Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=асортимент<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-17 
1.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075)/Д 66
Автор(и) : Домарецький, Віталій Афанасійович, Остапчук М. В., Українець А. І.
Назва : Технологія харчових продуктів : підручник
Вихідні дані : Київ: НУХТ, 2003
Кільк.характеристики :572 с. :
УДК : 664(075)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчова промисловість--пищевая промышленность--харчова технологія--пищевая технология--біотехнологія--биотехнология--біохімія--биохимия--сировина--сырье--асортимент--ассортимент--технологічні процеси--технологические процессы--напої профілактичного призначення--напитки профилактического назначения--енергоощадження--энергосбережение--очищення стічних вод--очистка сточных вод
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

2.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 675(035)/Д 44
Автор(и) : Дианич, Ольга Григорьевна, Шимановская, Людмила Михайловна
Назва : Ассортимент и качество сырья животного происхождения
Вихідні дані : Киев: Технiка, 1987
Кільк.характеристики :158 с.
Примітки : Библиогр.: с. 157 :
УДК : 675(035)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сырье животного происхождения--сировина тваринного походження--обратотка--обробка--хранение--зберігання--ассортимент--асортимент--классировка--классіровкі--сортировка--сортування
Примірники :Б.п. №1(1)
Вільні : Б.п. №1(1)
Знайти схожі

3.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.3.004/К 61
Автор(и) : Колобов, Михаил Петрович
Назва : Эксплуатационные материалы для автомобилей и специальных машин : учеб. пособие для автомоб. и техн. школ ДОСААФ
Вихідні дані : М.: ДОСААФ, 1987
Кільк.характеристики :168 с.: ил.
Примітки : Библиогр.: с. 166 :
УДК : 631.3.004
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дизельные топлива--дизельні палива--смазочные масла--мастила--ассортимент масел--асортимент мастил--пластичные смазки--пластичні мастила--технические жидкости--технічні рідини--спидометр
Примірники :Б.п. №1(1)
Вільні : Б.п. №1(1)
Знайти схожі

4.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.2/В 15
Автор(и) : Валуйко, Герман Георгиевич
Назва : Виноградные вина
Вихідні дані : М.: Пищ. пpом-сть, 1978
Кільк.характеристики :254 с.: ил., табл.
Серія: Современная технология
Примітки : Библиогр.: с. 249-252 :
УДК : 663.2
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ассортимент вин--асортимент вин--оценка качества--оцінка якості--виноград--белое вино--біле вино--красное вино--червоне вино--полусухое вино--напівсухе вино--полусладкое вино--напівсолодке вино--крепкое вино--міцне вино--десертное вино--десертне вино--стабилизация вина--стабілізація вина
Примірники :Б.п. №1(1)
Вільні : Б.п. №1(1)
Знайти схожі

5.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 339.138(072)/М 27
Назва : Маркетинг : метод. рек. та завдання щодо викон. самост. роботи для студ. ден. та заоч. форм навч. рівня вищ. освіти "бакалавр" спец.: 133 "Галузеве машинобудування", 181 "Харчові технології"
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018
Кільк.характеристики :41 с.
Колективи : Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 41 :
УДК : 339.138(072)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): маркетингове дослідження--маркетинговое исследование--концепції маркетингу--концепции маркетинга--маркетингове середовище--маркетинговая среда--стратегія маркетингу--стратегия маркетинга--статистика маркетингу--статистика маркетинга--ринкова сегментація--рыночная сегментация--принципи сегментації--принципы сегментации--товар--виробництво--производство--споживачі--потребители--асортимент--ассортимент--продаж--продажа--атрибутика товарів--атрибутика товаров--цінова політика--ценовая политика--товаророзподіл--товарораспределение
Примірники :Б.п. №3(1)
Вільні : Б.п. №3(1)
Знайти схожі

6.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.432(100)(075./М 58-702813619
338.432(100)(075.8)/М 58
Автор(и) : Захарченко О. В., Сіваченко І. Ю., Сотніков Ю. М., Наумчик А. А., Лебедева С. Н., Бикова М. Є., Кравченко Є. В., Барановська М. І., Сухій Я. В., Бурдейна Н. М., Крюкова І. О.
Назва : Міжнародний агробізнес. Кредитно-модульний курс : навч. посіб. . -3-тє вид., перероб. та доп.
Вихідні дані : Київ: Центp учбової літератуpи, 2019
Кільк.характеристики :284 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 279-283 (104 назви)
ISBN, Ціна 978-611-01-0326-8:
УДК : 338.432(100)(075.8) + 339(075.8)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): международный агробизнес--продовольчий маркетинг--продовольственный маркетинг--попит--спрос--продовольчі товари--продовольственные товары--переробники сировини--переработчики сырья--цінова стратегія--ценовая стратегия--товарний асортимент--товарный ассортимент--бізнес-план--бизнес-план--рекламна діяльність--рекламная деятельность--землеволодіння--землевладение--організація агробізнесу--организация агробизнеса--продовольча безпека країни--продовольственная безопасность страны--світовий продовольчий ринок--мировой продовольственный рынок--агропромислова інтеграція--агропромышленная интеграция--аграрні реформи--аграрные реформы
Зміст : Теоретичні основи міжнародного агробізнесу ; Міжнародна агропродовольча система ; Регіональна структура міжнародного агробізнесу
Примірники :Б.п. №3(1)
Вільні : Б.п. №3(1)
Знайти схожі

7.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 658.62(075.8)/С 40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович
Назва : Товарознавство продовольчих товарів : підручник . -2-ге вид., стер.
Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2019
Кільк.характеристики :713 с.
Примітки : Бібліогр.: с. 712 (9 назв)
ISBN, Ціна 978-966-2678-40-6:
УДК : 658.62(075.8) + 005.52(075.8) + 339.166.82(075.8)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): товарознавство--товароведение--харчові продукти--пищевые продукты--пакувальні матеріали--упаковочные материалы--споживні властивості--потребительские свойства--асортимент--ассортимент
Зміст : Зерноборошняні товари ; Фруктово-овочеві товари ; Крохмаль, цукор, мед і кондитерські вироби ; Смакові товари ; Жирові продукти ; Молоко і молочні продукти ; М'ясо і м'ясні товари ; Яйця пташині та продукти їх переробки ; Риба і рибні товари ; Харчові концентрати
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

8.
Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 664.6(075.8)/Н 72
Автор(и) : Новікова, Олена Володимирівна
Назва : Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : підруч. Кн. 1 : Технологія виробництва хлібобулочних виробів
Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2019
Кільк.характеристики :376 с.: рис., табл.
Колективи : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Серія: Бібліотечка пекаря-кондитера
Примітки : Бібліогр.: с. 366 (18 назв)
ISBN, Ціна 978-966-2678-56-8:
УДК : 664.6(075.8)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): борошно--мука--розпушувачі--разрыхлители--жири й масла--жиры и масла--фарші--фарши--тісто--тесто--житні закваски--ржаные закваски--хлебопекарское производство--выпечка--хлебобулочные изделия
Зміст : Види, класифікація й асортимент сировини й продуктів ; Приготування начинок і фаршів для кулінарних хлібобулочних виробів ; Приготування тіста для хлібобулочних і борошняних кулінарних виробів ; Класифікація й асортимент хлібобулочних виробів і хліба ; Приготування, оформлення й підготовка до реалізації хлібобулочних виробів і хліба
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

9.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.085.55/П 11
Автор(и) : Піскун, Віктор Іванович, Яценко, Юрій Васильович
Назва : Ресурсоощадне виробництво комбікормів та БВМД в умовах господарства
Вихідні дані : Київ: Аграр. наука, 2016
Кільк.характеристики :144 с.: рис., табл., фот.
Примітки : Бібліогр.: с. 141-143 (43 назви)
ISBN, Ціна 978-966-540-428-6:
УДК : 636.085.55 + 636.087.7 + 631.363
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): комбикорм--сировина--сырье--ресурсоощадні технології--ресурсосберегающие технологии--збалансована годівля--сбалансированное кормление--кормоприготування--кормоприготовление--обладнання--оборудование--технологіні схеми--технологические схемы
Зміст : Повноцінна годівля тварин та роль комбікормів у її забезпеченні ; Номенклатура сировини для виробництва комбікормової продукції ; Асортимент продукції комбікормового виробництва ; Зберігання вихідних компонентів і комбікормів. Характеристики та фізико-механічні властивості ; Виробництво комбікормів та БВМД в умовах господарства ; Техніко-економічний аналіз технологій виробництва комбікормів та БВМД ; Визначення якості комбікормів споживачем ; Техніка безпеки при виробництві комбікормів
Примірники :Б.п. №1(1)
Вільні : Б.п. №1(1)
Знайти схожі

10.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 658.62(072)/О-75
Назва : Основи товарознавства : метод. вказ. з проведення практ. семінарів та самост. вивч. дисц. для студ. ОКР рівня "бакалавр" спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2021
Кільк.характеристики :32 с.
Колективи : Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК : 658.62(072)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): товарознавство--товароведение--потреби--потребности--споживання товарів--потребление товаров--пакування товарів--упаковка товаров--зберігання товарів--хранение товаров--асортимент товарів--ассортимент товаров--якість товарів
Примірники :Б.п. №1(1)
Вільні : Б.п. №1(1)
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ