Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=асортимент<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-17 
1.
   675(035)
   Д 44


    Дианич, Ольга Григорьевна.
    Ассортимент и качество сырья животного происхождения [Текст] / О. Г. Дианич, Л. М. Шимановская. - Киев : Технiка, 1987. - 158 с. - Библиогр.: с. 157
УДК

Кл.слова (ненормовані):
сырье животного происхождения -- сировина тваринного походження -- обратотка -- обробка -- хранение -- зберігання -- ассортимент -- асортимент -- классировка -- классіровкі -- сортировка -- сортування
Дод.точки доступу:
Шимановская, Людмила Михайловна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
   663.2
   В 15


    Валуйко, Герман Георгиевич.
    Виноградные вина [Текст] / Г. Г. Валуйко. - М. : Пищ. пpом-сть, 1978. - 254 с. : ил., табл. - (Современная технология). - Библиогр.: с. 249-252
УДК

Кл.слова (ненормовані):
ассортимент вин -- асортимент вин -- оценка качества -- оцінка якості -- виноград -- белое вино -- біле вино -- красное вино -- червоне вино -- полусухое вино -- напівсухе вино -- полусладкое вино -- напівсолодке вино -- крепкое вино -- міцне вино -- десертное вино -- десертне вино -- стабилизация вина -- стабілізація вина
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

3.


   
    Декоративні рослини закритого ґрунту [Електронний ресурс] : метод. рек. до виконання практ. (лаборатор.) робіт для здобувачів першого бакалавр. рівня вищ. освіти галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство спец. 206 Садово-паркове господарство / Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва ; авт.-уклад.: М. М. Діденко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2020. - 58 с. : табл. - Бібліогр.: с. 41
    Зміст:
Основні терміни та визначення
Природно-кліматичні умови району створення об’єктів зеленого будівництва
Морфолого-біологічні ознаки та особливості вирощування декоративних порід в умовах закритого ґрунту
Асортимент деревних порід, кущів, ліан та квіткових і декоративно-листяних порід
Вирощування декоративних рослин
Основні види і типи споруд закритого грунту
Грунти та субстрати для вирощування декоративних рослин
Основні положення вирощування садивного матеріалу декоративних порід
Агротехнічні та технологічні аспекти вирощування декоративних рослин

Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Діденко, Максим Михайлович \авт.-уклад.\
Распопіна, Світлана Петрівна \авт.-уклад.\
Швиденко, Інна Миколаївна \авт.-уклад.\
Рамакаєва, Галія Хайдярівна \авт.-уклад.\
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва


Знайти схожі

4.
   338.432(100)(075.8)
   М 58


   
    Міжнародний агробізнес. Кредитно-модульний курс [Текст] : навч. посіб. / О. В. Захарченко [та ін.] ; за ред.: О. В. Захарченка, Ю. М. Сотнікова. - 3-тє вид., перероб. та доп. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2019. - 284 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 279-283 (104 назви). - ISBN 978-611-01-0326-8
    Зміст:
Теоретичні основи міжнародного агробізнесу
Міжнародна агропродовольча система
Регіональна структура міжнародного агробізнесу
УДК

Кл.слова (ненормовані):
международный агробизнес -- продовольчий маркетинг -- продовольственный маркетинг -- попит -- спрос -- продовольчі товари -- продовольственные товары -- переробники сировини -- переработчики сырья -- цінова стратегія -- ценовая стратегия -- товарний асортимент -- товарный ассортимент -- бізнес-план -- бизнес-план -- рекламна діяльність -- рекламная деятельность -- землеволодіння -- землевладение -- організація агробізнесу -- организация агробизнеса -- продовольча безпека країни -- продовольственная безопасность страны -- світовий продовольчий ринок -- мировой продовольственный рынок -- агропромислова інтеграція -- агропромышленная интеграция -- аграрні реформи -- аграрные реформы
Дод.точки доступу:
Захарченко, О. В.
Сіваченко, І. Ю.
Сотніков, Ю. М.
Наумчик, А. А.
Лебедева, С. Н.
Бикова, М. Є.
Кравченко, Є. В.
Барановська, М. І.
Сухій, Я. В.
Бурдейна, Н. М.
Крюкова, І. О.
Захарченко, О. В. \за ред.\
Сотніков, Ю. М. \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

5.
   339.138(072)
   М 27


   
    Маркетинг [Текст] : метод. рек. та завдання щодо викон. самост. роботи для студ. ден. та заоч. форм навч. рівня вищ. освіти "бакалавр" спец.: 133 "Галузеве машинобудування", 181 "Харчові технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: В. В. Антощенкова, С. Є. Ткаченко, Ю. М. Кравченко. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 41 с. - Бібліогр.: с. 41
УДК

Кл.слова (ненормовані):
маркетингове дослідження -- маркетинговое исследование -- концепції маркетингу -- концепции маркетинга -- маркетингове середовище -- маркетинговая среда -- стратегія маркетингу -- стратегия маркетинга -- статистика маркетингу -- статистика маркетинга -- ринкова сегментація -- рыночная сегментация -- принципи сегментації -- принципы сегментации -- товар -- виробництво -- производство -- споживачі -- потребители -- асортимент -- ассортимент -- продаж -- продажа -- атрибутика товарів -- атрибутика товаров -- цінова політика -- ценовая политика -- товаророзподіл -- товарораспределение
Дод.точки доступу:
Антощенкова, Віталіна Володимирівна \авт.-уклад.\
Ткаченко, Світлана Євгенівна \авт.-уклад.\
Кравченко, Юлія Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

6.


   
    Новітній асортимент засобів захисту рослин від хвороб [Електронний ресурс] : метод. вказ. для самост. роботи здобувачів вищ. освіти третього освіт.-наук. рінвя галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство, спец. 202 Захист і карантин рослин / Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва ; авт.-уклад. В. П. Туренко. - Харків : [б. в.], 2020. - 22 с.

Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Туренко, Володимир Петрович \авт.-уклад.\
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва


Знайти схожі

7.
   658.62(072)
   О-75


   
    Основи товарознавства [Текст] : метод. вказ. з проведення практ. семінарів та самост. вивч. дисц. для студ. ОКР рівня "бакалавр" спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. Я. М. Котко. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 32 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
товарознавство -- товароведение -- потреби -- потребности -- споживання товарів -- потребление товаров -- пакування товарів -- упаковка товаров -- зберігання товарів -- хранение товаров -- асортимент товарів -- ассортимент товаров -- якість товарів
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Котко, Яна Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

8.
   636.085.55
   П 11


    Піскун, Віктор Іванович.
    Ресурсоощадне виробництво комбікормів та БВМД в умовах господарства [Текст] / В. І. Піскун, Ю. В. Яценко. - Київ : Аграр. наука, 2016. - 144 с. : рис., табл., фот. - Бібліогр.: с. 141-143 (43 назви). - ISBN 978-966-540-428-6
    Зміст:
Повноцінна годівля тварин та роль комбікормів у її забезпеченні
Номенклатура сировини для виробництва комбікормової продукції
Асортимент продукції комбікормового виробництва
Зберігання вихідних компонентів і комбікормів. Характеристики та фізико-механічні властивості
Виробництво комбікормів та БВМД в умовах господарства
Техніко-економічний аналіз технологій виробництва комбікормів та БВМД
Визначення якості комбікормів споживачем
Техніка безпеки при виробництві комбікормів
УДК

Кл.слова (ненормовані):
комбикорм -- сировина -- сырье -- ресурсоощадні технології -- ресурсосберегающие технологии -- збалансована годівля -- сбалансированное кормление -- кормоприготування -- кормоприготовление -- обладнання -- оборудование -- технологіні схеми -- технологические схемы
Дод.точки доступу:
Яценко, Юрій Васильович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

9.


    Щербакова, Тетяна Віталіївна.
    Теоретичні основи товарознавства [Електронний ресурс] : візуал. супроводження курсу для студ. спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освіт. ступеня "бакалавр" / Т. В. Щербакова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 133 с.

Кл.слова (ненормовані):
основи товарознавства -- основы товароведения -- споживання товару -- потребление товара -- методологія товарознавства -- методология товароведения -- якість товарів -- качество товаров -- властивості товарів -- свойства товаров -- асортимент товарів -- ассортимент товаров
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

10.
   664.6(075.8)
   Н 72


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підруч. Кн. 1. Технологія виробництва хлібобулочних виробів / О. В. Новікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2019. - 376 с. : рис., табл. - (Бібліотечка пекаря-кондитера). - Бібліогр.: с. 366 (18 назв). - ISBN 978-966-2678-56-8
    Зміст:
Види, класифікація й асортимент сировини й продуктів
Приготування начинок і фаршів для кулінарних хлібобулочних виробів
Приготування тіста для хлібобулочних і борошняних кулінарних виробів
Класифікація й асортимент хлібобулочних виробів і хліба
Приготування, оформлення й підготовка до реалізації хлібобулочних виробів і хліба
УДК

Кл.слова (ненормовані):
борошно -- мука -- розпушувачі -- разрыхлители -- жири й масла -- жиры и масла -- фарші -- фарши -- тісто -- тесто -- житні закваски -- ржаные закваски -- хлебопекарское производство -- выпечка -- хлебобулочные изделия
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ