Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=кондитерські вироби<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-19 
1.
Драгилев А. И. Оборудование для производства сахарных кондитерских изделий/А. И. Драгилев, Я. М. Сезанаев. - 2000
2.
Бутенко Л. А. Технология приготовления кондитерских изделий/Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - 1980
3.
Карсекіна В. В. Раціональне харчування в сім’ї/В. В. Карсекіна, М. М. Калакура. - 1986
4.
Цвек Д. Я. Солодке печиво/Д. Я. Цвек. - 1987
5.
Нутриціологія/Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - 2016
6.
Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів/І. В. Сирохман. - 2016
7.
Нутриціологія/Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - 2013
8.
Новікова О. В. Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів/О. В. Новікова, В. О. Алексенко. - 2018
9.
Методи контролю якості харчової продукції/О. І. Черевко [та ін.] ; ред. Л. М. Крайнюк. - 2013
10.
Товарознавство харчових та нехарчових товарів/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2021
© Асоціація ЕБНІТ