Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=633.11<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
   633.11
   Я 73


    Яринчин, Андрій Миколайович.
    Взаємодія озимої пшениці та збудників хвороб зерна в агроценозах України [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. біол. наук : за спец. 06.01.11 Фітопатологія : захищена 29.09.2006 / А. М. Яринчин ; наук. кер. М. П. Лісовий ; Нац. аграр. ун-т. - Київ : [б. в.], 2006. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
фузаріоз колосу -- альтернаріоз озимої пшениці -- заспореність поверхні зерна -- комплекс видів -- інокуляція -- ферментативна активність -- фузариоз колоса -- альтернариоз озимой пшеницы -- заспорение поверхности зерна -- комплекс видов -- инокуляция -- ферментативная активность -- head blight -- alternariose of winter wheat -- inoculation of grain's surfaces -- a complex of kinds -- inoculation -- fermentative activity
Дод.точки доступу:
Лісовий, Михайло Павлович \наук. кер.\
Нац. аграр. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
   664.71
   К 56


    Ковальов, Михайло Олександрович.
    Розробка технології сортового помелу пшениці з використанням процесу лущення зерна [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 15.18.02 Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур : захищена 25.10.2013 / М. О. Ковальов ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2013. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-16
УДК

Кл.слова (ненормовані):
зерно пшениці -- лущення зерна -- технологічні властивості -- етап крупоутворення -- борошно пшеничне -- зерно пшеницы -- шелушение зерна -- технологические свойства -- этап крупообразования -- мука пшеничная
Дод.точки доступу:
Одес. нац. акад. харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

3.
   633.11
   Н 31


    Насіковський, Володимир Анатолійович.
    Технологічні властивості зерна пшениці залежно від режимів сушіння та зберігання [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.01.15 Первинна обробка продуктів рослинництва : захищена 06.06.2007 / В. А. Насіковський ; Нац. аграр. ун-т. - Київ : [б. в.], 2007. - 21 с. - Бібліогр.: с. 18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
зерно -- технологічні властивості -- способи зберігання -- режими зберігання -- температура сушіння -- експозиція сушіння -- хлібопекарські властивості -- макаронні властивості -- якість -- технологические свойства -- способы хранения -- режимы хранения -- температура сушки -- экспозиция сушки -- хлебопекарские свойства -- макаронные свойства -- качество -- corn -- technological properties -- methods of saving -- modes of saving -- temperature of drying -- display of drying -- bread-baking properties -- macaroni properties -- quality
Дод.точки доступу:
Нац. аграр. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ