Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=664.6<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-15 
1.
   664.6
   Г 12


    Гавриш, Тетяна Володимирівна.
    Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів : захищена 19.10.2005 / Т. В. Гавриш ; наук. кер. О. М. Сафонова ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2005. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
пшеничне борошно -- лимонна кислота -- оцтова кислота -- гліцерин -- хлібобулочні вироби -- пшеничная мука -- лимонная кислота -- уксусная кислота -- глицерин -- хлебобулочные изделия -- wheaten flour -- lemon acid -- organic acid -- glycerin -- bakery products
Дод.точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна \наук. кер.\
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22


Знайти схожі

2.
   664.6
   Б 75


    Бодак, Михайло Петрович.
    Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство : захищена 14.06.2011 / М. П. Бодак ; Львів. комерц. акад. - Львів : [б. в.], 2011. - 20 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
пряники заварні -- антиоксидантні властивості -- імбир -- молочні продукти -- продукти солодорощення -- морська капуста -- ренгенофазний аналіз -- дифрактограми -- полімерні матеріали -- пряники заварные -- антиоксидантные свойства -- имбирь -- молочные продукты -- продукты солодовыращивания -- морская капуста -- рентгенофазный анализ -- дифрактограммы -- полимерные материалы
Дод.точки доступу:
Львів. комерц. акад.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

3.
   664.6
   К 78


    Кравченко, Олена Іванівна.
    Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 26.12.2012 / О. І. Кравченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби -- дієтичні добавки -- біологічна цінність -- харчова цінність -- органолептичні показники якості -- фізико-хімічні показники якості -- хлебобулочные изделия -- диетические добавки -- биологическая ценность -- пищевая ценность -- органолептические показатели качества -- физико-химические показатели качества
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

4.
   664.6
   Ц 85


    Цуканова, Олена Сергіївна.
    Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 20.12.2013 / О. С. Цуканова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2013. - 24 с. - Бібліогр.: с. 17-21
УДК

Кл.слова (ненормовані):
спеціальні хлібобулочні вироби -- безбілкові хлібобулочні вироби -- "борошно безбілкове" -- структуроутворююча добавка -- ксантан -- органолептичні показники якості -- фізико-хімічні показники якості -- в-каротин -- кріопаста з моркви -- харчова цінність -- специальные хлебобулочные изделия -- безбелковые хлебобулочные изделия -- "мука безбелковая" -- структурообразующая добавка -- органолептические показатели качества -- физико-химические показатели качества -- криопаста из моркови -- пищевая ценность
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22


Знайти схожі

5.
   338.439.4
   К 78


    Красільнікова, Катерина Євгеніївна.
    Розвиток виробничих потужностей хлібопродуктових підприємств [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 29.06.2016 / К. Є. Красільнікова ; Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки". - Київ : [б. в.], 2016. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
хлібопекарська галузь -- модернізація -- переоснащення -- виробничі засоби -- хлібопродуктові підприємства -- оптимізація -- маркетингова політика -- хлебопекарная отрасль -- модернизация -- переоснащение -- производственные средства -- хлебопродуктовые предприятия -- оптимизация -- маркетинговая политика
Дод.точки доступу:
Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки"
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

6.
   338.26
   К 26


    Карпенко, Юлія Валентинівна.
    Формування системи внутрішньофірмового планування діяльності підприємств хлібопродуктів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 30.06.2011 / Ю. В. Карпенко ; Одес. держ. екон. ун-т. - Одеса : [б. в.], 2011. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
підприємства хлібопродуктів -- система -- внутрішньофірмове планування -- технологія планування -- планові показники -- предприятия хлебопродуктов -- внутрифирменное планирование -- технология планирования -- плановые показатели -- grain-products enterprise -- system planning -- corporate planning -- technology of planning -- indexes
Дод.точки доступу:
Одес. держ. екон. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

7.
   330.322.025.7
   Б 61


    Білоусова, Марія Миколаївна.
    Шляхи підвищення інвестиційної привабливості хлібопекарських підприємств [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 25.04.2013 / М. М. Білоусова ; Луган. нац. аграр. ун-т. - Луганськ : [б. в.], 2013. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
інвестиційна привабливість -- хлібопекарські підприємства -- шляхи підвищення -- модель оцінки -- стратегія -- розширення асортименту -- інструменти -- інформаційне забезпечення -- инвестиционная привлекательность -- хлебопекарные предприятия -- пути повышения -- модель оценки -- стратегия -- расширение ассортимента -- инструменты -- информационное обеспечение -- investment attractiveness -- bakeries -- ways of increasing -- evaluation model -- range expansion strategy -- information management tools
Дод.точки доступу:
Луган. нац. аграр. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11
Б.п. №611


Знайти схожі

8.
   658.15
   Б 54


    Бетехтіна, Людмила Олександрівна.
    Формування і управління оборотним капіталом на підприємствах хлібопродуктів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (економіка сільського господарства і АПК) : захищена 08.04.2010 / Л. О. Бетехтіна ; Крим. агротехнолог. ун-т. Півд. філ. Нац. ун-ту біоресурсів і природокористування України. - Сімферополь : [б. в.], 2010. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
управління -- оборотний капітал -- оборотні активи -- нормування -- прогнозування -- оптимізація -- підприємства хлібопродуктів -- управление -- оборотный капитал -- оборотные активы -- нормирование -- прогнозирование -- оптимизация -- предприятия хлебопродуктов -- managing -- turnover capital -- turnover assets -- rate-setting -- forecasting -- opnimizing -- bread-baking enterprises
Дод.точки доступу:
Крим. агротехнолог. ун-т. Півд. філ. Нац. ун-ту біоресурсів і природокористування України
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

9.
   658.589
   С 88


    Ступак, Світлана Миколаївна.
    Трансформація інвестиційно-інноваційних процесів на підприємствах хлібопекарської галузі [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 19.02.2013 / С. М. Ступак ; Одес. нац. екон. ун-т. - Одеса : [б. в.], 2013. - 19 с. - Бібліогр.: с. 14-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
інновація -- інвестиційно-інноваційна діяльність -- інвестиційно-інноваційний процес -- конкурентоспроможність -- хлібопекарська галузь -- кластер -- венчурне фінансування -- инновация -- инвестиционно-инновационная деятельность -- инвестиционно-инновационный процесс -- конкурентоспособность -- хлебопекарная отрасль -- венчурное финансирование -- innovation -- investment-innovative activity -- investment-innovative process -- competitiveness -- baking industry -- cluster -- venture financing
Дод.точки доступу:
Одес. нац. екон. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

10.
   338.439.4.02
   О-15


    Обідіна, Яна Ігорівна.
    Організаційно-економічні основи підвищення конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 05.07.2011 / Я. І. Обідіна ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2011. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
підприємство -- конкурентоспроможність продукції -- конкурентоспроможність підприємства -- рівень конкурентоспроможності -- предприятие -- конкурентоспособность -- конкурентоспособность продукции -- конкурентоспособность предприятия -- уровень конкурентоспособности -- enterprise -- enterprise competitiveness -- competitiveness of products -- competitiveness of enterprise -- the level of competitiveness
Дод.точки доступу:
Сум. нац. аграр. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ