Пошуковий запит: (<.>U=664<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 32
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1. | 331.552.4 С 96
Сьомченко, Вікторія Вікторівна. Підвищення ефективності використання трудових ресурсів підприємствами харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 19.05.2011 / В. В. Сьомченко ; наук. кер. А. В. Череп ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. - Дніпропетровськ : [б. в.], 2011. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18
Кл.слова (ненормовані): трудові ресурси -- робоча сила -- зайнятість -- безробіття -- харчова промисловість -- продуктивність праці -- оцінка -- управління -- моніторинг -- стимулювання -- трудовые ресурсы -- рабочая сила -- занятость -- безработица -- пищевая промышленность -- производительность труда -- оценка -- управление -- мониторинг -- стимулирование -- human resources -- labor -- employment -- unemployment -- food processing -- productivity -- evaluation -- management -- monitoring -- stimulation
Дод.точки доступу: Череп, Алла Василівна \наук. кер.\ Дніпропетр. держ. аграр. ун-т
Бібліотечний пункт | Вільні | Всього екземплярів | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 2 | 2 |
Знайти схожі
|
>2. | 664 К 20
Капустян, Антоніна Іванівна. Технологія протеаз, іммобілізованих в хітозан-пектиновий комплекс [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 03.00.20 Біотехнологія : захищена 04.04.2012 / А. І. Капустян ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2012. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-16
Кл.слова (ненормовані): трипсин -- хімотрипсин -- іммобілізація -- хітозан -- пектин -- інтерполіелектролітний комплекс -- поліелектролітні мікрокапсули -- химотрипсин -- иммобилизация -- хитозан -- интерполиэлектролитный комплекс -- полиэлектролитные микрокапсулы
Дод.точки доступу: Одес. нац. акад. харч. технологій
Бібліотечний пункт | Вільні | Всього екземплярів | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Знайти схожі
|
>3. | 664 К 20
Капліна, Тетяна Вікторівна. Наукове обґрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробленої фізичними методами [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 30.03.2012 / Т. В. Капліна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 34 с. - Бібліогр.: с. 24-30
Кл.слова (ненормовані): обробка харчової сировини -- мікробіологічна стабільність -- вихровий шар -- феромагнітні частинки -- мікроорганізми -- безпечність -- обработка пищевого сырья -- микробиологическая стабильность -- вихревой слой -- ферромагнитные частицы -- микроорганизмы -- безопасность
Дод.точки доступу: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт | Вільні | Всього екземплярів | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 2 | 2 |
Знайти схожі
|
>4. | 005.95/.96 Г 19
Ганза, Ірина Володимирівна. Мотиваційний механізм управління персоналом на підприємствах харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 29.06.2012 / І. В. Ганза ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. - Дніпропетровськ : [б. в.], 2012. - 20 с.
Кл.слова (ненормовані): мотиви -- мотивація -- мотиваційний механізм -- управління -- персонал -- заробітна плата -- механізм організації -- життєвий цикл -- розвиток -- мотивы -- мотивация -- мотивационный механизм -- управление -- заработная плата -- механизм организации -- жизненный цикл -- развитие
Дод.точки доступу: Дніпропетр. держ. аграр. ун-т
Бібліотечний пункт | Вільні | Всього екземплярів | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Б.п. №6 | 1 | 1 |
Знайти схожі
|
>5. | 664 М 59
Миколів, Іван Михайлович. Інтенсифікація процесів харчових виробництв на основі взаємодії матеріальних та енергетичних потоків [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 14.11.2012 / І. М. Миколів ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2012. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
Кл.слова (ненормовані): матеріальний потік -- енергетичний потік -- випарний апарат -- вакуумна обробка -- діоксид вуглецю -- бродильний апарат -- материальный поток -- энергетический поток -- испарительный аппарат -- вакуумная обработка -- диоксид углерода -- бродильный аппарат
Дод.точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пункт | Вільні | Всього екземплярів | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Знайти схожі
|
>6. | 664 Ч-56
Чехова, Наталія Сергіївна. Технологія напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза та кулінарних виробів з його використанням [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 12.04.2013 / Н. С. Чехова ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк : [б. в.], 2013. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
Кл.слова (ненормовані): печериці -- насіння гарбуза -- напівфабрикат -- м'ясні фарші -- функціонально-технологічні властивості -- моделювання -- шампиньоны -- семена тыквы -- полуфабрикат -- мясные фарши -- функционально-технологические свойства -- моделирование
Дод.точки доступу: Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі
Бібліотечний пункт | Вільні | Всього екземплярів | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Знайти схожі
|
>7. | 664 Л 64
Литвиненко, Олександр Анатолійович. Науково-практичні основи підвищення ефективності та довговічності кавітаційних апаратів харчових виробництв [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 30.06.2015 / О. А. Литвиненко ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2015. - 42 с. - Бібліогр.: с. 31-39
Кл.слова (ненормовані): гідродинамічна кавітація -- гідродинамічні апарати -- кавітаційні апарати -- математична модель -- фізико-механічні процеси -- ефективність -- зношування -- довговічність -- технічна кераміка -- механізм зношування -- прогнозування -- гидродинамическая кавитация -- гидродинамические аппараты -- кавитационные аппараты -- математическая модель -- физико-механические процессы -- эффективность -- износ -- долговечность -- техническая керамика -- механизм износа -- прогнозирование
Дод.точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пункт | Вільні | Всього екземплярів | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 2 | 2 |
Знайти схожі
|
>8. | 631.15 Ш 35
Швець, Олександр Вікторович. Механізми оперативного управління поточними активами переробних підприємств агропродовольчої сфери [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 30.12.2015 / О. В. Швець ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : [б. в.], 2015. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
Кл.слова (ненормовані): переробні підприємства -- агропродовольча сфера -- поточні активи -- оборотні кошти -- економічний механізм -- високоліквідні активи -- управління запасами -- дебіторська заборгованість -- фінансова стійкість -- перерабатывающие предприятия -- агропродовольственная сфера -- текущие активы -- оборотные средства -- экономический механизм -- высоколиквидные активы -- управление запасами -- дебиторская задолженность -- финансовая устойчивость -- agro-food processing -- enterprise sector -- current assets -- economic mechanism -- highly liquid assets -- inventory management -- assounts receivable -- financial stability
Дод.точки доступу: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт | Вільні | Всього екземплярів | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Знайти схожі
|
>9. | 658.56 Ш 64
Ширяєва, Інна Вікторівна. Розвиток систем управління якістю продукції переробних підприємств агропромислового виробництва [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 30.06.2016 / І. В. Ширяєва ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : [б. в.], 2016. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-18
Кл.слова (ненормовані): якість -- система управління якістю -- аудит якості -- організаційно-економічний механізм -- управління якістю -- переробне підприємство -- агропромислове виробництво -- качество -- система управления качеством -- аудит качества -- организационно-механический механизм -- управление качеством -- перерабатывающее предприятие -- агропромышленное производство -- quality -- quality management system -- quality audit -- organisational mechanism -- economic mechanism -- quality management -- agro-industrial production -- processing enterprise
Дод.точки доступу: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт | Вільні | Всього екземплярів | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Знайти схожі
|
>10. | 331.108 Л 65
Лисак, Володимир Юрійович. Організаційно-економічні засади використання персоналу підприємств харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 17.02.2012 / В. Ю. Лисак ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2012. - 18 с. - Бібліогр.: с. 14-16
Кл.слова (ненормовані): персонал -- підприємства -- харчова промисловість -- активи -- людський капітал -- інтегральна оцінка -- бальна оцінка -- креативність -- мотивація -- організаційна інновація -- предприятия -- пищевая промышленность -- активы -- человеческий капитал -- интегральная оценка -- бальная оценка -- креативность -- мотивация -- организационная инновация -- personnel -- enterprises of food -- retail industru -- assets of human capital -- integral ball estimation -- kreativist -- motivation -- organizational innovation
Дод.точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пункт | Вільні | Всього екземплярів | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Знайти схожі
|
|