Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=зберігання<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 483
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
   664(076.5)
   F74


   
    Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 1. Determination of Water Quality / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : KhNTUA, 2017. - 12 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК

Кл.слова (ненормовані):
water -- вода -- water quality -- качество воды -- якість води
Дод.точки доступу:
Shanina, Olga \compiler.\
Dugina, Kateryna \compiler.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

2.
   664.38(076.5)
   F74


   
    Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 2. Research of Technological Factors Influence on Solubility of Food Proteins. Animal Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : KhNTUA, 2017. - 8 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК

Кл.слова (ненормовані):
animal proteins -- білки тварин -- белки животных -- congunctive tissues -- тканини -- ткани -- egg protein -- білок яйця -- белок яйца
Дод.точки доступу:
Shanina, Olga \compiler.\
Dugina, Kateryna \compiler.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
   664.38(076.5)
   F 74


   
    Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 3. Research of Technological Factors Influence on Solubility of Food Proteins. Plant Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : KhNTUA, 2017. - 9 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК

Кл.слова (ненормовані):
plant proteins -- рослинні білки -- растительные белки -- wheat flour -- пшеничне борошно -- пшеничная мука -- gluten -- клейковина
Дод.точки доступу:
Shanina, Olga \compiler.\
Dugina, Kateryna \compiler.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.
   664.38.022.393(076.5)
   F 74


   
    Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 4. Research of Technological Factors Influence on Denaturation of Food Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : KhNTUA, 2017. - 7 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК

Кл.слова (ненормовані):
egg protein -- білок яйця -- milk -- молоко -- buffer capacity -- буферна ємність -- denaturation -- денатурація -- hydratation capacity -- гідратаційна здатність
Дод.точки доступу:
Shanina, Olga \compiler.\
Dugina, Kateryna \compiler.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

5.
   664.38-044.963(076.5)
   F 74


   
    Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 5. Research of Technological Factors Influence on Destruction of Food Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : KhNTUA, 2017. - 4 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК

Кл.слова (ненормовані):
gluten -- клейковина -- gelatin -- желатин -- destruction -- знищення -- уничтожение -- food proteins -- харчові білки -- пищевые белки -- gluten proteolysis -- протеоліз глютену -- протеолиз глютена -- gelatinization -- желатинізація -- желатинизация
Дод.точки доступу:
Shanina, Olga \compiler.\
Dugina, Kateryna \compiler.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

6.
   664.38-029:62]-047.37(076.5)
   F 74


   
    Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 6. Research of Functional and Technological Properties of Food Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : [s. n.], 2017. - 7 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК

Кл.слова (ненормовані):
egg protein -- білок яйця -- белок яйца -- gelatin -- желатин -- foam forming -- формування піни -- формирование пены -- stability of foam -- стійкість піни -- стойкость пены -- gel-forming temperature -- гелеутворююча температура -- гелеобразующая температура -- melting point -- температура плавлення -- температура плавления -- gel -- гель -- emulsifying ability -- емульгуюча здатність -- эмульгирующая способность -- stability of amulsion -- стабільність амульсії -- стабильность амульсии
Дод.точки доступу:
Shanina, Olga \compiler.\
Dugina, Kateryna \compiler.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

7.
   664.38(076.5)
   F 74


   
    Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 7. Research of Enzyme Specifity of Food Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : KhNTUA, 2017. - 8 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК

Кл.слова (ненормовані):
saccharase -- сахароза -- dehydrogenaze -- дегідрогенази -- дегидрогеназы -- perixidaze -- a-amilase -- а-амілази -- а-амилазы
Дод.точки доступу:
Shanina, Olga \compiler.\
Dugina, Kateryna \compiler.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

8.
81.2ФРА
F 85


   
    Francais [Текст] : метод. вказ. та практ. завдання до самост. роботи з автент. матеріалами для студ. та магістрів спец. 8.090221 "Обладнання харчових та переробних підприємств", 6.090200 "Технологія зберігання і переробки зерна" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. Є. С. Ємельянова. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 39 с. - Бібліогр.: с. 39
Переклад назви: Французький
ББК 81.2ФРА
Дод.точки доступу:
Ємельянова, Євгенія Степанівна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)1111
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22


Знайти схожі

9.
   016
   H-34


   
    Hауковi працi спiвпрацiвникiв факультету "Технiзацiя переробки та зберiгання сiльськогосподарської продукцiї" Харкiвського державного технiчного унiверситету сiльського господарства за 1990-2000 рр. [Текст] : бiблiогр. покажч. / Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХДТУСГ, 2004. - 234 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
переробка сільськогосподарської продукції -- зберігання сільськогосподарської продцкції
Дод.точки доступу:
Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Б.п. №611


Знайти схожі

10.
664(075)
І-18


    Іваненко, Федір Вікторович.
    Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : навч.-метод. посібник / Ф. В. Іваненко, В. М. Сінченко. - Київ : КНЕУ, 2005. - 221 с.
УДК
Дод.точки доступу:
Сiнченко, Віктор Миколайович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ