Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: ((<.>A=Пузік, Людмила Михайлівна$<.>)+(<.>A=Пузік, Л. М.$<.>)+(<.>A=Pusik, Ludmila$<.>)+(<.>A=Pusik, L.$<.>)+(<.>A=Пузик, Людмила Михайловна$<.>)+(<.>A=Пузик, Л. М.$<.>)+)
Подробнее об авторах: 
Пузік Людмила Михайлівна 
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
   635.62
   П 88


    Пузік, Людмила Михайлівна.
    Наукове обґрунтування та розробка заходів подовження строків споживання плодів гарбузових рослин [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра с.-г. наук : за спец. 06.01.15 Первинна обробка продуктів рослинництва : захищена 12.10.2010 / Л. М. Пузік ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : [б. в.], 2010. - 40 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
плоди гарбузових рослин -- агрокліматичні показники -- збереженість -- втрата маси -- хімічний склад -- фізичні властивості -- конкурентоспроможність -- плоды тыквенных растений -- агроклиматические показатели -- сохранность -- потеря массы -- химический состав -- физические свойства -- конкурентоспособность
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
   631.563
   П 88


    Пузік, Людмила Михайлівна.
    Лежкоздатні та засолочні властивості патисонів при різних ступенях стиглості і умовах зберігання [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 05.18.03 Первинна обробка і зберігання продукції рослинництва : захищена 23.05.2000 / Л. М. Пузік ; Нац. аграр. ун-т. - Київ : [б. в.], 2000. - 18 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
патисони -- плоди -- зберігання -- збереженість -- диференціація -- якість -- ферментація -- патиссоны -- плоды -- хранение -- сохранность -- дифференциация -- качество -- ферментация -- marrows -- fruit -- storage -- cafe keeping -- differenciatoin -- salting quality
Дод.точки доступу:
Нац. аграр. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ