Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=біохімія<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
59
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-20
21-30
31-40
41-50
51-59
>
1.
Домарецький В. А. Технологія харчових продуктів/В. А. Домаpецький, М. В. Остапчук, А. І. Укpаїнець. - 2003
>
2.
Основи біологічної хімії тварин із зоотехнічним аналізом/О. В. Попов [та ін.]. - 1986
>
3.
Залеський І. І. Екологія людини/І. І. Залеський, М. О. Клименко. - 2005
>
4.
Науковий вісник Національного аграрного університету Вип. 84. - 2005
>
5.
Галат Б. Ф. Спpавочник по технологии молока/Б. Ф. Галат, Н. И. Машкин, Л. Г. Козача. - 1980
>
6.
Пшеница в СССР/сост. М. М. Якубцинер ; под ред. П. М. Жуковский. - 1957
>
7.
Янчева М. О. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродуктів/М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - 2009
>
8.
Біохімія
/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2005
>
9.
Біохімія
/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка Тема: Ферменти: загальні властивості, класифікація та характеристика окремих представників. - 2009
>
10.
Біохімія
/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка Тема: Амінокислоти та білки. - 2007
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ