Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>U=640.43<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
8
Показані документи
с 1 за 8
>
1.
657
К 32
Кваша, Ольга Олександрівна
.
Управлінський облік затрат, доходів та фінансових результатів операційної діяльності в підприємствах ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: за спец. 08.00.09 / О. О. Кваша ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 22 с. - Бібліогр.: с.16-18
УДК
657
640.43
642.5
Кл.слова (ненормовані):
підприємства
--
ресторанне господарство
--
управлінський облік
--
центри відповідальності
--
затрати
--
доходи
--
фінансові результати
--
внутрішня звітність
--
інформаційна система
--
предприятия
--
ресторанное хозяйство
--
управленческий учет
--
центры ответственности
--
затраты
--
доходы
--
финансовые результаты
--
внутренняя отчетность
--
информационная система
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
2.
640.43
Т 54
Ткаченко, Ольга Петрівна
.
Економічне обґрунтування вибору організаційно-правової форми підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 17.03.2008 / О. П. Ткаченко ; наук. кер. В. І. Шалько ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-16
УДК
640.43
658.1
334
Кл.слова (ненормовані):
підприємства
--
ресторанне господарство
--
власність
--
організаційно-правова форма
--
ефективність
--
предприятия
--
ресторанное хозяйство
--
собственность
--
организационно-правовая форма
--
эффективность
--
enterprises
--
restaurant economy
--
property
--
organizationally is legal form
--
efficiency
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Шалько , Віктор Іванович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
3.
657.47
Ч-90
Чумак , Оксана Володимирівна
.
Облік та аналіз собівартості продукції в підприємствах ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.06.04 Бугалтерський облік, аналіз та аудит : захищена 26.04.2006 / О. В. Чумак ; наук. кер. В. І. Оспіщев ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2006. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16
УДК
657.47
640.43
Кл.слова (ненормовані):
підприємства
--
ресторанне господарство
--
собівартість
--
витрати калькулювання
--
облік
--
рівень витрат
--
беззбитковість
--
предприятия
--
ресторанное хозяйство
--
себестоимость
--
затраты
--
калькулирование
--
уровень расходов
--
безубыточность
--
restaurants
--
catering enterprises
--
cost
--
expenses
--
calculation
--
accounting
--
prognosis
--
level of expenses
--
operational analysis
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Оспіщев , Віктор Іванович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
4.
657.6
К 31
Кашперська, Анастасія Іванівна
.
Організація внутрішнього контролю підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.09 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності) : захищена 22.11.2019 / А. І. Кашперська ; наук. кер. Н. С. Ковалевська ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 25 с. - Бібліогр.: с. 18-22
УДК
657.6
640.43
Кл.слова (ненормовані):
внутрішній контроль
--
ресторанне господарство
--
організація діяльності
--
функції
--
оцінка ефективності
--
інформаційне забезпечення
--
управління
--
внутренний контроль
--
ресторанное хозяйство
--
организация деятельности
--
функции
--
оценка эффективности
--
информационное обеспечение
--
управление
--
internal control
--
restaurant subsector
--
organization of activities
--
functions
--
performance evaluation
--
information provision
--
management
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Ковалевська, Надія Сергіївна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
5.
657
Л 80
Лопін, Андрій Олександрович
.
Бухгалтерський облік природного капіталу в системі управління підприємствами харчової індустрії [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.09 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності) : захищена 01.10.2020 / А. О. Лопін ; наук. кер. Н. С. Ковалевська ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 21 с. - Бібліогр.: с. 17-18
УДК
657
658.15
640.43
Кл.слова (ненормовані):
природний капітал
--
бухгалтерський облік
--
фінансова звітність
--
звіт про управління
--
сталий розвиток
--
природоохоронна діяльність
--
облікова політика
--
фасетна класифікація
--
природный капитал
--
бухгалтерский учет
--
финансовая отчетность
--
отчет об управлении
--
устойчивое развитие
--
природоохранная деятельность
--
учетная политика
--
фасетная классификация
--
natural capital
--
accounting
--
financial reporting
--
management report
--
sustainable development
--
environmental protection
--
accounting policy
--
facet classification
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Ковалевська, Надія Сергіївна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
6.
657
Л 80
Лопін, Андрій Олександрович
.
Бухгалтерський облік природного капіталу в системі управління підприємствами харчової індустрії [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.09 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності). Економічні науки : захищена 01.10.2020 / А. О. Лопін ; наук. кер. Н. С. Ковалевська ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 251 с. - Бібліогр.: с. 11-13, 192-213
Додатки: с. 214-251
УДК
657
658.15
640.43
Кл.слова (ненормовані):
природний капітал
--
бухгалтерський облік
--
фінансова звітність
--
звіт про управління
--
сталий розвиток
--
природоохоронна діяльність
--
облікова політика
--
фасетна класифікація
--
природный капитал
--
бухгалтерский учет
--
финансовая отчетность
--
отчет об управлении
--
устойчивое развитие
--
природоохранная деятельность
--
учетная политика
--
фасетная классификация
--
natural capital
--
accounting
--
financial reporting
--
management report
--
sustainable development
--
environmental protection
--
accounting policy
--
facet classification
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Ковалевська, Надія Сергіївна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
7.
640.43
С 29
Селютін, Сергій Вікторович
.
Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 27.06.2019 / С. В. Селютін ; наук. кер. Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 26 с. - Бібліогр.: с. 18-21
УДК
640.43
005.21
Кл.слова (ненормовані):
стратегічне управління
--
фрактальні детермінанти
--
ефективність управління
--
підприємство
--
ресторанне господарство
--
таксономічний метод
--
функції управління
--
ресторанні кластери
--
стратегическое управление
--
фрактальные детерминанты
--
эффективность управления
--
предприятие
--
таксономический метод
--
функции управления
--
ресторанные кластеры
--
ресторанное хозяйство
--
strategic management
--
fractal determinants
--
strategic management
--
effectiveness management
--
food service industry business
--
taxonomic method
--
functions
--
restaurant clusters
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Яцун, Леонід Миколайович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
8.
640.43
Ш 61
Шинкар, Світлана Миколаївна
.
Ефективність управлінської інформації в підприємствах ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг : захищена 26.06.2003 / С. М. Шинкар ; наук. кер. В. І. Оспіщев ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2003. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-18
УДК
640.43
642.5
005.3
Кл.слова (ненормовані):
інформаційні ресурси
--
управлінська інформація
--
економічна ефективність
--
витрати
--
формування
--
управлінська інформація
--
ресторанне господарство
--
информационные ресурсы
--
управленческая информация
--
экономическая эффективность
--
затраты
--
формирование
--
управленческая информация
--
ресторанное хозяйство
--
information resources
--
administrative information
--
economic efficiency
--
expenses
--
formation
--
administrative information
--
restaurant facilities
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Оспіщев , Віктор Іванович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ