія мікроорганізмів--
морфология микроорганизмов
--систематика мікроорганізмів--систематика микроорганизмов--основи консервування--основы консервирования--харчові продукти--пищевые продукты--біохімічні процеси--биохимические процессы--патогенні мікроорганізми--патогенные микроорганизмы--харчові захворювання--пищевые заболевания--профілактика захворювань--профилактика заболеваний--мікрофлора--микрофлора
Примірники
: всього : Б.п. №2(3)
Вільні
: Б.п. №2(3)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ