С 96 Сьомченко, Вікторія Вікторівна. Підвищення ефективності використання трудових ресурсів підприємствами харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 19.05.2011 / В. В. Сьомченко ; наук. кер. А. В. Череп ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. - Дніпропетровськ : [б. в.], 2011. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18
Кл.слова (ненормовані): трудові ресурси -- робоча сила -- зайнятість -- безробіття -- харчова промисловість -- продуктивність праці -- оцінка -- управління -- моніторинг -- стимулювання -- трудовые ресурсы -- рабочая сила -- занятость -- безработица -- пищевая промышленность -- производительность труда -- оценка -- управление -- мониторинг -- стимулирование -- human resources -- labor -- employment -- unemployment -- food processing -- productivity -- evaluation -- management -- monitoring -- stimulation Дод.точки доступу: Череп, Алла Василівна \наук. кер.\ Дніпропетр. держ. аграр. ун-т
|
К 20 Капустян, Антоніна Іванівна. Технологія протеаз, іммобілізованих в хітозан-пектиновий комплекс [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 03.00.20 Біотехнологія : захищена 04.04.2012 / А. І. Капустян ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2012. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-16
Кл.слова (ненормовані): трипсин -- хімотрипсин -- іммобілізація -- хітозан -- пектин -- інтерполіелектролітний комплекс -- поліелектролітні мікрокапсули -- химотрипсин -- иммобилизация -- хитозан -- интерполиэлектролитный комплекс -- полиэлектролитные микрокапсулы Дод.точки доступу: Одес. нац. акад. харч. технологій
|
К 20 Капліна, Тетяна Вікторівна. Наукове обґрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробленої фізичними методами [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 30.03.2012 / Т. В. Капліна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 34 с. - Бібліогр.: с. 24-30
Кл.слова (ненормовані): обробка харчової сировини -- мікробіологічна стабільність -- вихровий шар -- феромагнітні частинки -- мікроорганізми -- безпечність -- обработка пищевого сырья -- микробиологическая стабильность -- вихревой слой -- ферромагнитные частицы -- микроорганизмы -- безопасность Дод.точки доступу: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
|
Г 19 Ганза, Ірина Володимирівна. Мотиваційний механізм управління персоналом на підприємствах харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 29.06.2012 / І. В. Ганза ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. - Дніпропетровськ : [б. в.], 2012. - 20 с.
Кл.слова (ненормовані): мотиви -- мотивація -- мотиваційний механізм -- управління -- персонал -- заробітна плата -- механізм організації -- життєвий цикл -- розвиток -- мотивы -- мотивация -- мотивационный механизм -- управление -- заработная плата -- механизм организации -- жизненный цикл -- развитие Дод.точки доступу: Дніпропетр. держ. аграр. ун-т
|
М 59 Миколів, Іван Михайлович. Інтенсифікація процесів харчових виробництв на основі взаємодії матеріальних та енергетичних потоків [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 14.11.2012 / І. М. Миколів ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2012. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
Кл.слова (ненормовані): матеріальний потік -- енергетичний потік -- випарний апарат -- вакуумна обробка -- діоксид вуглецю -- бродильний апарат -- материальный поток -- энергетический поток -- испарительный аппарат -- вакуумная обработка -- диоксид углерода -- бродильный аппарат Дод.точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
|
Ч-56 Чехова, Наталія Сергіївна. Технологія напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза та кулінарних виробів з його використанням [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 12.04.2013 / Н. С. Чехова ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк : [б. в.], 2013. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
Кл.слова (ненормовані): печериці -- насіння гарбуза -- напівфабрикат -- м'ясні фарші -- функціонально-технологічні властивості -- моделювання -- шампиньоны -- семена тыквы -- полуфабрикат -- мясные фарши -- функционально-технологические свойства -- моделирование Дод.точки доступу: Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі
|
Л 64 Литвиненко, Олександр Анатолійович. Науково-практичні основи підвищення ефективності та довговічності кавітаційних апаратів харчових виробництв [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 30.06.2015 / О. А. Литвиненко ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2015. - 42 с. - Бібліогр.: с. 31-39
Кл.слова (ненормовані): гідродинамічна кавітація -- гідродинамічні апарати -- кавітаційні апарати -- математична модель -- фізико-механічні процеси -- ефективність -- зношування -- довговічність -- технічна кераміка -- механізм зношування -- прогнозування -- гидродинамическая кавитация -- гидродинамические аппараты -- кавитационные аппараты -- математическая модель -- физико-механические процессы -- эффективность -- износ -- долговечность -- техническая керамика -- механизм износа -- прогнозирование Дод.точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
|
Ш 35 Швець, Олександр Вікторович. Механізми оперативного управління поточними активами переробних підприємств агропродовольчої сфери [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 30.12.2015 / О. В. Швець ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : [б. в.], 2015. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
Кл.слова (ненормовані): переробні підприємства -- агропродовольча сфера -- поточні активи -- оборотні кошти -- економічний механізм -- високоліквідні активи -- управління запасами -- дебіторська заборгованість -- фінансова стійкість -- перерабатывающие предприятия -- агропродовольственная сфера -- текущие активы -- оборотные средства -- экономический механизм -- высоколиквидные активы -- управление запасами -- дебиторская задолженность -- финансовая устойчивость -- agro-food processing -- enterprise sector -- current assets -- economic mechanism -- highly liquid assets -- inventory management -- assounts receivable -- financial stability Дод.точки доступу: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
|
Ш 64 Ширяєва, Інна Вікторівна. Розвиток систем управління якістю продукції переробних підприємств агропромислового виробництва [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 30.06.2016 / І. В. Ширяєва ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : [б. в.], 2016. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-18
Кл.слова (ненормовані): якість -- система управління якістю -- аудит якості -- організаційно-економічний механізм -- управління якістю -- переробне підприємство -- агропромислове виробництво -- качество -- система управления качеством -- аудит качества -- организационно-механический механизм -- управление качеством -- перерабатывающее предприятие -- агропромышленное производство -- quality -- quality management system -- quality audit -- organisational mechanism -- economic mechanism -- quality management -- agro-industrial production -- processing enterprise Дод.точки доступу: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
|
Л 65 Лисак, Володимир Юрійович. Організаційно-економічні засади використання персоналу підприємств харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 17.02.2012 / В. Ю. Лисак ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2012. - 18 с. - Бібліогр.: с. 14-16
Кл.слова (ненормовані): персонал -- підприємства -- харчова промисловість -- активи -- людський капітал -- інтегральна оцінка -- бальна оцінка -- креативність -- мотивація -- організаційна інновація -- предприятия -- пищевая промышленность -- активы -- человеческий капитал -- интегральная оценка -- бальная оценка -- креативность -- мотивация -- организационная инновация -- personnel -- enterprises of food -- retail industru -- assets of human capital -- integral ball estimation -- kreativist -- motivation -- organizational innovation Дод.точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
|
В 62 Водянка, Любов Дмитрівна. Формування інноваційного потенціалу підприємств харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 01.07.2011 / Л. Д. Водянка ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2011. - 22 с. - Бібліогр.: с. 17-19
Кл.слова (ненормовані): інновації -- інноваційний потенціал -- складові формування -- методика оцінювання -- стратегія -- інноваційний розвиток -- инновации -- инновационный потенциал -- составные формирования -- методика оценивания -- стратегия -- инновационное развитие -- innovations -- innovative potential -- component forming -- methodology of evaluation -- strategy of unnovative -- development Дод.точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
|
М 84 Мостова, Майя Амірахмедівна. Управління санаційними заходами підприємств харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 21.10.2011 / М. А. Мостова ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2011. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
Кл.слова (ненормовані): криза -- санація -- банкрутство -- управління -- санаційні заходи -- санаційна спроможність -- методика -- оцінка -- кризис -- санация -- банкротство -- управление -- санационные мероприятия -- санационная способность -- методика -- оценка -- crisis -- readjustment -- bankruptcy -- management -- of readjustment measures -- readjustment purchasing -- method for rating Дод.точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
|
Х 79 Хорішко, Катерина Сергіївна. Управління розвитком інвестиційної привабливості переробних підприємств харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 26.12.2014 / К. С. Хорішко ; Полтав. держ. аграр. акад. - Полтава : [б. в.], 2014. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
Кл.слова (ненормовані): підприємство -- інвестиційна привабливість -- харчова промисловість -- управління -- розвиток -- предприятие -- инвестиционная привлекательность -- пищевая промышленность -- управление -- развитие -- enterprise -- investment attractiveness -- food retail industry -- management -- development Дод.точки доступу: Полтав. держ. аграр. акад.
|
Т 48 Ткаченко, Олена Вікторівна. Методичні підходи реінжинірингу підприємств харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (харчова промисловість) : захищена 10.12.2010 / О. В. Ткаченко ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2010. - 22 с. - Бібліогр.: с. 17-19
Кл.слова (ненормовані): реінжиніринг -- бізнес-процеси -- проект -- ефективність -- інтегральна оцінка -- фінансова стійкість -- реинжиниринг -- бизнес-процессы -- проект -- эффективность -- интегральная оценка -- финансовая устойчивость -- reengineering -- business-processes -- progect -- business-processes -- effectiveness -- integral evaluation -- financial stability Дод.точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
|
Р 83 Рудченко, Юлія Сергіївна. Облік торговельних марок (брендів) на підприємствах харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.09 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності) : захищена 17.10.2007 / Ю. С. Рудченко ; Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки". - Київ : [б. в.], 2007. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
Кл.слова (ненормовані): бухгалтерський облік -- торговельні марки -- нематеріальні активи -- інтелектуальна власність -- звітність -- оцінка -- брендінг -- бухгалтерский учет -- торговые марки -- нематериальные активы -- интеллектуальная собственность -- отчетность -- оценка -- брэндинг -- accounting -- trades marks -- intangible assets -- intellectual property -- balance sheet -- estimation -- branding Дод.точки доступу: Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки"
|
Ш 64 Ширяєва, Інна Вікторівна. Розвиток систем управління якістю продукції переробних підприємств агропромислового виробництва [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 30.06.2016 / І. В. Ширяєва ; наук. кер. О. В. Родіонов ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : [б. в.], 2016. - 209 с. - Бібліогр.: с. 187-190 Додатки: с. 207-209
Кл.слова (ненормовані): якість -- система управління якістю -- аудит якості -- організаційно-економічний механізм -- механізм -- управління якістю -- переробне підприємство -- агропромислове виробництво -- качество -- система управления качеством -- аудит качества -- организационно-механический механизм -- механизм -- управление качеством -- перерабатывающее предприятие -- агропромышленное производство -- QUALITY -- QUALITY MANAGEMENT SYSTEM -- QUALITY AUDIT -- ORGANISATIONAL MECHANISM -- ECONOMIC MECHANISM -- QUALITY MANAGEMENT -- agro-industrial production -- processing enterprise Дод.точки доступу: Родіонов, Олександр Володимирович \наук. кер.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
|
Ш 35 Швець, Олександр Вікторович. Механізми оперативного управління поточними активами переробних підприємств агропродовольчої сфери [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 30.12.2015 / О. В. Швець ; наук. кер. П. М. Майданевич ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : [б. в.], 2015. - 184 с. - Бібліогр.: с. 165-180 Додатки: с. 181-184
Кл.слова (ненормовані): переробні підприємства -- АГРОПРОДОВОЛЬЧА СФЕРА -- поточні активи -- ОБОРОТНІ КОШТИ -- ЕКОНОМІЧНИЙ МЕХАНІЗМ -- високоліквідні активи -- УПРАВЛІННЯ ЗАПАСАМИ -- ДЕБІТОРСЬКА ЗАБОРГОВАНІСТЬ -- ФІНАНСОВА СТІЙКІСТЬ -- перерабатывающие предприятия -- агропродовольственная сфера -- текущие активы -- оборотные средства -- экономический механизм -- высоколиквидные активы -- управление запасами -- дебиторская задолженность -- финансовая устойчивость -- AGRO-FOOD PROCESSING -- ENTERPRISE SECTOR -- CURRENT ASSETS -- ECONOMIC MECHANISM -- HIGHLY LIQUID ASSETS -- INVENTORY MANAGEMENT -- ASSOUNTS RECEIVABLE -- FINANCIAL STABILITY Дод.точки доступу: Майданевич, Петро Миколайович \наук. кер.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
|
К 55 Кобрин, Леся Михайлівна. Ефективність функціонування молокопереробних підприємств [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 27.05.2014 / Л. М. Кобрин ; Львів. нац. аграр. ун-т. - Львів : [б. в.], 2014. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-18
Кл.слова (ненормовані): молочна галузь -- молокопереробне підприємство -- ефективність функціонування -- рентабельність -- ціна -- собівартість -- прибуток -- конкуренція -- кластер -- логістика -- молочная промышленность -- молокоперерабатывающее предприятие -- эффективность -- рентабельность -- цена -- себестоимость -- прибыль -- конкуренция -- логистика -- dairy industry -- dairy processing enterprises -- effectiveness -- profitability -- price -- costs -- profit -- competitiveness -- cluster -- logistics Дод.точки доступу: Львів. нац. аграр. ун-т
|
Д 53 Дмитренко, Надія Миколаївна. Конкурентоспроможність переробних підприємств малого бізнесу в АПК [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 01.07.2008 / Н. М. Дмитренко ; наук. кер. Н. А. Тюхтенко ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. - Дніпропетровськ : [б. в.], 2008. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
Кл.слова (ненормовані): малий бізнес -- конкурентоспроможність -- фактори -- оцінка -- конкурентний потенціал -- адаптивність -- інтегральний показник -- управління -- малый бизнес -- конкурентоспособность -- факторы -- оценка -- конкурентный потенциал -- адаптивность -- интегральный показатель -- управление -- small business -- competitiveness -- factors -- evaluation -- competitive potential -- adaptability -- integral index -- management Дод.точки доступу: Тюхтенко, Наталія Анатоліївна \наук. кер.\ Дніпропетр. держ. аграр. ун-т
|
Я 75 Ярмош, Вікторія Віталіівна. Ефективне використання інтелектуальної власності на підприємствах харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 18.12.2012 / В. В. Ярмош ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2012. - 19 с. - Бібліогр.: с. 15-16
Кл.слова (ненормовані): інтелектуальна власність -- ефективність -- система управління -- інструменти -- важелі -- методи -- ризик -- роялті -- вартість -- надбавка -- интеллектуальная собственность -- эффективность -- система управления -- инструменты -- рычаги -- методы -- риск -- роялти -- стоимость -- надбавка -- intellectual property -- efficacy -- system of governance -- tools -- instruments -- methods -- risk -- royalties -- costs -- surcharge Дод.точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
|