Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=кондитерські вироби<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-19 
1.


   
    Загальні технології харчової промисловості [Електронний ресурс] : навч. посіб. : у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; під заг. ред. В. І. Ладика ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 203 с. - Бібліогр.: с. 153-155 (47 назв)
    Зміст:
Технологія отримання кондитерських виробів
Технології переробки зернових культур
Технологія виробництва цукристих продуктів
Технологія бродильних виробництв
Технологія виробництва жирів
Технологія виробництва безалкогольних напоїв
Технологія переробки овочів
Технологія переробки плодів і ягід

Кл.слова (ненормовані):
кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- переробка зернових -- переработка зерновых -- цукристі продукти -- сахаристые продукты -- бродильні виробництва -- бродильные производства -- виробництво жирів -- производство жиров -- безалкогольні напої -- безалкогольные напитки -- переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів і ягід -- переработка плодов и ягод
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, Володимир Іванович
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Мельник, О. Ю.
Котляр, Олег Володимирович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, С. П.
Ладика, Володимир Іванович \під заг. ред.\
Сум. нац. аграр. ун-т


Знайти схожі

2.


    Гревцева, Наталя Вячеславівна.
    Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів [Електронний ресурс] : монографія / Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, Д. О. Набоков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 122 с.

Кл.слова (ненормовані):
каротинвмісна сировина -- каротинсодержащее сырье -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- технологія -- технология -- харчові системи -- пищевые системы -- борошняні вироби -- мучные изделия -- кріогенна технологія -- криогенная технология
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Набоков, Дмитро Олександрович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

3.


   
    Сучасні досягнення харчової науки [Електронний ресурс] : навч. посіб. для студ. та аспірантів спец. 181 Харчові технології : у 2 ч. Ч. 2 / В. І. Ладика [та ін.] ; за заг. ред. В. І. Ладики ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2022. - 352 с. - Бібліогр. наприкінці розд.
    Зміст:
Технології харчової продукції, отриманої за реалізації принципу іонотропного гелеутворення
Технології харчових продуктів з використанням високого тиску
Теоретичні та практичні аспекти забезпечення технологічної стабільності харчових систем на основі крохмалю
Дослідження за напрямом «жири: отримання, переробка, використання»
Технологія гарячих емульсійних соусів на основі овочевої сировини
Обґрунтування вибору компонентів модельної системи технології паст закусочних
Сучасні аспекти пектину та харчових продуктів з його використанням
Технології їстівної плівки для кондитерських та хлібобулочних виробів

Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- пищевая продукция -- іонотропне гелеутворення -- ионотропное гелеобразование -- крохмаль -- крахмал -- жири -- жиры -- соуси -- соусы -- овочева сировина -- овощное сырье -- пасти закусочні -- пасты закусочные -- пектин -- їстівна плівка -- съедобная пленка -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Ладика, В. І.
Шильман, Л. З.
Перцевой, Федір Всеволодович
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Сукманов, Валерій Олександрович
Демідов, І. М.
Горальчук, А. Б.
Мазуренко, І. К.
Шульга, О. С.
Каратаєва, Є. О.
Мельник, О. Ю.
Крапивницька, І. О.
Чорна, А. І.
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, С. П.
Ладика, Володимир Іванович \за заг. ред.\
Сум. нац. аграр. ун-т


Знайти схожі

4.


    Артамонова, Майя Володимирівна.
    Технологічні розрахунки та звітність у галузі [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів ступеня вищої освіти бакалавр / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, Н. В. Шматченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 134 с.
    Зміст:
Хлібопекарське виробництво
Макаронне виробництво
Виробництво кондитерських виробів
Виробництво харчових концентратів

Кл.слова (ненормовані):
борошно -- мука -- тісто -- тесто -- сировина -- сырье -- рецептури -- рецептуры -- хліб -- хлеб -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Шматченко, Наталя Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

5.


   
    Improvement of whipped flour semi-finished product technology with the use of gelatin and transglutaminase enzyme [Electronic resource] : monograph / Lydia Kondrashina [et al.] ; Sumy National Agrarian University, State Biotechnological University, National University of Food Technologies, Weihenstephan-Triesdorf University of Applied Science, Taraz State University named after M Kh Dulaty. - Kharkiv : [s. n.], 2024. - 255 p. - Bibliography : p. 218-254
Переклад назви: Удосконалення технології збитого борошняного напівфабрикату з використанням желатину та ферменту трансглутамінази

Кл.слова (ненормовані):
напівфабрикат збивний борошняний -- фермент трансглютаміназа -- желатин -- камедь ксантанова -- кондитерські вироби -- semi-finished whipped flour -- transglutaminase enzyme -- gelatin -- xanthan gum -- confectionery
Анотація: The monograph contains concentrated and systematized scientific information on the use of gelatin and the enzyme transglutaminase for the production of confectionery products in the restaurant industry, presented in text form, technological calculations, figures, diagrams, tables and intended for teachers, students of higher education, postgraduate students who are engaged in scientific work.
Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію про використання желатину та ферменту трансглутамінази для виробництва кондитерських виробів в ресторанному господарстві.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Kondrashina, Lydia
Ladyka, Volodymyr
Hrynchenko, Olha
Ianchyk, Maria
Smetanska, Iryna
Borankulova, Assel
Gurskyi, P.
Pertsevoy, Fedir
Sumy National Agrarian University
State Biotechnological University
National University of Food Technologies
Weihenstephan-Triesdorf University of Applied Science
Taraz State University named after M Kh Dulaty


Знайти схожі

6.


   
    Технологічні розрахунки та звітність у галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : [б. в.], 2022. - 134 с. : табл. - Библиогр.: с. 133

Кл.слова (ненормовані):
Звітність у галузі -- Отчетность в отрасли -- Технологічні розрахунки -- Технологические расчеты -- Харчові технології -- Пищевые технолгии -- Технології хліба -- Технологии хлеба -- Харчоконцентрат -- Пищеконцентрат -- Переробні виробництва -- Перерабатывающие производства -- Харчові виробництва -- Пищевые производства -- Хлібопродукти -- Хлебопродукты -- Кондитерські вироби -- Кондитерские изделия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна \авт.-уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

7.


   
    Управління якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних робіт з дисц. для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, К. Р. Касабова, Г. В. Степанькова. - Харків : [б. в.], 2023. - 49 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 48

Кл.слова (ненормовані):
Управління -- Управление -- Якість продукції -- Качество продукции -- Хлібопродукти -- Хлебопродукты -- Кондитерські вироби -- Кондитерские изделия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна \авт.-уклад.\
Касабова, Катерина Рубенівна \авт.-уклад.\
Степанькова, Галина В'ячеславівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

8.
   664.68(075.8)
   Т 38


   
    Технологія борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова [та ін.] ; за ред. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2017. - 572 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 560-565. - ISBN 978-617-7256-94-5
    Зміст:
Загальна характеристика кондитерських і булочних виробів та основні принципи їх виробництва
Сировина. Характеристика, властивості та роль у формуванні якості
Наукові основи тістоутворення
Технології виробів із дріжджового тіста
Технології випічних напівфабрикатів, їх використання
Технології оздоблювальних напівфабрикатів, їх використання
Технології виготовлення виробів. Особливості їх оздоблення
Технологія кондитерських і хлібобулочних виробів спеціального призначення
Національні борошняні кондитерські вироби
Особливості розрахунку рецептур борошняних кондитерських виробів
Контроль та управляння якістю кондитерських виробів
Санітарні вимоги до виробництва
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- булочні вироби -- булочные изделия -- борошно -- мука -- крохмаль -- крахмал -- цукор -- сахар -- дріжджі -- дрожжи -- молоко -- яйця -- яйца -- насіння та горіхи -- семена и орехи -- харчові добавки -- пищевые добавки -- тістоутворення -- тестообразование -- напівфабрикати -- полуфабрикаты
Дод.точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кучерук, Зіновія Іванівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Артамонова, М. В.
Гревцева, Н. В.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Кравченко, О. І.
Касабова, К. Р.
Степанькова, Г. В.
Самохвалова, Ольга Володимирівна \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

9.
   664.6(075)
   Н 75


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексенко. - Харків : Світ Книг, 2020. - 196 с. : рис., табл. - (Бібліотечка кондитера). - Бібліогр.: с. 195 (5 назв). - ISBN 978-966-2678-56-7
УДК

Кл.слова (ненормовані):
організація підприємств -- организация предприятий -- технічне оснащення -- техническое оснащение -- малі підприємства -- малые предприятия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- борошняні вироби -- мучные ихделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия
Анотація: В підручнику викладена організація, технічне оснащення робіт з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів на малих підприємствах. Розглянуто види й призначення технологічного обладнання, питання гігієни та безпеки підприємств з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів. Даний підручник розрахований насамперед на учнів ПТНЗ, студентів технікумів та коледжів напрямку підготовки кухар, пекар-кондитер, але буде корисний і працівникам хлібопекарської, кондитерській промисловості, працівникам, зайнятим у системі ресторанного господарства, студентам ВУЗів, a також широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Дод.точки доступу:
Алексенко, Вікторія Олексіївна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

10.
   658.62(072)
   Т 50


   
    Товарознавство харчових та нехарчових товарів [Текст] : метод. вказ. з проведення практ. семінарів та самост. вивч. дисц. для студ. ОКР рівня "бакалавр" спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. Я. М. Котко. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 48 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
товарознавство -- товароведение -- продовольчі товари -- продовольственные товары -- непродовольчі товари -- непродовольственные товары -- консервування харчових продуктів -- консервирование пищевых продуктов -- зернопродукти -- зернопродукты -- борошно -- мука -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- макаронні вироби -- макаронные изделия -- плоди та овочі -- плоды и овощи -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- жири харчові -- жиры пищевые -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- м‘ясні товари -- мясные товары -- рибні товари -- рыбные товары -- харчові концентрати -- пищевые концентраты -- господарські товари -- хозяйственные товары -- текстильні товари -- текстильные товары -- металопродукція -- металлопродукция -- паливо -- топливо
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Котко, Яна Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ