Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=664.662<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
   664.662
   С 79


    Степанькова, Галина В'ячеславівна.
    Технологія хліба пшеничного з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 05.07.2016 / Г. В. Степанькова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
хліб -- шрот зародків вівса -- жмих зародків кукурудзи -- харчова цінність -- біологічна цінність -- показники якості -- хлеб -- шрот зародышей овса -- жмых зародышей кукурузы -- пищевая ценность -- биологическая ценность -- показатели качества
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
   664.662
   З-93


    Зуйко, Віра Ігорівна.
    Удосконалення технології житньо-пшенічного хліба для закладів ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 01.06.2017 / В. І. Зуйко ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2017. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
прискорена технологія -- ферментний препарат -- полікомпонентний підкислювач -- житньо-пшеничний хліб -- ускоренная технология -- ферментный препарат -- поликомпонентный подкислитель -- ржано-пшеничный хлеб
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

3.
   664.662
   Л 24


    Лапицька, Надія Василівна.
    Удосконалення технологіїї хліба житньо-пшеничного з використанням шротів зародків зернових культур та плодів шипшини [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня доктора філософії : за спец. 181 Харчові технології / Н. В. Лапицька ; наук. кер.: О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 245 с. - Бібліогр.: с. 8-12, 146-180
Додатки: с. 181-245
УДК

Кл.слова (ненормовані):
хліб житньо-пшеничний -- шрот зародків пшениці -- шрот зародків вівса -- шрот плодів шипшини -- харчова цінність -- процеси дозрівання тіста -- показники якості хліба -- хлеб ржано-пшеничный -- шрот зародышей пшеницы -- шрот зародышей овса -- шрот плодов шиповника -- пищевая ценность -- процессы созревания теста -- показатели качества хлеба -- rye-wheat bread -- wheat germ meal -- oat germ meal -- rosehips meal -- nutritional value -- dough ripening processes -- bread quality indicators
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна \наук. кер.\
Олійник, Світлана Георгіївна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ