Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=664<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 32
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-32 
1.
   331.552.4
   С 96


    Сьомченко, Вікторія Вікторівна.
    Підвищення ефективності використання трудових ресурсів підприємствами харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 19.05.2011 / В. В. Сьомченко ; наук. кер. А. В. Череп ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. - Дніпропетровськ : [б. в.], 2011. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
трудові ресурси -- робоча сила -- зайнятість -- безробіття -- харчова промисловість -- продуктивність праці -- оцінка -- управління -- моніторинг -- стимулювання -- трудовые ресурсы -- рабочая сила -- занятость -- безработица -- пищевая промышленность -- производительность труда -- оценка -- управление -- мониторинг -- стимулирование -- human resources -- labor -- employment -- unemployment -- food processing -- productivity -- evaluation -- management -- monitoring -- stimulation
Дод.точки доступу:
Череп, Алла Василівна \наук. кер.\
Дніпропетр. держ. аграр. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22


Знайти схожі

2.
   664
   К 20


    Капустян, Антоніна Іванівна.
    Технологія протеаз, іммобілізованих в хітозан-пектиновий комплекс [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 03.00.20 Біотехнологія : захищена 04.04.2012 / А. І. Капустян ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2012. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-16
УДК

Кл.слова (ненормовані):
трипсин -- хімотрипсин -- іммобілізація -- хітозан -- пектин -- інтерполіелектролітний комплекс -- поліелектролітні мікрокапсули -- химотрипсин -- иммобилизация -- хитозан -- интерполиэлектролитный комплекс -- полиэлектролитные микрокапсулы
Дод.точки доступу:
Одес. нац. акад. харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

3.
   664
   К 20


    Капліна, Тетяна Вікторівна.
    Наукове обґрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробленої фізичними методами [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 30.03.2012 / Т. В. Капліна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 34 с. - Бібліогр.: с. 24-30
УДК

Кл.слова (ненормовані):
обробка харчової сировини -- мікробіологічна стабільність -- вихровий шар -- феромагнітні частинки -- мікроорганізми -- безпечність -- обработка пищевого сырья -- микробиологическая стабильность -- вихревой слой -- ферромагнитные частицы -- микроорганизмы -- безопасность
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22


Знайти схожі

4.
   005.95/.96
   Г 19


    Ганза, Ірина Володимирівна.
    Мотиваційний механізм управління персоналом на підприємствах харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 29.06.2012 / І. В. Ганза ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. - Дніпропетровськ : [б. в.], 2012. - 20 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
мотиви -- мотивація -- мотиваційний механізм -- управління -- персонал -- заробітна плата -- механізм організації -- життєвий цикл -- розвиток -- мотивы -- мотивация -- мотивационный механизм -- управление -- заработная плата -- механизм организации -- жизненный цикл -- развитие
Дод.точки доступу:
Дніпропетр. держ. аграр. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11
Б.п. №611


Знайти схожі

5.
   664
   М 59


    Миколів, Іван Михайлович.
    Інтенсифікація процесів харчових виробництв на основі взаємодії матеріальних та енергетичних потоків [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 14.11.2012 / І. М. Миколів ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2012. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
матеріальний потік -- енергетичний потік -- випарний апарат -- вакуумна обробка -- діоксид вуглецю -- бродильний апарат -- материальный поток -- энергетический поток -- испарительный аппарат -- вакуумная обработка -- диоксид углерода -- бродильный аппарат
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

6.
   664
   Ч-56


    Чехова, Наталія Сергіївна.
    Технологія напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза та кулінарних виробів з його використанням [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 12.04.2013 / Н. С. Чехова ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк : [б. в.], 2013. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
печериці -- насіння гарбуза -- напівфабрикат -- м'ясні фарші -- функціонально-технологічні властивості -- моделювання -- шампиньоны -- семена тыквы -- полуфабрикат -- мясные фарши -- функционально-технологические свойства -- моделирование
Дод.точки доступу:
Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

7.
   664
   Л 64


    Литвиненко, Олександр Анатолійович.
    Науково-практичні основи підвищення ефективності та довговічності кавітаційних апаратів харчових виробництв [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 30.06.2015 / О. А. Литвиненко ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2015. - 42 с. - Бібліогр.: с. 31-39
УДК

Кл.слова (ненормовані):
гідродинамічна кавітація -- гідродинамічні апарати -- кавітаційні апарати -- математична модель -- фізико-механічні процеси -- ефективність -- зношування -- довговічність -- технічна кераміка -- механізм зношування -- прогнозування -- гидродинамическая кавитация -- гидродинамические аппараты -- кавитационные аппараты -- математическая модель -- физико-механические процессы -- эффективность -- износ -- долговечность -- техническая керамика -- механизм износа -- прогнозирование
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22


Знайти схожі

8.
   631.15
   Ш 35


    Швець, Олександр Вікторович.
    Механізми оперативного управління поточними активами переробних підприємств агропродовольчої сфери [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 30.12.2015 / О. В. Швець ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : [б. в.], 2015. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
переробні підприємства -- агропродовольча сфера -- поточні активи -- оборотні кошти -- економічний механізм -- високоліквідні активи -- управління запасами -- дебіторська заборгованість -- фінансова стійкість -- перерабатывающие предприятия -- агропродовольственная сфера -- текущие активы -- оборотные средства -- экономический механизм -- высоколиквидные активы -- управление запасами -- дебиторская задолженность -- финансовая устойчивость -- agro-food processing -- enterprise sector -- current assets -- economic mechanism -- highly liquid assets -- inventory management -- assounts receivable -- financial stability
Дод.точки доступу:
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

9.
   658.56
   Ш 64


    Ширяєва, Інна Вікторівна.
    Розвиток систем управління якістю продукції переробних підприємств агропромислового виробництва [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 30.06.2016 / І. В. Ширяєва ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : [б. в.], 2016. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
якість -- система управління якістю -- аудит якості -- організаційно-економічний механізм -- управління якістю -- переробне підприємство -- агропромислове виробництво -- качество -- система управления качеством -- аудит качества -- организационно-механический механизм -- управление качеством -- перерабатывающее предприятие -- агропромышленное производство -- quality -- quality management system -- quality audit -- organisational mechanism -- economic mechanism -- quality management -- agro-industrial production -- processing enterprise
Дод.точки доступу:
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

10.
   331.108
   Л 65


    Лисак, Володимир Юрійович.
    Організаційно-економічні засади використання персоналу підприємств харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 17.02.2012 / В. Ю. Лисак ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2012. - 18 с. - Бібліогр.: с. 14-16
УДК

Кл.слова (ненормовані):
персонал -- підприємства -- харчова промисловість -- активи -- людський капітал -- інтегральна оцінка -- бальна оцінка -- креативність -- мотивація -- організаційна інновація -- предприятия -- пищевая промышленность -- активы -- человеческий капитал -- интегральная оценка -- бальная оценка -- креативность -- мотивация -- организационная инновация -- personnel -- enterprises of food -- retail industru -- assets of human capital -- integral ball estimation -- kreativist -- motivation -- organizational innovation
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ