Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=кондитерські вироби<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
19
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-19
>
1.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 663.915.3(075)/Д 72
Автор(и)
: Драгилев, Абрам Иосифович, Сезанаев, Яков Монашеевич
Назва
: Оборудование для производства сахарных кондитерских изделий : учебник
Вихідні дані
: М.: ИРПО, 2000
Кільк.характеристики
:272 с.
Примітки
: Библиогр.: с. 269
ISBN, Ціна
5-8222-0045-1:
УДК
: 663.915.3(075)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): прием сырья--прийом сировини--хранение сырья--зберігання сировини--подготовка сырья к переработке--підготовка сировини до переробки--тепловая обработка--теплова обробка--полуфабрикаты--напівфабрикати--производство--виробництво--кондитерские изделия--
кондитерські вироби
--карамель--драже--конфеты--цукерки--ирис--ірис--шоколад--завертывание кондитерских изделий--загортання кондитерських виробів
Примірники
: всього : Б.п. №1(1), Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №1(1), Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
2.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 641/Б 93
Автор(и)
: Бутенко, Лидия Александровна, Ковтуненко, Людмила Яковлевна, Ховикова, Жанна Алексеевна
Назва
: Технология приготовления кондитерских изделий : учеб. пособие
Вихідні дані
: Киев: Вища шк., 1980
Кільк.характеристики
:182 с.: ил., фото. цв.
Примітки
: Приложение: с 177-180 :
УДК
: 641
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): кулинария--кулінарія--кондитерские изделия--
кондитерські вироби
--выпечка--випічка--кондитерский цех--кондитерський цех--инвентарь--інвентар--сырье--сировина--отделочные полуфабрикаты--оздоблювальні напівфабрикати--фарши--фарши--дрожжевое тесто--дріжджове тісто??дріжджове тісто??дрожіве тісто--сдобное тесто--здобне тісто--слоеное тесто--слоєне тісто--пироженные--тістечка--торты--торти--расчет рецептур--розрахунок рецептури--хранение кондитерских изделий--зберігання кондиторських виробів--перевозка кондитерских изделий--перевезення кондитерських виробів
Примірники
: всього : Б.п. №1(1), (1)
Вільні
: Б.п. №1(1), (1)
Знайти схожі
>
3.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 641/К 26
Автор(и)
: Карсекіна, Валентина Вікторовна, Калакура, Марина Михайлівна
Назва
: Раціональне харчування в сім’ї
Вихідні дані
: Київ: Технiка, 1986
Кільк.характеристики
:272 с.: іл., фото. кольор.
Примітки
: Додаток: с. 269-270 :
УДК
: 641
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): кулінарія--рецепти--холодні страви--закуски--супи--овочі--курупи--макаронні вироби--яйця--сир--хліб--риба--морські продукти--м’ясо--соуси--
кондитерські вироби
--солодкі страви
Примірники
: всього : Б.п. №1(2)
Вільні
: Б.п. №1(2)
Знайти схожі
>
4.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 641.5/Ц 26
Автор(и)
: Цвек, Дарія Яківна
Назва
: Солодке печиво . -5-те вид.
Вихідні дані
: Львiв: Каменяp, 1987
Кільк.характеристики
:126 с.: фото. кольор. :
УДК
: 641.5
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): кулінарія--рецепти--
кондитерські вироби
--солодощі
Примірники
: всього : Б.п. №1(3)
Вільні
: Б.п. №1(3)
Знайти схожі
>
5.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 641(075.8)/Н 90
Автор(и)
: Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федірівна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва, Тетяна АнатоліЇвна, Александров, Олександр Валентинович
Назва
: Нутриціологія : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. . -2-ге вид., стер.
Вихідні дані
: Харків: Світ Книг, 2016
Кільк.характеристики
:560 с.: рис., табл.
Примітки
: Бібліогр.: с. 558-559
ISBN, Ціна
978-966-2678-13-0:
УДК
: 641(075.8)
Предметні рубрики:
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): загальна нутриціологія--общая нутрициологии--харчування людини--питание человека--білки у харчуванні людини--белки в питании человека--ліпіди у харчуванні людини--липиды в питании человека--вуглеводи у харчуванні людини--углеводы в питании человека--вуглеводи--углеводы--мінеральні речовини--минеральные вещества--харчові добавки--пищевые добавки--продукти тваринного походження--продукты животного происхождения--
кондитерські вироби
--кондитерские изделия--продукти рослинного походження--продукты растительного происхождения--генетично-модифіковані продукти--генетически модифицированные продукты--будова травної системи--строение пищеварительной системы--функції травної системи--функции пищеварительной системы--харчування дітей--питание детей--харчування підлітків--питание подростков--харчування студентів--питание студентов--харчування спортсменів--питание спортсменов--люди похилого віку--пожилые люди--дієтичне харчування--диетическое питание
Примірники
: всього : Б.п. №2(3)
Вільні
: Б.п. №2(3)
Знайти схожі
>
6.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 658.62(075.8)/С 40
Автор(и)
: Сирохман, Іван Васильович
Назва
: Товарознавство продовольчих товарів : підручник
Вихідні дані
: Харків: Світ Книг, 2016
Кільк.характеристики
:712 с.
Примітки
: Бібліогр.: с. 712
ISBN, Ціна
978-966-2678-40-6:
УДК
: 658.62(075.8) + 005.52(075.8) + 339.166.82(075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): якість--качество--пакування--упаковка--маркування--маркировка--зберігання--хранение--продовольчі товари--продовольственные товары--зерноборошняні товари--зерномучные товары--фруктово-овочеві--фруктово-овощные--товари--товары--крохмаль--крохмал--цукор--сахар--мед--
кондитерські вироби
--кондитерские изделия--смакові товари--вкусовые товары--жирові продукти--жировые продукты--молоко--молочні продукти--молочные продукты--м’ясо--мясо--м’ясні товари--мясные товары--яйця--яйца--риба--рыба--рибні товари--рыбные товары--харчові концентрати--пищевые концентраты
Примірники
: всього : Б.п. №1(2), Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №1(2), Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
7.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 641(075.8)/Н 90
Автор(и)
: Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федорівна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва, Тетяна АнатоліЇвна, Александров, Олександр Валентинович, Коваленко, Валентина Олексіївна, Скуріхіна, Людмила Андроніківна, Євлаш, Вікторія Владленівна
Назва
: Нутриціологія : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані
: Харків: Світ Книг, 2013
Кільк.характеристики
:560 с.: рис., табл.
Примітки
: Бібліогр.: с. 558-559 (28 назв)
ISBN, Ціна
978-966-2678-13-0:
УДК
: 641(075.8)
Предметні рубрики:
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): загальна нутриціологія--общая нутрициология--харчування людини--питание человека--білки у харчуванні людини--белки в питании человека--ліпіди у харчуванні людини--липиды в питании человека--вуглеводи у харчуванні людини--углеводы в питании человека--вуглеводи--углеводы--мінеральні речовини--минеральные вещества--харчові добавки--пищевые добавки--продукти тваринного походження--продукты животного происхождения--
кондитерські вироби
--кондитерские изделия--продукти рослинного походження--продукты растительного происхождения--генетично-модифіковані продукти--генетически модифицированные продукты--будова травної системи--строение пищеварительной системы--функції травної системи--функции пищеварительной системы--харчування дітей--питание детей--харчування підлітків--питание подростков--харчування студентів--питание студентов--харчування спортсменів--питание спортсменов--люди похилого віку--пожилые люди--дієтичне харчування--диетическое питание
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
8.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664.6(075.8)/Н 73
Автор(и)
: Новікова, Олена Володимирівна, Алексенко, Вікторія Олексіївна
Назва
: Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : підручник
Вихідні дані
: Харків: Світ Книг, 2018
Кільк.характеристики
:196 с.: рис., табл.
Серія:
Бібліотечка кондитера
Примітки
: Бібліогр.: с. 195 (5 назв)
ISBN, Ціна
978-966-2678-56-7:
УДК
: 664.6:658:334.012.61-022.51](075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): організація підприємств--организация предприятий--технічне оснащення--техническое оснащение--малі підприємства--малые предприятия--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--борошняні вироби--мучные ихделия--
кондитерські вироби
--кондитерские изделия
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
9.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664(075.8)/М 54
Автор(и)
: Черевко, Олександр Іванович, Крайнюк, Людмила Миколаївна, Касілова, Людмила Олексіївна, Димитрієвич Л. Р., Крутовий Ж. А., Юрченко С. Л., Скуріхіна Л. А., Янчева М. О., Коваленко В. О., Зіборова Л. Г.
Назва
: Методи контролю якості харчової продукції : навч. посібник
Вихідні дані
: Суми: Університетська книга, 2013
Кільк.характеристики
:511 с.: табл., рис.
Примітки
: Бібліогр.: с. 500-504
ISBN, Ціна
978-966-680-583-9:
УДК
: 664:006.83:658.562](075.8)
Предметні рубрики:
Харчові продукти-- Якість продукції
Географіч. рубрики:
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): харчові продукти--пищевые продукты--органолептичне оцінювання--органолептическое оценивание--міжгалузеві стандарти--межотраслевые стандарты --якість--качество--продукція тваринництва--продукция животноводства--рослинні жири--растительные жиры--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--
кондитерські вироби
--кондитерские изделия--безалкогольні напої--безалкогольные напитки--харчові концентрати--пищевые концентраты--харчові виробництва--пищевые предприятия
Анотація:
Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
10.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 658.62(072)/Т 50
Назва
: Товарознавство харчових та нехарчових товарів : метод. вказ. з проведення практ. семінарів та самост. вивч. дисц. для студ. ОКР рівня "бакалавр" спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2021
Кільк.характеристики
:48 с.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК
: 658.62(072) + 339.166.8(072)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): товарознавство--товароведение--продовольчі товари--продовольственные товары--непродовольчі товари--непродовольственные товары--консервування харчових продуктів--консервирование пищевых продуктов--зернопродукти--зернопродукты--борошно--мука--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--макаронні вироби--макаронные изделия--плоди та овочі--плоды и овощи--крохмаль--крохмал--цукор--сахар--мед--
кондитерські вироби
--смакові товари--жири харчові--жиры пищевые--молочні продукти--молочные продукты--яйця--яйца--м‘ясні товари--мясные товары--рибні товари--рыбные товары--харчові концентрати--пищевые концентраты--господарські товари--хозяйственные товары--текстильні товари--текстильные товары--металопродукція--металлопродукция--паливо--топливо
Примірники
:Б.п. №1(1)
Вільні
: Б.п. №1(1)
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ