Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=640.432<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
   657
   Ш 54


    Шеховцова, Дарія Дмитрівна.
    Облік та аудит витрат підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.09 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності) : захищена 08.12.2016 / Д. Д. Шеховцова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-19
УДК

Кл.слова (ненормовані):
витрати -- облік -- аудит -- управління -- звітність -- ефективність -- підприємства -- ресторанне господарство -- кейтеринг -- расходы -- учет -- управление -- отчетность -- эффективность -- предприятия -- ресторанное хозяйство
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
   658.8
   Ш 87


    Шталь, Тетяна Валеріївна.
    Маркетингові стратегії підприємства ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 24.04.2012 / Т. В. Шталь ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк : [б. в.], 2012. - 38 с. - Бібліогр.: с. 32-36
УДК

Кл.слова (ненормовані):
стратегія -- стратегічний ландшафт -- модель -- формування стратегії -- підприємство -- маркетинг -- ресторанне господарство -- ядро бізнесу -- маркетингова стратегія -- бюджетування -- маркетингові витрати -- оптимізація -- стратегия -- стратегический ландшафт -- формирование стратегии -- предприятия -- ресторанное хозяйство -- ядро бизнеса -- маркетинговая стратегия -- предприятие -- бюджетирование -- маркетинговые затраты -- оптимизация -- strategy -- strategic landscape -- model of formation -- of strategy -- of the enterprise -- marketing -- restaurant economy -- business kermel -- marketing strategy -- budgeting of marketing -- marketing expenses -- optimization
Дод.точки доступу:
Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

3.
   640.432
   Ч-26


    Чатченко, Ольга Євгенівна.
    Оцінка попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 25.12.2014 / О. Є. Чатченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 21 с. - Бібліогр.: с. 17-19
УДК

Кл.слова (ненормовані):
попит -- оцінка -- концепція -- оцінка попиту -- продукція -- ресторанне господарство -- підприємство -- спрос -- оценка -- концепция -- оценка спроса -- продукция -- ресторанное хозяйство -- предприятие -- demand -- assessment -- the concert -- of demand assessment -- production -- restaurant industry -- enterprise
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

4.
   640.432
   М 69


    Михайлова , Наталія Вікторівна .
    Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 22.10.2009 / Н. В. Михайлова ; наук. кер. Т. В. Андросова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2009. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
конкуренція -- ресторанне господарство -- конкурентоспроможність підприємства -- інтегральна оцінка -- конкуренция -- ресторанное хозяйство -- конкурентоспособность предприятия -- интегральная оценка -- competition -- restaurant enterprises -- competition ability -- integral evaluation
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Андросова, Тетяна Василівна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

5.
   640.432
   Б 20


    Балацька, Наталя Юріївна.
    Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 12.05.2021 / Н. Ю. Балацька ; наук. конс. В. А. Гросул ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 36 с. - Бібліогр.: с. 30-33
УДК

Кл.слова (ненормовані):
розвиток -- цінність -- ціннісно-орієнтоване управління -- ідприємство ресторанного бізнесу -- бізнес-процес -- міграція цінності -- стратегія -- стратегічні рішення -- развитие -- ценность -- ценностно-ориентированное управление -- предприятие ресторанного бизнеса -- бизнес-процесс -- миграция ценности -- стратегия -- стратегические решения -- development -- value -- value-oriented management -- restaurant business enterprise -- business process -- value migration -- strategy -- strategic decisions
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гросул, Вікторія Анатоліївна \наук. конс.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

6.
   640.432
   Б 20


    Балацька, Наталя Юріївна.
    Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 12.05.2021 / Н. Ю. Балацька ; наук. конс. В. А. Гросул ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 471 с. - Бібліогр.: с. 16-21, 378-420
Додатки: с. 421-471
УДК
ББК 005.2

Кл.слова (ненормовані):
розвиток -- цінність -- ціннісно-орієнтоване управління -- ідприємство ресторанного бізнесу -- бізнес-процес -- міграція цінності -- стратегія -- стратегічні рішення -- развитие -- ценность -- ценностно-ориентированное управление -- предприятие ресторанного бизнеса -- бизнес-процесс -- миграция ценности -- стратегия -- стратегические решения -- development -- value -- value-oriented management -- restaurant business enterprise -- business process -- value migration -- strategy -- strategic decisions
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гросул, Вікторія Анатоліївна \наук. конс.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ