Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=640.43<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.
   657
   К 32


    Кваша, Ольга Олександрівна.
    Управлінський облік затрат, доходів та фінансових результатів операційної діяльності в підприємствах ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: за спец. 08.00.09 / О. О. Кваша ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 22 с. - Бібліогр.: с.16-18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
підприємства -- ресторанне господарство -- управлінський облік -- центри відповідальності -- затрати -- доходи -- фінансові результати -- внутрішня звітність -- інформаційна система -- предприятия -- ресторанное хозяйство -- управленческий учет -- центры ответственности -- затраты -- доходы -- финансовые результаты -- внутренняя отчетность -- информационная система
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
   640.43
   Т 54


    Ткаченко, Ольга Петрівна.
    Економічне обґрунтування вибору організаційно-правової форми підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 17.03.2008 / О. П. Ткаченко ; наук. кер. В. І. Шалько ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-16
УДК

Кл.слова (ненормовані):
підприємства -- ресторанне господарство -- власність -- організаційно-правова форма -- ефективність -- предприятия -- ресторанное хозяйство -- собственность -- организационно-правовая форма -- эффективность -- enterprises -- restaurant economy -- property -- organizationally is legal form -- efficiency
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Шалько , Віктор Іванович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

3.
   657.47
   Ч-90


    Чумак , Оксана Володимирівна.
    Облік та аналіз собівартості продукції в підприємствах ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.06.04 Бугалтерський облік, аналіз та аудит : захищена 26.04.2006 / О. В. Чумак ; наук. кер. В. І. Оспіщев ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2006. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16
УДК

Кл.слова (ненормовані):
підприємства -- ресторанне господарство -- собівартість -- витрати калькулювання -- облік -- рівень витрат -- беззбитковість -- предприятия -- ресторанное хозяйство -- себестоимость -- затраты -- калькулирование -- уровень расходов -- безубыточность -- restaurants -- catering enterprises -- cost -- expenses -- calculation -- accounting -- prognosis -- level of expenses -- operational analysis
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Оспіщев , Віктор Іванович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

4.
   657.6
   К 31


    Кашперська, Анастасія Іванівна.
    Організація внутрішнього контролю підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.09 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності) : захищена 22.11.2019 / А. І. Кашперська ; наук. кер. Н. С. Ковалевська ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 25 с. - Бібліогр.: с. 18-22
УДК

Кл.слова (ненормовані):
внутрішній контроль -- ресторанне господарство -- організація діяльності -- функції -- оцінка ефективності -- інформаційне забезпечення -- управління -- внутренний контроль -- ресторанное хозяйство -- организация деятельности -- функции -- оценка эффективности -- информационное обеспечение -- управление -- internal control -- restaurant subsector -- organization of activities -- functions -- performance evaluation -- information provision -- management
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Ковалевська, Надія Сергіївна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

5.
   657
   Л 80


    Лопін, Андрій Олександрович.
    Бухгалтерський облік природного капіталу в системі управління підприємствами харчової індустрії [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.09 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності) : захищена 01.10.2020 / А. О. Лопін ; наук. кер. Н. С. Ковалевська ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 21 с. - Бібліогр.: с. 17-18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
природний капітал -- бухгалтерський облік -- фінансова звітність -- звіт про управління -- сталий розвиток -- природоохоронна діяльність -- облікова політика -- фасетна класифікація -- природный капитал -- бухгалтерский учет -- финансовая отчетность -- отчет об управлении -- устойчивое развитие -- природоохранная деятельность -- учетная политика -- фасетная классификация -- natural capital -- accounting -- financial reporting -- management report -- sustainable development -- environmental protection -- accounting policy -- facet classification
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Ковалевська, Надія Сергіївна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

6.
   657
   Л 80


    Лопін, Андрій Олександрович.
    Бухгалтерський облік природного капіталу в системі управління підприємствами харчової індустрії [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.09 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності). Економічні науки : захищена 01.10.2020 / А. О. Лопін ; наук. кер. Н. С. Ковалевська ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 251 с. - Бібліогр.: с. 11-13, 192-213
Додатки: с. 214-251
УДК

Кл.слова (ненормовані):
природний капітал -- бухгалтерський облік -- фінансова звітність -- звіт про управління -- сталий розвиток -- природоохоронна діяльність -- облікова політика -- фасетна класифікація -- природный капитал -- бухгалтерский учет -- финансовая отчетность -- отчет об управлении -- устойчивое развитие -- природоохранная деятельность -- учетная политика -- фасетная классификация -- natural capital -- accounting -- financial reporting -- management report -- sustainable development -- environmental protection -- accounting policy -- facet classification
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Ковалевська, Надія Сергіївна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

7.
   640.43
   С 29


    Селютін, Сергій Вікторович.
    Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 27.06.2019 / С. В. Селютін ; наук. кер. Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 26 с. - Бібліогр.: с. 18-21
УДК

Кл.слова (ненормовані):
стратегічне управління -- фрактальні детермінанти -- ефективність управління -- підприємство -- ресторанне господарство -- таксономічний метод -- функції управління -- ресторанні кластери -- стратегическое управление -- фрактальные детерминанты -- эффективность управления -- предприятие -- таксономический метод -- функции управления -- ресторанные кластеры -- ресторанное хозяйство -- strategic management -- fractal determinants -- strategic management -- effectiveness management -- food service industry business -- taxonomic method -- functions -- restaurant clusters
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Яцун, Леонід Миколайович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

8.
   640.43
   Ш 61


    Шинкар, Світлана Миколаївна.
    Ефективність управлінської інформації в підприємствах ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг : захищена 26.06.2003 / С. М. Шинкар ; наук. кер. В. І. Оспіщев ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2003. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
інформаційні ресурси -- управлінська інформація -- економічна ефективність -- витрати -- формування -- управлінська інформація -- ресторанне господарство -- информационные ресурсы -- управленческая информация -- экономическая эффективность -- затраты -- формирование -- управленческая информация -- ресторанное хозяйство -- information resources -- administrative information -- economic efficiency -- expenses -- formation -- administrative information -- restaurant facilities
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Оспіщев , Віктор Іванович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ