Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=безопасность продуктов питания<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Автор(и) : Пузік, Людмила Михайлівна
Назва : Безпека продукції харчової галузі : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисц. для здобувачів освітнього рівня магістр вищ. освіти ден. та заоч. форми навч. спец. 181 Харчові технології
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2024
Кільк.характеристики :117 с
Примітки : Бібліогр.: с. 114-115 :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безпека продуктів харчування--безопасность продуктов питания--контроль санітарного стану--контроль санитарного состояния--безпека продовольчої сировини--безопасность продовольственного сырья--забруднюючі речовини харчових продуктів--загрязняющие вещества пищевых продуктов
Анотація: У Навчально-методичному посібнику для самостійної роботи розглянуті питання можливого забруднення продукції галузі; ідентифікації різних видів небезпек; вивчення основ налагодження виробництва безпечної продукції Призначено для здобувачів освітнього рівня магістр вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 181 Харчові технології.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ