Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=асортимент<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
17
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-17
>
1.
675(035)
Д 44
Дианич, Ольга Григорьевна
.
Ассортимент и качество сырья животного происхождения [Текст] / О. Г. Дианич, Л. М. Шимановская. - Киев : Технiка, 1987. - 158 с. - Библиогр.: с. 157
УДК
675(035)
Кл.слова (ненормовані):
сырье животного происхождения
--
сировина тваринного походження
--
обратотка
--
обробка
--
хранение
--
зберігання
--
ассортимент
--
асортимент
--
классировка
--
классіровкі
--
сортировка
--
сортування
Дод.точки доступу:
Шимановская, Людмила Михайловна
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
663.2
В 15
Валуйко, Герман Георгиевич
.
Виноградные вина [Текст] / Г. Г. Валуйко. - М. : Пищ. пpом-сть, 1978. - 254 с. : ил., табл. - (Современная технология). - Библиогр.: с. 249-252
УДК
663.2
Кл.слова (ненормовані):
ассортимент вин
--
асортимент
вин
--
оценка качества
--
оцінка якості
--
виноград
--
белое вино
--
біле вино
--
красное вино
--
червоне вино
--
полусухое вино
--
напівсухе вино
--
полусладкое вино
--
напівсолодке вино
--
крепкое вино
--
міцне вино
--
десертное вино
--
десертне вино
--
стабилизация вина
--
стабілізація вина
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
3.
Декоративні рослини закритого
ґрунту [Електронний ресурс] : метод. рек. до виконання практ. (лаборатор.) робіт для здобувачів першого бакалавр. рівня вищ. освіти галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство спец. 206 Садово-паркове господарство / Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва ; авт.-уклад.: М. М. Діденко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2020. - 58 с. : табл. - Бібліогр.: с. 41
Зміст:
Основні терміни та визначення
Природно-кліматичні умови району створення об’єктів зеленого будівництва
Морфолого-біологічні ознаки та особливості вирощування декоративних порід в умовах закритого ґрунту
Асортимент
деревних порід, кущів, ліан та квіткових і декоративно-листяних порід
Вирощування декоративних рослин
Основні види і типи споруд закритого грунту
Грунти та субстрати для вирощування декоративних рослин
Основні положення вирощування садивного матеріалу декоративних порід
Агротехнічні та технологічні аспекти вирощування декоративних рослин
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Діденко, Максим Михайлович \авт.-уклад.\
Распопіна, Світлана Петрівна \авт.-уклад.\
Швиденко, Інна Миколаївна \авт.-уклад.\
Рамакаєва, Галія Хайдярівна \авт.-уклад.\
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Знайти схожі
>
4.
338.432(100)(075.8)
М 58
Міжнародний агробізнес. Кредитно-модульний
курс [Текст] : навч. посіб. / О. В. Захарченко [та ін.] ; за ред.: О. В. Захарченка, Ю. М. Сотнікова. - 3-тє вид., перероб. та доп. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2019. - 284 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 279-283 (104 назви). -
ISBN
978-611-01-0326-8
Зміст:
Теоретичні основи міжнародного агробізнесу
Міжнародна агропродовольча система
Регіональна структура міжнародного агробізнесу
УДК
338.432(100)(075.8)
339(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
международный агробизнес
--
продовольчий маркетинг
--
продовольственный маркетинг
--
попит
--
спрос
--
продовольчі товари
--
продовольственные товары
--
переробники сировини
--
переработчики сырья
--
цінова стратегія
--
ценовая стратегия
--
товарний
асортимент
--
товарный ассортимент
--
бізнес-план
--
бизнес-план
--
рекламна діяльність
--
рекламная деятельность
--
землеволодіння
--
землевладение
--
організація агробізнесу
--
организация агробизнеса
--
продовольча безпека країни
--
продовольственная безопасность страны
--
світовий продовольчий ринок
--
мировой продовольственный рынок
--
агропромислова інтеграція
--
агропромышленная интеграция
--
аграрні реформи
--
аграрные реформы
Дод.точки доступу:
Захарченко, О. В.
Сіваченко, І. Ю.
Сотніков, Ю. М.
Наумчик, А. А.
Лебедева, С. Н.
Бикова, М. Є.
Кравченко, Є. В.
Барановська, М. І.
Сухій, Я. В.
Бурдейна, Н. М.
Крюкова, І. О.
Захарченко, О. В. \за ред.\
Сотніков, Ю. М. \за ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
5.
339.138(072)
М 27
Маркетинг
[Текст] : метод. рек. та завдання щодо викон. самост. роботи для студ. ден. та заоч. форм навч. рівня вищ. освіти "бакалавр" спец.: 133 "Галузеве машинобудування", 181 "Харчові технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: В. В. Антощенкова, С. Є. Ткаченко, Ю. М. Кравченко. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 41 с. - Бібліогр.: с. 41
УДК
339.138(072)
Кл.слова (ненормовані):
маркетингове дослідження
--
маркетинговое исследование
--
концепції маркетингу
--
концепции маркетинга
--
маркетингове середовище
--
маркетинговая среда
--
стратегія маркетингу
--
стратегия маркетинга
--
статистика маркетингу
--
статистика маркетинга
--
ринкова сегментація
--
рыночная сегментация
--
принципи сегментації
--
принципы сегментации
--
товар
--
виробництво
--
производство
--
споживачі
--
потребители
--
асортимент
--
ассортимент
--
продаж
--
продажа
--
атрибутика товарів
--
атрибутика товаров
--
цінова політика
--
ценовая политика
--
товаророзподіл
--
товарораспределение
Дод.точки доступу:
Антощенкова, Віталіна Володимирівна \авт.-уклад.\
Ткаченко, Світлана Євгенівна \авт.-уклад.\
Кравченко, Юлія Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
6.
Новітній
асортимент
засобів
захисту рослин від хвороб [Електронний ресурс] : метод. вказ. для самост. роботи здобувачів вищ. освіти третього освіт.-наук. рінвя галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство, спец. 202 Захист і карантин рослин / Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва ; авт.-уклад. В. П. Туренко. - Харків : [б. в.], 2020. - 22 с.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Туренко, Володимир Петрович \авт.-уклад.\
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Знайти схожі
>
7.
658.62(072)
О-75
Основи товарознавства
[Текст] : метод. вказ. з проведення практ. семінарів та самост. вивч. дисц. для студ. ОКР рівня "бакалавр" спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. Я. М. Котко. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 32 с.
УДК
658.62(072)
Кл.слова (ненормовані):
товарознавство
--
товароведение
--
потреби
--
потребности
--
споживання товарів
--
потребление товаров
--
пакування товарів
--
упаковка товаров
--
зберігання товарів
--
хранение товаров
--
асортимент
товарів
--
ассортимент товаров
--
якість товарів
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Котко, Яна Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
8.
636.085.55
П 11
Піскун, Віктор Іванович
.
Ресурсоощадне виробництво комбікормів та БВМД в умовах господарства [Текст] / В. І. Піскун, Ю. В. Яценко. - Київ : Аграр. наука, 2016. - 144 с. : рис., табл., фот. - Бібліогр.: с. 141-143 (43 назви). -
ISBN
978-966-540-428-6
Зміст:
Повноцінна годівля тварин та роль комбікормів у її забезпеченні
Номенклатура сировини для виробництва комбікормової продукції
Асортимент
продукції комбікормового виробництва
Зберігання вихідних компонентів і комбікормів. Характеристики та фізико-механічні властивості
Виробництво комбікормів та БВМД в умовах господарства
Техніко-економічний аналіз технологій виробництва комбікормів та БВМД
Визначення якості комбікормів споживачем
Техніка безпеки при виробництві комбікормів
УДК
636.085.55
636.087.7
631.363
Кл.слова (ненормовані):
комбикорм
--
сировина
--
сырье
--
ресурсоощадні технології
--
ресурсосберегающие технологии
--
збалансована годівля
--
сбалансированное кормление
--
кормоприготування
--
кормоприготовление
--
обладнання
--
оборудование
--
технологіні схеми
--
технологические схемы
Дод.точки доступу:
Яценко, Юрій Васильович
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
9.
Щербакова, Тетяна Віталіївна
.
Теоретичні основи товарознавства [Електронний ресурс] : візуал. супроводження курсу для студ. спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освіт. ступеня "бакалавр" / Т. В. Щербакова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 133 с.
Кл.слова (ненормовані):
основи товарознавства
--
основы товароведения
--
споживання товару
--
потребление товара
--
методологія товарознавства
--
методология товароведения
--
якість товарів
--
качество товаров
--
властивості товарів
--
свойства товаров
--
асортимент
товарів
--
ассортимент товаров
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
10.
664.6(075.8)
Н 72
Новікова, Олена Володимирівна
.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підруч. Кн. 1. Технологія виробництва хлібобулочних виробів / О. В. Новікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2019. - 376 с. : рис., табл. - (Бібліотечка пекаря-кондитера). - Бібліогр.: с. 366 (18 назв). -
ISBN
978-966-2678-56-8
Зміст:
Види, класифікація й
асортимент
сировини й продуктів
Приготування начинок і фаршів для кулінарних хлібобулочних виробів
Приготування тіста для хлібобулочних і борошняних кулінарних виробів
Класифікація й
асортимент
хлібобулочних виробів і хліба
Приготування, оформлення й підготовка до реалізації хлібобулочних виробів і хліба
УДК
664.6(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
борошно
--
мука
--
розпушувачі
--
разрыхлители
--
жири й масла
--
жиры и масла
--
фарші
--
фарши
--
тісто
--
тесто
--
житні закваски
--
ржаные закваски
--
хлебопекарское производство
--
выпечка
--
хлебобулочные изделия
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ