Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=кондитерські вироби<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-19 
1.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.915.3(075)/Д 72
Автор(и) : Драгилев, Абрам Иосифович, Сезанаев, Яков Монашеевич
Назва : Оборудование для производства сахарных кондитерских изделий : учебник
Вихідні дані : М.: ИРПО, 2000
Кільк.характеристики :272 с.
Примітки : Библиогр.: с. 269
ISBN, Ціна 5-8222-0045-1:
УДК : 663.915.3(075)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): прием сырья--прийом сировини--хранение сырья--зберігання сировини--подготовка сырья к переработке--підготовка сировини до переробки--тепловая обработка--теплова обробка--полуфабрикаты--напівфабрикати--производство--виробництво--кондитерские изделия--кондитерські вироби--карамель--драже--конфеты--цукерки--ирис--ірис--шоколад--завертывание кондитерских изделий--загортання кондитерських виробів
Примірники : всього : Б.п. №1(1), Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №1(1), Б.п. №2(1)
Знайти схожі

2.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/Б 93
Автор(и) : Бутенко, Лидия Александровна, Ковтуненко, Людмила Яковлевна, Ховикова, Жанна Алексеевна
Назва : Технология приготовления кондитерских изделий : учеб. пособие
Вихідні дані : Киев: Вища шк., 1980
Кільк.характеристики :182 с.: ил., фото. цв.
Примітки : Приложение: с 177-180 :
УДК : 641
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--кулінарія--кондитерские изделия--кондитерські вироби--выпечка--випічка--кондитерский цех--кондитерський цех--инвентарь--інвентар--сырье--сировина--отделочные полуфабрикаты--оздоблювальні напівфабрикати--фарши--фарши--дрожжевое тесто--дріжджове тісто??дріжджове тісто??дрожіве тісто--сдобное тесто--здобне тісто--слоеное тесто--слоєне тісто--пироженные--тістечка--торты--торти--расчет рецептур--розрахунок рецептури--хранение кондитерских изделий--зберігання кондиторських виробів--перевозка кондитерских изделий--перевезення кондитерських виробів
Примірники : всього : Б.п. №1(1), (1)
Вільні : Б.п. №1(1), (1)
Знайти схожі

3.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/К 26
Автор(и) : Карсекіна, Валентина Вікторовна, Калакура, Марина Михайлівна
Назва : Раціональне харчування в сім’ї
Вихідні дані : Київ: Технiка, 1986
Кільк.характеристики :272 с.: іл., фото. кольор.
Примітки : Додаток: с. 269-270 :
УДК : 641
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарія--рецепти--холодні страви--закуски--супи--овочі--курупи--макаронні вироби--яйця--сир--хліб--риба--морські продукти--м’ясо--соуси--кондитерські вироби--солодкі страви
Примірники : всього : Б.п. №1(2)
Вільні : Б.п. №1(2)
Знайти схожі

4.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Ц 26
Автор(и) : Цвек, Дарія Яківна
Назва : Солодке печиво . -5-те вид.
Вихідні дані : Львiв: Каменяp, 1987
Кільк.характеристики :126 с.: фото. кольор. :
УДК : 641.5
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарія--рецепти--кондитерські вироби--солодощі
Примірники : всього : Б.п. №1(3)
Вільні : Б.п. №1(3)
Знайти схожі

5.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641(075.8)/Н 90
Автор(и) : Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федірівна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва, Тетяна АнатоліЇвна, Александров, Олександр Валентинович
Назва : Нутриціологія : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. . -2-ге вид., стер.
Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2016
Кільк.характеристики :560 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 558-559
ISBN, Ціна 978-966-2678-13-0:
УДК : 641(075.8)
Предметні рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): загальна нутриціологія--общая нутрициологии--харчування людини--питание человека--білки у харчуванні людини--белки в питании человека--ліпіди у харчуванні людини--липиды в питании человека--вуглеводи у харчуванні людини--углеводы в питании человека--вуглеводи--углеводы--мінеральні речовини--минеральные вещества--харчові добавки--пищевые добавки--продукти тваринного походження--продукты животного происхождения--кондитерські вироби--кондитерские изделия--продукти рослинного походження--продукты растительного происхождения--генетично-модифіковані продукти--генетически модифицированные продукты--будова травної системи--строение пищеварительной системы--функції травної системи--функции пищеварительной системы--харчування дітей--питание детей--харчування підлітків--питание подростков--харчування студентів--питание студентов--харчування спортсменів--питание спортсменов--люди похилого віку--пожилые люди--дієтичне харчування--диетическое питание
Примірники : всього : Б.п. №2(3)
Вільні : Б.п. №2(3)
Знайти схожі

6.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 658.62(075.8)/С 40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович
Назва : Товарознавство продовольчих товарів : підручник
Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2016
Кільк.характеристики :712 с.
Примітки : Бібліогр.: с. 712
ISBN, Ціна 978-966-2678-40-6:
УДК : 658.62(075.8) + 005.52(075.8) + 339.166.82(075.8)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість--качество--пакування--упаковка--маркування--маркировка--зберігання--хранение--продовольчі товари--продовольственные товары--зерноборошняні товари--зерномучные товары--фруктово-овочеві--фруктово-овощные--товари--товары--крохмаль--крохмал--цукор--сахар--мед--кондитерські вироби--кондитерские изделия--смакові товари--вкусовые товары--жирові продукти--жировые продукты--молоко--молочні продукти--молочные продукты--м’ясо--мясо--м’ясні товари--мясные товары--яйця--яйца--риба--рыба--рибні товари--рыбные товары--харчові концентрати--пищевые концентраты
Примірники : всього : Б.п. №1(2), Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №1(2), Б.п. №2(1)
Знайти схожі

7.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641(075.8)/Н 90
Автор(и) : Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федорівна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва, Тетяна АнатоліЇвна, Александров, Олександр Валентинович, Коваленко, Валентина Олексіївна, Скуріхіна, Людмила Андроніківна, Євлаш, Вікторія Владленівна
Назва : Нутриціологія : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2013
Кільк.характеристики :560 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 558-559 (28 назв)
ISBN, Ціна 978-966-2678-13-0:
УДК : 641(075.8)
Предметні рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): загальна нутриціологія--общая нутрициология--харчування людини--питание человека--білки у харчуванні людини--белки в питании человека--ліпіди у харчуванні людини--липиды в питании человека--вуглеводи у харчуванні людини--углеводы в питании человека--вуглеводи--углеводы--мінеральні речовини--минеральные вещества--харчові добавки--пищевые добавки--продукти тваринного походження--продукты животного происхождения--кондитерські вироби--кондитерские изделия--продукти рослинного походження--продукты растительного происхождения--генетично-модифіковані продукти--генетически модифицированные продукты--будова травної системи--строение пищеварительной системы--функції травної системи--функции пищеварительной системы--харчування дітей--питание детей--харчування підлітків--питание подростков--харчування студентів--питание студентов--харчування спортсменів--питание спортсменов--люди похилого віку--пожилые люди--дієтичне харчування--диетическое питание
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

8.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075.8)/Н 73
Автор(и) : Новікова, Олена Володимирівна, Алексенко, Вікторія Олексіївна
Назва : Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : підручник
Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2018
Кільк.характеристики :196 с.: рис., табл.
Серія: Бібліотечка кондитера
Примітки : Бібліогр.: с. 195 (5 назв)
ISBN, Ціна 978-966-2678-56-7:
УДК : 664.6:658:334.012.61-022.51](075.8)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): організація підприємств--организация предприятий--технічне оснащення--техническое оснащение--малі підприємства--малые предприятия--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--борошняні вироби--мучные ихделия--кондитерські вироби--кондитерские изделия
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

9.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/М 54
Автор(и) : Черевко, Олександр Іванович, Крайнюк, Людмила Миколаївна, Касілова, Людмила Олексіївна, Димитрієвич Л. Р., Крутовий Ж. А., Юрченко С. Л., Скуріхіна Л. А., Янчева М. О., Коваленко В. О., Зіборова Л. Г.
Назва : Методи контролю якості харчової продукції : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Університетська книга, 2013
Кільк.характеристики :511 с.: табл., рис.
Примітки : Бібліогр.: с. 500-504
ISBN, Ціна 978-966-680-583-9:
УДК : 664:006.83:658.562](075.8)
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість продукції
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові продукти--пищевые продукты--органолептичне оцінювання--органолептическое оценивание--міжгалузеві стандарти--межотраслевые стандарты --якість--качество--продукція тваринництва--продукция животноводства--рослинні жири--растительные жиры--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--кондитерські вироби--кондитерские изделия--безалкогольні напої--безалкогольные напитки--харчові концентрати--пищевые концентраты--харчові виробництва--пищевые предприятия
Анотація: Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

10.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 658.62(072)/Т 50
Назва : Товарознавство харчових та нехарчових товарів : метод. вказ. з проведення практ. семінарів та самост. вивч. дисц. для студ. ОКР рівня "бакалавр" спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2021
Кільк.характеристики :48 с.
Колективи : Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК : 658.62(072) + 339.166.8(072)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): товарознавство--товароведение--продовольчі товари--продовольственные товары--непродовольчі товари--непродовольственные товары--консервування харчових продуктів--консервирование пищевых продуктов--зернопродукти--зернопродукты--борошно--мука--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--макаронні вироби--макаронные изделия--плоди та овочі--плоды и овощи--крохмаль--крохмал--цукор--сахар--мед--кондитерські вироби--смакові товари--жири харчові--жиры пищевые--молочні продукти--молочные продукты--яйця--яйца--м‘ясні товари--мясные товары--рибні товари--рыбные товары--харчові концентрати--пищевые концентраты--господарські товари--хозяйственные товары--текстильні товари--текстильные товары--металопродукція--металлопродукция--паливо--топливо
Примірники :Б.п. №1(1)
Вільні : Б.п. №1(1)
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ