Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=кондитерські вироби<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-19 
1.
641
Б 93


    Бутенко, Лидия Александровна.
    Технология приготовления кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие / Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Вища шк., 1980. - 182 с. : ил., фото. цв.
Приложение: с 177-180
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- выпечка -- випічка -- кондитерский цех -- кондитерський цех -- инвентарь -- інвентар -- сырье -- сировина -- отделочные полуфабрикаты -- оздоблювальні напівфабрикати -- фарши -- фарши -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто??дріжджове тісто??дрожіве тісто -- сдобное тесто -- здобне тісто -- слоеное тесто -- слоєне тісто -- пироженные -- тістечка -- торты -- торти -- расчет рецептур -- розрахунок рецептури -- хранение кондитерских изделий -- зберігання кондиторських виробів -- перевозка кондитерских изделий -- перевезення кондитерських виробів
Дод.точки доступу:
Ковтуненко, Людмила Яковлевна
Ховикова, Жанна Алексеевна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
641
К 26


    Карсекіна, Валентина Вікторовна.
    Раціональне харчування в сім’ї [Текст] / В. В. Карсекіна, М. М. Калакура. - Київ : Технiка, 1986. - 272 с. : іл., фото. кольор.
Додаток: с. 269-270
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулінарія -- рецепти -- холодні страви -- закуски -- супи -- овочі -- курупи -- макаронні вироби -- яйця -- сир -- хліб -- риба -- морські продукти -- м’ясо -- соуси -- кондитерські вироби -- солодкі страви
Дод.точки доступу:
Калакура, Марина Михайлівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

3.
641.5
Ц 26


    Цвек, Дарія Яківна.
    Солодке печиво [Текст] / Д. Я. Цвек. - 5-те вид. - Львiв : Каменяp, 1987. - 126 с. : фото. кольор.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулінарія -- рецепти -- кондитерські вироби -- солодощі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)33


Знайти схожі

4.
663.915.3(075)
Д 72


    Драгилев, Абрам Иосифович.
    Оборудование для производства сахарных кондитерских изделий [Текст] : учебник / А. И. Драгилев, Я. М. Сезанаев. - М. : ИРПО, 2000. - 272 с. - Библиогр.: с. 269. - ISBN 5-8222-0045-1
УДК

Кл.слова (ненормовані):
прием сырья -- прийом сировини -- хранение сырья -- зберігання сировини -- подготовка сырья к переработке -- підготовка сировини до переробки -- тепловая обработка -- теплова обробка -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- производство -- виробництво -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- карамель -- драже -- конфеты -- цукерки -- ирис -- ірис -- шоколад -- завертывание кондитерских изделий -- загортання кондитерських виробів
Дод.точки доступу:
Сезанаев, Яков Монашеевич
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

5.
   641(075.8)
   Н 90


   
    Нутриціологія [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - Харків : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 558-559 (28 назв). - ISBN 978-966-2678-13-0
УДК

Рубрики:

Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициология -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна АнатоліЇвна
Александров, Олександр Валентинович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Дуденко, Ніни Василівни \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

6.
   664(075.8)
   М 54


   
    Методи контролю якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Університетська книга, 2013. - 511 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 500-504. - ISBN 978-966-680-583-9
УДК

Рубрики: Харчові продукти--Якість продукції--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукты -- органолептичне оцінювання -- органолептическое оценивание -- міжгалузеві стандарти -- межотраслевые стандарты -- якість -- качество -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- рослинні жири -- растительные жиры -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- безалкогольні напої -- безалкогольные напитки -- харчові концентрати -- пищевые концентраты -- харчові виробництва -- пищевые предприятия
Анотація: Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.
Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Димитрієвич, Л. Р.
Крутовий, Ж. А.
Юрченко, С. Л.
Скуріхіна, Л. А.
Янчева, М. О.
Коваленко, В. О.
Зіборова, Л. Г.
Крайнюк, Л. М. \ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

7.
641(075.8)
Н 90


   
    Нутриціологія [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - 2-ге вид., стер. - Харків : Світ Книг, 2016. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 558-559. - ISBN 978-966-2678-13-0
УДК

Рубрики:

Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициологии -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федірівна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна АнатоліЇвна
Александров, Олександр Валентинович
Дуденко, Ніни Василівни \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

8.
   658.62(075.8)
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : підручник / І. В. Сирохман. - Харків : Світ Книг, 2016. - 712 с. - Бібліогр.: с. 712. - ISBN 978-966-2678-40-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
якість -- качество -- пакування -- упаковка -- маркування -- маркировка -- зберігання -- хранение -- продовольчі товари -- продовольственные товары -- зерноборошняні товари -- зерномучные товары -- фруктово-овочеві -- фруктово-овощные -- товари -- товары -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- мед -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- смакові товари -- вкусовые товары -- жирові продукти -- жировые продукты -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- м’ясо -- мясо -- м’ясні товари -- мясные товары -- яйця -- яйца -- риба -- рыба -- рибні товари -- рыбные товары -- харчові концентрати -- пищевые концентраты
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

9.
   664.68(075.8)
   Т 38


   
    Технологія борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова [та ін.] ; за ред. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2017. - 572 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 560-565. - ISBN 978-617-7256-94-5
    Зміст:
Загальна характеристика кондитерських і булочних виробів та основні принципи їх виробництва
Сировина. Характеристика, властивості та роль у формуванні якості
Наукові основи тістоутворення
Технології виробів із дріжджового тіста
Технології випічних напівфабрикатів, їх використання
Технології оздоблювальних напівфабрикатів, їх використання
Технології виготовлення виробів. Особливості їх оздоблення
Технологія кондитерських і хлібобулочних виробів спеціального призначення
Національні борошняні кондитерські вироби
Особливості розрахунку рецептур борошняних кондитерських виробів
Контроль та управляння якістю кондитерських виробів
Санітарні вимоги до виробництва
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- булочні вироби -- булочные изделия -- борошно -- мука -- крохмаль -- крахмал -- цукор -- сахар -- дріжджі -- дрожжи -- молоко -- яйця -- яйца -- насіння та горіхи -- семена и орехи -- харчові добавки -- пищевые добавки -- тістоутворення -- тестообразование -- напівфабрикати -- полуфабрикаты
Дод.точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кучерук, Зіновія Іванівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Артамонова, М. В.
Гревцева, Н. В.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Кравченко, О. І.
Касабова, К. Р.
Степанькова, Г. В.
Самохвалова, Ольга Володимирівна \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

10.


    Гревцева, Наталя Вячеславівна.
    Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів [Електронний ресурс] : монографія / Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, Д. О. Набоков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 122 с.

Кл.слова (ненормовані):
каротинвмісна сировина -- каротинсодержащее сырье -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- технологія -- технология -- харчові системи -- пищевые системы -- борошняні вироби -- мучные изделия -- кріогенна технологія -- криогенная технология
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Набоков, Дмитро Олександрович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ