Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=637.13<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
   637.13
   І-24


    Івашина, Лілія Леонідівна.
    Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 24.03.2011 / Л. Л. Івашина ; наук. кер. Г. В. Дейниченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 18 с. - Бібліогр.: с. 12-15
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молочно-білкові запіканки -- еламін -- цистозіра -- зостера -- йодовміщуючі добавки -- молочно-білковий концентрат -- сколотини -- молочно-белковые запеканки -- эламин -- цистозира -- зостера -- йодосодержащие добавки -- молочно-белковый концентрат -- пахта -- milk-albuminous -- baked puddings -- elamin -- cystoseira -- zostera -- seaweed additives -- milk-albuminous coprecipitat
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
   637.13
   Г 37


    Гербер, Юрій Борисович.
    Обґрунтування технічних засобів в системі СР-технології виробництва молочних продуктів в умовах агропромислових підприємств [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.05.11 Машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва : захищена 26.02.2013 / Ю. Б. Гербер ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : [б. в.], 2013. - 48 с. - Бібліогр.: с. 41-44
УДК

Кл.слова (ненормовані):
фероцинвмісні відходи -- відходи виноробства (ФВВ) -- екологічно чиста (СР) технологія -- дозатор-змішувач -- сушіння -- комплексна установка -- енергозаміщуюча установка (КЕУ) -- термозмішувальна установка (ТЗУ) -- коефіцієнт енергозаміщення -- питомі енерговитрати -- ферроцинсодержащие отходы -- отходы виноделия (ФВВ) -- экологически чистая (ср.) технология -- дозатор-смеситель -- сушка -- комплексная установка -- энергозамещающая установка (КЭУ) -- термосмесительная установка (ТЗУ) -- коэффициент энергозамещения -- удельные энергозатраты
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11
Б.п. №611


Знайти схожі

3.
   631.1.027
   Г 75


    Грабко, Наталя Олександрівна.
    Удосконалення маркетингової діяльності підприємств з виробництва та переробки молока [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (економіка сільського господарства і АПК) : захищена 17.04.2009 / Н. О. Грабко ; Миколаїв. держ. аграр. ун-т. - Миколаїв : [б. в.], 2009. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
маркетингова діяльність -- комплекс маркетингу -- ринок молока -- молокопродуктовий підкомплекс -- попит -- пропозиція -- підприємство -- контролінг -- вертикальна система -- маркетингова система -- компромісний план -- субоптимальний план -- маркетинговая деятельность -- комплекс маркетинга -- рынок молока -- молокопродуктовый подкомплекс -- спрос -- предложение -- предприятие -- контроллинг -- вертикальная система -- маркетинговая система -- компромиссный план -- субоптимальный план -- the marketing activity -- complex of marketing -- milk market -- milk production subcomplex -- demand -- offer -- enterprise -- controlling -- the vertical marketing -- system -- the compromise suboptimal -- plan
Дод.точки доступу:
Миколаїв. держ. аграр. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

4.
   637.521.47
   К 78


    Крамаренко, Дмитро Павлович.
    Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 30.10.2007 / Д. П. Крамаренко ; наук. кер. Г. В. Дейниченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2007. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молочно-білкові фарші -- цистозіра -- йодовмісна добавка -- молочно-білковий концентрат -- концентрат зі сколотин -- молочно-белковые фарши -- цистозира -- йодосодержащая добавка -- молочно-белковый концентрат -- концентрат из пахты -- milk-protein stuffing -- cystoseira -- iodic supplement -- milk-protein concentrate -- concentrate of buttermilk
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ