Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=асортимент<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
17
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-17
>
1.
Домарецький В. А. Технологія харчових продуктів/В. А. Домаpецький, М. В. Остапчук, А. І. Укpаїнець. - 2003
>
2.
Дианич О. Г. Ассортимент и качество сырья животного происхождения/О. Г. Дианич, Л. М. Шимановская. - 1987
>
3.
Колобов М. П. Эксплуатационные материалы для автомобилей и специальных машин/М. П. Колобов. - 1987
>
4.
Валуйко Г. Г. Виноградные вина/Г. Г. Валуйко. - 1978
>
5.
Маркетинг/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2018
>
6.
Міжнародний агробізнес. Кредитно-модульний курс/О. В. Захарченко [та ін.] ; за ред.: О. В. Захарченка, Ю. М. Сотнікова. - 2019
>
7.
Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів/І. В. Сирохман. - 2019
>
8.
Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів/О. В. Новікова Кн. 1: Технологія виробництва хлібобулочних виробів. - 2019
>
9.
Піскун В. І. Ресурсоощадне виробництво комбікормів та БВМД в умовах господарства/В. І. Піскун, Ю. В. Яценко. - 2016
>
10.
Основи товарознавства/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2021
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ