Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=кондитерські вироби<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-19 
1.


   
    Improvement of whipped flour semi-finished product technology with the use of gelatin and transglutaminase enzyme [Electronic resource] : monograph / Lydia Kondrashina [et al.] ; Sumy National Agrarian University, State Biotechnological University, National University of Food Technologies, Weihenstephan-Triesdorf University of Applied Science, Taraz State University named after M Kh Dulaty. - Kharkiv : [s. n.], 2024. - 255 p. - Bibliography : p. 218-254
Переклад назви: Удосконалення технології збитого борошняного напівфабрикату з використанням желатину та ферменту трансглутамінази

Кл.слова (ненормовані):
напівфабрикат збивний борошняний -- фермент трансглютаміназа -- желатин -- камедь ксантанова -- кондитерські вироби -- semi-finished whipped flour -- transglutaminase enzyme -- gelatin -- xanthan gum -- confectionery
Анотація: The monograph contains concentrated and systematized scientific information on the use of gelatin and the enzyme transglutaminase for the production of confectionery products in the restaurant industry, presented in text form, technological calculations, figures, diagrams, tables and intended for teachers, students of higher education, postgraduate students who are engaged in scientific work.
Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію про використання желатину та ферменту трансглутамінази для виробництва кондитерських виробів в ресторанному господарстві.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Kondrashina, Lydia
Ladyka, Volodymyr
Hrynchenko, Olha
Ianchyk, Maria
Smetanska, Iryna
Borankulova, Assel
Gurskyi, P.
Pertsevoy, Fedir
Sumy National Agrarian University
State Biotechnological University
National University of Food Technologies
Weihenstephan-Triesdorf University of Applied Science
Taraz State University named after M Kh Dulaty


Знайти схожі

2.


    Гревцева, Наталя Вячеславівна.
    Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів [Електронний ресурс] : монографія / Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, Д. О. Набоков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 122 с.

Кл.слова (ненормовані):
каротинвмісна сировина -- каротинсодержащее сырье -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- технологія -- технология -- харчові системи -- пищевые системы -- борошняні вироби -- мучные изделия -- кріогенна технологія -- криогенная технология
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Набоков, Дмитро Олександрович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

3.


   
    Загальні технології харчової промисловості [Електронний ресурс] : навч. посіб. : у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; під заг. ред. В. І. Ладика ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 203 с. - Бібліогр.: с. 153-155 (47 назв)
    Зміст:
Технологія отримання кондитерських виробів
Технології переробки зернових культур
Технологія виробництва цукристих продуктів
Технологія бродильних виробництв
Технологія виробництва жирів
Технологія виробництва безалкогольних напоїв
Технологія переробки овочів
Технологія переробки плодів і ягід

Кл.слова (ненормовані):
кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- переробка зернових -- переработка зерновых -- цукристі продукти -- сахаристые продукты -- бродильні виробництва -- бродильные производства -- виробництво жирів -- производство жиров -- безалкогольні напої -- безалкогольные напитки -- переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів і ягід -- переработка плодов и ягод
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, Володимир Іванович
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Мельник, О. Ю.
Котляр, Олег Володимирович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, С. П.
Ладика, Володимир Іванович \під заг. ред.\
Сум. нац. аграр. ун-т


Знайти схожі

4.
   664(075.8)
   М 54


   
    Методи контролю якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Університетська книга, 2013. - 511 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 500-504. - ISBN 978-966-680-583-9
УДК

Рубрики: Харчові продукти--Якість продукції--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукты -- органолептичне оцінювання -- органолептическое оценивание -- міжгалузеві стандарти -- межотраслевые стандарты -- якість -- качество -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- рослинні жири -- растительные жиры -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- безалкогольні напої -- безалкогольные напитки -- харчові концентрати -- пищевые концентраты -- харчові виробництва -- пищевые предприятия
Анотація: Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.
Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Димитрієвич, Л. Р.
Крутовий, Ж. А.
Юрченко, С. Л.
Скуріхіна, Л. А.
Янчева, М. О.
Коваленко, В. О.
Зіборова, Л. Г.
Крайнюк, Л. М. \ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

5.
   641(075.8)
   Н 90


   
    Нутриціологія [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - Харків : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 558-559 (28 назв). - ISBN 978-966-2678-13-0
УДК

Рубрики:

Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициология -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна АнатоліЇвна
Александров, Олександр Валентинович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Дуденко, Ніни Василівни \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

6.
641(075.8)
Н 90


   
    Нутриціологія [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - 2-ге вид., стер. - Харків : Світ Книг, 2016. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 558-559. - ISBN 978-966-2678-13-0
УДК

Рубрики:

Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициологии -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федірівна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна АнатоліЇвна
Александров, Олександр Валентинович
Дуденко, Ніни Василівни \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

7.
663.915.3(075)
Д 72


    Драгилев, Абрам Иосифович.
    Оборудование для производства сахарных кондитерских изделий [Текст] : учебник / А. И. Драгилев, Я. М. Сезанаев. - М. : ИРПО, 2000. - 272 с. - Библиогр.: с. 269. - ISBN 5-8222-0045-1
УДК

Кл.слова (ненормовані):
прием сырья -- прийом сировини -- хранение сырья -- зберігання сировини -- подготовка сырья к переработке -- підготовка сировини до переробки -- тепловая обработка -- теплова обробка -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- производство -- виробництво -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- карамель -- драже -- конфеты -- цукерки -- ирис -- ірис -- шоколад -- завертывание кондитерских изделий -- загортання кондитерських виробів
Дод.точки доступу:
Сезанаев, Яков Монашеевич
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

8.
   664.6(075)
   Н 75


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексенко. - Харків : Світ Книг, 2020. - 196 с. : рис., табл. - (Бібліотечка кондитера). - Бібліогр.: с. 195 (5 назв). - ISBN 978-966-2678-56-7
УДК

Кл.слова (ненормовані):
організація підприємств -- организация предприятий -- технічне оснащення -- техническое оснащение -- малі підприємства -- малые предприятия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- борошняні вироби -- мучные ихделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия
Анотація: В підручнику викладена організація, технічне оснащення робіт з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів на малих підприємствах. Розглянуто види й призначення технологічного обладнання, питання гігієни та безпеки підприємств з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів. Даний підручник розрахований насамперед на учнів ПТНЗ, студентів технікумів та коледжів напрямку підготовки кухар, пекар-кондитер, але буде корисний і працівникам хлібопекарської, кондитерській промисловості, працівникам, зайнятим у системі ресторанного господарства, студентам ВУЗів, a також широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Дод.точки доступу:
Алексенко, Вікторія Олексіївна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

9.
   664.6(075.8)
   Н 73


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексенко. - Харків : Світ Книг, 2018. - 196 с. : рис., табл. - (Бібліотечка кондитера). - Бібліогр.: с. 195 (5 назв). - ISBN 978-966-2678-56-7
УДК

Кл.слова (ненормовані):
організація підприємств -- организация предприятий -- технічне оснащення -- техническое оснащение -- малі підприємства -- малые предприятия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- борошняні вироби -- мучные ихделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия
Дод.точки доступу:
Алексенко, Вікторія Олексіївна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

10.
641
К 26


    Карсекіна, Валентина Вікторовна.
    Раціональне харчування в сім’ї [Текст] / В. В. Карсекіна, М. М. Калакура. - Київ : Технiка, 1986. - 272 с. : іл., фото. кольор.
Додаток: с. 269-270
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулінарія -- рецепти -- холодні страви -- закуски -- супи -- овочі -- курупи -- макаронні вироби -- яйця -- сир -- хліб -- риба -- морські продукти -- м’ясо -- соуси -- кондитерські вироби -- солодкі страви
Дод.точки доступу:
Калакура, Марина Михайлівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ