Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=кондитерські вироби<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
19
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-19
>
1.
Драгилев А. И. Оборудование для производства сахарных кондитерских изделий/А. И. Драгилев, Я. М. Сезанаев. - 2000
>
2.
Бутенко Л. А. Технология приготовления кондитерских изделий/Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - 1980
>
3.
Карсекіна В. В. Раціональне харчування в сім’ї/В. В. Карсекіна, М. М. Калакура. - 1986
>
4.
Цвек Д. Я. Солодке печиво/Д. Я. Цвек. - 1987
>
5.
Нутриціологія/Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - 2016
>
6.
Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів/І. В. Сирохман. - 2016
>
7.
Нутриціологія/Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - 2013
>
8.
Новікова О. В. Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів/О. В. Новікова, В. О. Алексенко. - 2018
>
9.
Методи контролю якості харчової продукції/О. І. Черевко [та ін.] ; ред. Л. М. Крайнюк. - 2013
>
10.
Товарознавство харчових та нехарчових товарів/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2021
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ