Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=вступ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 554
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання :
Автор(и) : Фелик, Катерина
Назва : Товарознавство сировини галузі : електрон. посібник. Ч. 1
Вихідні дані : Київ: [б. в.], 2019
Колективи : Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти :
Зміст : Вступ. Харчове значення і хімічний склад плодів, овочів і грибів ; Товарна якість плодів і овочів ; Анатомо-морфологічна будова плодів, овочів і грибів ; Стандартизація плодів і овочів ; Оцінювання якості плодів, овочів і картоплі ; Насіннячкові плоди ; Кісточкові плоди ; Ягоди ; Субтропічні і тропічні плоди ; Горіхи
Анотація: Електронний посібник «Товарознавство сировини галузі» (І частина) підготовлений відповідно до типової програми навчальної дисципліни. В посібнику викладений матеріал про походження, класифікацію, сорти, поживну цінність, використання і вимоги до якості плодів і ягід згідно з нормативними документами. Для кращого засвоєння матеріалу у кожній темі розміщені відеоматеріали, цікаві факти про плоди і ягоди та питання для самоконтролю знань студентів. Електронний посібник призначений для студентів закладів фахової передвищої освіти із спеціальності 181 «Харчові технології», викладачів, а також може бути корисним широкому колу читачів.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

2.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Автор(и) : Скрипник, Марина Іванівна
Назва : Інтерактивні технології в післядипломному навчанні : електрон. довідник
Вихідні дані : Київ: [б. в.], 2015
Колективи : Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти :
Зміст : Передмова: як користуватися довідником ; Вступ до теорії інтерактивних технологій післядипломного навчання ; Статті-описи основних понять ; Модерація «Як розробити навчально-методичне забезпечення змісту освіти: праксеологічні засади» ; Тренінгове заняття «Проектна діяльність методиста з освоєння вчителями технологій навчання» ; Інтелектуальне змагання (дебати) «Розвиток освіти в умовах сучасної соціокультурної реальності: інтеграція чи дезінтеграція?» ; Приклад рольової гри «Редагування часопису «Культура слова: мовно-стилістичні поради»
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

3.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Автор(и) : Ткаченко, Тетяна, Борисов, Олександр
Назва : Захист рослин : електрон. посібник
Вихідні дані : Київ: [б. в.], 2020
Колективи : Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти
Примітки : Бібліогр.: 8 назв :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): шкідники--вредители--хвороби--болезни--рослини--растения--захист рослин--защита растений
Зміст : Вступ. Основні відомості про шкідників ; Біологія та екологія комах ; Систематика та класифікація комах ; Поняття про хвороби та їх збудників ; Гриби як збудники хвороб рослин ; Методи захисту від шкідників і хвороб декоративних рослин ; Поняття про фітофармакологічні препарати, їх класифікація ; Препарати для хімічного захисту рослин ; Препаративні форми препаратів та способи їх застосування ; Хвоє- та листогризучі шкідники декоративних рослин ; Багатоїдні шкідники сходів та сіянців. Шкідники коренів стовбурів, гілок, плодів та насіння декоративних рослин ; Шкідники газонних трав ; Шкідники квіткових рослин ; Хвороби плодів, насіння, сіянців і саджанців декоративних рослин ; Хвороби хвої та листя дерево-кущових рослин ; Негнильові хвороби стовбурів та гілок деревних рослин ; Хвороби газонних трав ; Хвороби квіткових рослин
Анотація: У посібнику передбачено вивчення основ ентомології, фітопатології, фітофармакології. Висвітлено сучасні методи боротьби зі шкідниками та хворобами, кращі пестициди, а також способи зменшення їх негативного впливу на довкілля. Містить характеристику поширених шкідників декоративних листяних та хвойних деревних рослин, квітів та газонних трав, а також методи боротьби з ними. Характеристику шкідників і хвороб доповнено ілюстраціями зовнішнього вигляду шкідників, прояву хвороб. Електронний посібник має зручний і легкий механізм навігації, який дозволяє переглядати документ у режимі реального часу, а також здійснювати пошук необхідної інформації в тексті та інтернеті, використовуючи гіпертекстові посилання. Актуальність посібника зумовлена вимогами сучасних методів навчання, необхідністю підготовки фахівців, які здатні до ефективного використання сучасної комп'ютерної техніки за дистанційного навчання. Цей електронний посібник рекомендований для студентів спеціальності 206 "Садово-паркове господарство" закладів фахової передвищої освіти.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

4.
Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання :
Автор(и) : Шуляк, Ольга, Мусієнко, Ліана, Богдан, Надія
Назва : Загальна біохімія : електрон. посібник. Ч. 1
Вихідні дані : Київ: [б. в.], 2020
Колективи : Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти :
Зміст : Вступ. Хімічний склад організмів ; Вода і мінеральні речовини ; Вуглеводи ; Ліпіди ; Білки та нуклеїнові кислоти ; Рослинні речовини вторинного походження
Анотація: В першому розділі навчального посібника «Загальна біохімія» на основі системного підходу викладено основні розділи загальної біохімії: класифікація та номенклатура, властивості основних речовин, що входять до складу живих організмів (білків, жирів, вуглеводів), структура цих речовин, основні поняття та закони біохімії, що притаманні живому організму і відрізняють його від неживого. В допомогу студентам пропонуються класичні та сучасні методи визначення вищезазначених речовин. Корисним є те, що паралельно розглядається роль і значення основних складових компонентів у галузі виробництва харчової продукції. Для покращення засвоєння знань у посібнику використані схеми, картинки, гіперпосилання на відеоматеріали з тем, що дозволять швидко перейти до відео-пояснення та детально розібратися в темах розділу. Після кожної теми запропоновано питання для самоконтролю. Призначено для студентів спеціальності 181 «Харчові технології».
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

5.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Назва : Програма вступного фахового випробування : на третій (освітньо-науковий) рівень вищ. освіти для здобуття ступеня доктора філософії (PhD) зі спец. 071 Облік і оподаткування в галузі знань 07 Управління та адміністрування
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2023
Кільк.характеристики :46 с
Колективи : Держ. біотехнол. ун-т
Примітки : Бібліогр.: с. 39-45 :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вступ до фаху--введение в профессию--філософія--философия--облік--учет --оподаткування --налогообложение--управління--управление--адміністрування--администрирование
Зміст : Зміст програми вступного фахового випробування ; Фінансовий облік ; Управлінський облік ; Організація бухгалтерського обліку ; Податковий контроль ; Економічний аналіз ; Організація і методика аудиту ; Інформаційні системи в обліку, аналізі і оподаткуванні ; Перелік програмних питань фахового випробування
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

6.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Назва : Програма фахового вступного випробування для здобуття ступеня освіти магістр на основі НРК6 та НРК7 : галузі знань 24 Сфера обслуговування, спец. 242 Туризм і рекреація
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2023
Кільк.характеристики :16 с
Колективи : Держ. біотехнол. ун-т
Примітки : Бібліогр.: с. 13-14 :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вступ до фаху--введение в профессию--сфера обслуговування--сфера обслуживания--туризм--рекреація--рекреация
Зміст : Вимоги до рівня підготовки вступників ; Зміст фахового вступного випробування у розрізі дисциплін ; Критерії оцінювання фахового вступного випробування ; Порядок проведення фахового вступного випробування
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

7.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Назва : Вступ до фаху та академічна доброчесність : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 125 Кібербезпека
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2023
Кільк.характеристики :50 с.: табл.
Колективи : Держ. біотехнол. ун-т, Навч.-наук. ін-т Кіберпорт
Примітки : Бібліогр.: с. 17-19 :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вступ до фаху--введение в профессию--кібербезпека--кибербезопасность--кібернетика--кибернетика--інформаційні технології--информационные технологии
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

8.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Назва : Вступ до фаху та академічна доброчесність : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт Хмарні технології в кібербезпеці з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання зі спец. 125 Кібербезпека
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2023
Кільк.характеристики :49 с.: рис., табл.
Колективи : Держ. біотехнол. ун-т, Навч.-наук. ін-т Кіберпорт
Примітки : Бібліогр.: с. 45-47 :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): академічна доброчесність--академическая добродетель--вступ до фаху--введение в профессию--кібербезпека--кибербезопасность--хмарні технології--облачные технологии--кібернетика--кибернетика--інформаційні технології--информационные технологии
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

9.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Назва : Методичні рекомендації з підготовки звіту за тренінгом Вступ до спеціальності для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 051 Економіка
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2021
Кільк.характеристики :18 с.
Колективи : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): тренінг--тренинг--іnternet-ресурси--internet-ресурсы--проблеми економіки--проблемы экономики--креативне мислення--креативное мышление
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

10.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Назва : Вступ до спеціальності : метод. вказ.по орг. та плануван. самост. роботи здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 015 Професійна освіта, 015.37 Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології для студ. ден. та заоч. форм навч.
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2022
Кільк.характеристики :24 с.
Колективи : Держ. біотехнол. ун-т :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): самостійна робота--самостоятельная работа--навчальна робота--учебная работа--самостійна творчість--самостоятельное творчество--творче осмислення--творческое осмысление
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ