Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=вступ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 554
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.


    Фелик, Катерина.
    Товарознавство сировини галузі [Електронний ресурс] : електрон. посібник. Ч. 1 / К. Фелик ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2019
    Зміст:
Вступ. Харчове значення і хімічний склад плодів, овочів і грибів
Товарна якість плодів і овочів
Анатомо-морфологічна будова плодів, овочів і грибів
Стандартизація плодів і овочів
Оцінювання якості плодів, овочів і картоплі
Насіннячкові плоди
Кісточкові плоди
Ягоди
Субтропічні і тропічні плоди
Горіхи

Анотація: Електронний посібник «Товарознавство сировини галузі» (І частина) підготовлений відповідно до типової програми навчальної дисципліни. В посібнику викладений матеріал про походження, класифікацію, сорти, поживну цінність, використання і вимоги до якості плодів і ягід згідно з нормативними документами. Для кращого засвоєння матеріалу у кожній темі розміщені відеоматеріали, цікаві факти про плоди і ягоди та питання для самоконтролю знань студентів. Електронний посібник призначений для студентів закладів фахової передвищої освіти із спеціальності 181 «Харчові технології», викладачів, а також може бути корисним широкому колу читачів.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти


Знайти схожі

2.


    Скрипник, Марина Іванівна.
    Інтерактивні технології в післядипломному навчанні [Електронний ресурс] : електрон. довідник / М. І. Скрипник ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2015
    Зміст:
Передмова: як користуватися довідником
Вступ до теорії інтерактивних технологій післядипломного навчання
Статті-описи основних понять
Модерація «Як розробити навчально-методичне забезпечення змісту освіти: праксеологічні засади»
Тренінгове заняття «Проектна діяльність методиста з освоєння вчителями технологій навчання»
Інтелектуальне змагання (дебати) «Розвиток освіти в умовах сучасної соціокультурної реальності: інтеграція чи дезінтеграція?»
Приклад рольової гри «Редагування часопису «Культура слова: мовно-стилістичні поради»

Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти


Знайти схожі

3.


    Ткаченко, Тетяна.
    Захист рослин [Електронний ресурс] : електрон. посібник / Т. Ткаченко, О. Борисов ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020. - Бібліогр.: 8 назв
    Зміст:
Вступ. Основні відомості про шкідників
Біологія та екологія комах
Систематика та класифікація комах
Поняття про хвороби та їх збудників
Гриби як збудники хвороб рослин
Методи захисту від шкідників і хвороб декоративних рослин
Поняття про фітофармакологічні препарати, їх класифікація
Препарати для хімічного захисту рослин
Препаративні форми препаратів та способи їх застосування
Хвоє- та листогризучі шкідники декоративних рослин
Багатоїдні шкідники сходів та сіянців. Шкідники коренів стовбурів, гілок, плодів та насіння декоративних рослин
Шкідники газонних трав
Шкідники квіткових рослин
Хвороби плодів, насіння, сіянців і саджанців декоративних рослин
Хвороби хвої та листя дерево-кущових рослин
Негнильові хвороби стовбурів та гілок деревних рослин
Хвороби газонних трав
Хвороби квіткових рослин

Кл.слова (ненормовані):
шкідники -- вредители -- хвороби -- болезни -- рослини -- растения -- захист рослин -- защита растений
Анотація: У посібнику передбачено вивчення основ ентомології, фітопатології, фітофармакології. Висвітлено сучасні методи боротьби зі шкідниками та хворобами, кращі пестициди, а також способи зменшення їх негативного впливу на довкілля. Містить характеристику поширених шкідників декоративних листяних та хвойних деревних рослин, квітів та газонних трав, а також методи боротьби з ними. Характеристику шкідників і хвороб доповнено ілюстраціями зовнішнього вигляду шкідників, прояву хвороб. Електронний посібник має зручний і легкий механізм навігації, який дозволяє переглядати документ у режимі реального часу, а також здійснювати пошук необхідної інформації в тексті та інтернеті, використовуючи гіпертекстові посилання. Актуальність посібника зумовлена вимогами сучасних методів навчання, необхідністю підготовки фахівців, які здатні до ефективного використання сучасної комп'ютерної техніки за дистанційного навчання. Цей електронний посібник рекомендований для студентів спеціальності 206 "Садово-паркове господарство" закладів фахової передвищої освіти.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Борисов, Олександр
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти


Знайти схожі

4.


    Шуляк, Ольга.
    Загальна біохімія [Електронний ресурс] : електрон. посібник. Ч. 1 / О. Шуляк, Л. Мусієнко, Н. Богдан ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020
    Зміст:
Вступ. Хімічний склад організмів
Вода і мінеральні речовини
Вуглеводи
Ліпіди
Білки та нуклеїнові кислоти
Рослинні речовини вторинного походження

Анотація: В першому розділі навчального посібника «Загальна біохімія» на основі системного підходу викладено основні розділи загальної біохімії: класифікація та номенклатура, властивості основних речовин, що входять до складу живих організмів (білків, жирів, вуглеводів), структура цих речовин, основні поняття та закони біохімії, що притаманні живому організму і відрізняють його від неживого. В допомогу студентам пропонуються класичні та сучасні методи визначення вищезазначених речовин. Корисним є те, що паралельно розглядається роль і значення основних складових компонентів у галузі виробництва харчової продукції. Для покращення засвоєння знань у посібнику використані схеми, картинки, гіперпосилання на відеоматеріали з тем, що дозволять швидко перейти до відео-пояснення та детально розібратися в темах розділу. Після кожної теми запропоновано питання для самоконтролю. Призначено для студентів спеціальності 181 «Харчові технології».
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Мусієнко, Ліана
Богдан, Надія
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти


Знайти схожі

5.


   
    Програма вступного фахового випробування [Електронний ресурс] : на третій (освітньо-науковий) рівень вищ. освіти для здобуття ступеня доктора філософії (PhD) зі спец. 071 Облік і оподаткування в галузі знань 07 Управління та адміністрування / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Н. Б. Кащена, С. І. Василішин, Т. Г. Маренич. - Харків : [б. в.], 2023. - 46 с. - Бібліогр.: с. 39-45
    Зміст:
Зміст програми вступного фахового випробування
Фінансовий облік
Управлінський облік
Організація бухгалтерського обліку
Податковий контроль
Економічний аналіз
Організація і методика аудиту
Інформаційні системи в обліку, аналізі і оподаткуванні
Перелік програмних питань фахового випробування

Кл.слова (ненормовані):
Вступ до фаху -- Введение в профессию -- Філософія -- Философия -- Облік -- Учет -- Оподаткування -- Налогообложение -- Управління -- Управление -- Адміністрування -- Администрирование
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Кащена, Наталія Борисівна \авт.-уклад.\
Василішин, Станіслав Ігорович \авт.-уклад.\
Маренич, Тетяна Григорівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

6.


   
    Програма фахового вступного випробування для здобуття ступеня освіти магістр на основі НРК6 та НРК7 [Електронний ресурс] : галузі знань 24 Сфера обслуговування, спец. 242 Туризм і рекреація / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Г. Ю. Омельченко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 16 с. - Бібліогр.: с. 13-14
    Зміст:
Вимоги до рівня підготовки вступників
Зміст фахового вступного випробування у розрізі дисциплін
Критерії оцінювання фахового вступного випробування
Порядок проведення фахового вступного випробування

Кл.слова (ненормовані):
Вступ до фаху -- Введение в профессию -- Сфера обслуговування -- Сфера обслуживания -- Туризм -- Рекреація -- Рекреация
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Омельченко, Галина Юріївна \авт.-уклад.\
Худавердієва, Вікторія Анатоліївна \авт.-уклад.\
Безгінова, Любов Іванівна \авт.-уклад.\
Мерчанський, Володимир Вікторович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

7.


   
    Вступ до фаху та академічна доброчесність [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 125 Кібербезпека / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Ю. Є. Мегель [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 50 с. : табл. - Бібліогр.: с. 17-19

Кл.слова (ненормовані):
Вступ до фаху -- Введение в профессию -- Кібербезпека -- Кибербезопасность -- Кібернетика -- Кибернетика -- Інформаційні технології -- Информационные технологии
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Мегель, Юрій Євгенович \авт.-уклад.\
Левкін, Артур Володимирович \авт.-уклад.\
Чалий, Ігор Вільович \авт.-уклад.\
Міхнова, Олена Дмитрівна \авт.-уклад.\
Яковенко, Дмитро Миколайович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Навч.-наук. ін-т Кіберпорт


Знайти схожі

8.


   
    Вступ до фаху та академічна доброчесність [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт Хмарні технології в кібербезпеці з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання зі спец. 125 Кібербезпека / Держ. біотехнол. ун-т, Навч.-наук. ін-т Кіберпорт ; авт.-уклад.: Ю. Є. Мегель [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 49 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 45-47

Кл.слова (ненормовані):
Академічна доброчесність -- Академическая добродетель -- Вступ до фаху -- Введение в профессию -- Кібербезпека -- Кибербезопасность -- Хмарні технології -- Облачные технологии -- Кібернетика -- Кибернетика -- Інформаційні технології -- Информационные технологии
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Мегель, Юрій Євгенович \авт.-уклад.\
Левкін, Артур Володимирович \авт.-уклад.\
Чалий, Ігор Вільович \авт.-уклад.\
Міхнова, Олена Дмитрівна \авт.-уклад.\
Яковенко, Дмитро Миколайович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Навч.-наук. ін-т Кіберпорт


Знайти схожі

9.


   
    Методичні рекомендації з підготовки звіту за тренінгом Вступ до спеціальності для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 051 Економіка [Електронний ресурс] / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад. О. В. Михайлова. - Харків : [б. в.], 2021. - 18 с.

Кл.слова (ненормовані):
тренінг -- тренинг -- іnternet-ресурси -- internet-ресурсы -- проблеми економіки -- проблемы экономики -- креативне мислення -- креативное мышление
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Михайлова, Олена Валентіновна \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

10.


   
    Вступ до спеціальності [Електронний ресурс] : метод. вказ.по орг. та плануван. самост. роботи здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 015 Професійна освіта, 015.37 Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології для студ. ден. та заоч. форм навч. / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. Є. Л. Скворчевська. - Харків : [б. в.], 2022. - 24 с.

Кл.слова (ненормовані):
самостійна робота -- самостоятельная работа -- навчальна робота -- учебная работа -- самостійна творчість -- самостоятельное творчество -- творче осмислення -- творческое осмысление
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Скворчевська, Євгенія Леонідівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ