Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>U=640.432<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
6
Показані документи
с 1 за 6
>
1.
657
Ш 54
Шеховцова, Дарія Дмитрівна
.
Облік та аудит витрат підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.09 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності) : захищена 08.12.2016 / Д. Д. Шеховцова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-19
УДК
657
640.432
Кл.слова (ненормовані):
витрати
--
облік
--
аудит
--
управління
--
звітність
--
ефективність
--
підприємства
--
ресторанне господарство
--
кейтеринг
--
расходы
--
учет
--
управление
--
отчетность
--
эффективность
--
предприятия
--
ресторанное хозяйство
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
2.
658.8
Ш 87
Шталь, Тетяна Валеріївна
.
Маркетингові стратегії підприємства ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 24.04.2012 / Т. В. Шталь ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк : [б. в.], 2012. - 38 с. - Бібліогр.: с. 32-36
УДК
658.8
640.432
Кл.слова (ненормовані):
стратегія
--
стратегічний ландшафт
--
модель
--
формування стратегії
--
підприємство
--
маркетинг
--
ресторанне господарство
--
ядро бізнесу
--
маркетингова стратегія
--
бюджетування
--
маркетингові витрати
--
оптимізація
--
стратегия
--
стратегический ландшафт
--
формирование стратегии
--
предприятия
--
ресторанное хозяйство
--
ядро бизнеса
--
маркетинговая стратегия
--
предприятие
--
бюджетирование
--
маркетинговые затраты
--
оптимизация
--
strategy
--
strategic landscape
--
model of formation
--
of strategy
--
of the enterprise
--
marketing
--
restaurant economy
--
business kermel
--
marketing strategy
--
budgeting of marketing
--
marketing expenses
--
optimization
Дод.точки доступу:
Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
3.
640.432
Ч-26
Чатченко, Ольга Євгенівна
.
Оцінка попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 25.12.2014 / О. Є. Чатченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 21 с. - Бібліогр.: с. 17-19
УДК
640.432
339.133
Кл.слова (ненормовані):
попит
--
оцінка
--
концепція
--
оцінка попиту
--
продукція
--
ресторанне господарство
--
підприємство
--
спрос
--
оценка
--
концепция
--
оценка спроса
--
продукция
--
ресторанное хозяйство
--
предприятие
--
demand
--
assessment
--
the concert
--
of demand assessment
--
production
--
restaurant industry
--
enterprise
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
4.
640.432
М 69
Михайлова , Наталія Вікторівна
.
Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 22.10.2009 / Н. В. Михайлова ; наук. кер. Т. В. Андросова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2009. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК
640.432
339.137.2
Кл.слова (ненормовані):
конкуренція
--
ресторанне господарство
--
конкурентоспроможність підприємства
--
інтегральна оцінка
--
конкуренция
--
ресторанное хозяйство
--
конкурентоспособность предприятия
--
интегральная оценка
--
competition
--
restaurant enterprises
--
competition ability
--
integral evaluation
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Андросова, Тетяна Василівна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
5.
640.432
Б 20
Балацька, Наталя Юріївна
.
Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 12.05.2021 / Н. Ю. Балацька ; наук. конс. В. А. Гросул ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 36 с. - Бібліогр.: с. 30-33
УДК
640.432
005.2
Кл.слова (ненормовані):
розвиток
--
цінність
--
ціннісно-орієнтоване управління
--
ідприємство ресторанного бізнесу
--
бізнес-процес
--
міграція цінності
--
стратегія
--
стратегічні рішення
--
развитие
--
ценность
--
ценностно-ориентированное управление
--
предприятие ресторанного бизнеса
--
бизнес-процесс
--
миграция ценности
--
стратегия
--
стратегические решения
--
development
--
value
--
value-oriented management
--
restaurant business enterprise
--
business process
--
value migration
--
strategy
--
strategic decisions
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Гросул, Вікторія Анатоліївна \наук. конс.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
6.
640.432
Б 20
Балацька, Наталя Юріївна
.
Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 12.05.2021 / Н. Ю. Балацька ; наук. конс. В. А. Гросул ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 471 с. - Бібліогр.: с. 16-21, 378-420
Додатки: с. 421-471
УДК
640.432
ББК
005.2
Кл.слова (ненормовані):
розвиток
--
цінність
--
ціннісно-орієнтоване управління
--
ідприємство ресторанного бізнесу
--
бізнес-процес
--
міграція цінності
--
стратегія
--
стратегічні рішення
--
развитие
--
ценность
--
ценностно-ориентированное управление
--
предприятие ресторанного бизнеса
--
бизнес-процесс
--
миграция ценности
--
стратегия
--
стратегические решения
--
development
--
value
--
value-oriented management
--
restaurant business enterprise
--
business process
--
value migration
--
strategy
--
strategic decisions
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Гросул, Вікторія Анатоліївна \наук. конс.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ