Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=quality indicators<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.
   621.77.23
   Ч-93


    Чуруканов, Олександр Сергійович.
    Удосконалення технологічних режимів роботи, обладнання і методів розрахунку процесів прокатки на спеціалізованих реверсивних станах [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.03.05 Процеси та машини обробки тиском : захищена 25.12.2013 / О. С. Чуруканов ; наук. кер. В. А. Федорінов ; Донбас. держ. машинобуд. акад. - Краматорськ : [б. в.], 2013. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
спеціальні види -- металопрокат -- реверсивні стани -- напружено-деформований стан -- показники якості -- автоматизований розрахунок -- проектування -- удосконалення -- специальные виды -- металлопрокат -- реверсивные станы -- напряженно-деформированное состояние -- показатели качества -- автоматизированный расчет -- проектирование -- усовершенствование -- special types -- metal-roll -- reversing mills -- stress-strain state -- quality indicators -- automated calculation -- designing -- improvement
Дод.точки доступу:
Федорінов, Володимир Анатолійович \наук. кер.\
Донбас. держ. машинобуд. акад.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
   631.365-868
   П 77


    Присяжнюк, Дмитро Володимирович.
    Обґрунтування параметрів процесу та розробка віброозонуючого комплексу для сушіння зернової сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.05.11 Машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва : захищена 12.12.2019 / Д. В. Присяжнюк ; наук. кер. О. В. Цуркан ; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця : [б. в.], 2019. - 24 с. - Бібліогр.: с. 19-21
УДК

Кл.слова (ненормовані):
зернова сировина -- післязбиральна обробка -- сушіння -- вібрація -- озон -- віброозонуючий комплекс -- раціональні параметри -- продуктивність -- енерговитрати -- показники якості -- зерновое сырье -- послеуборочная обработка -- сушка -- вибрация -- виброозонирующий комплекс -- рациональные параметры -- производительность -- энергозатраты -- показатели качества -- grain raw materials -- post-harvest processing -- drying -- vibration -- ozone -- vibro-ozone complex -- rational parameters -- productivity -- energy consumption -- quality indicators
Дод.точки доступу:
Цуркан, Олег Васильович \наук. кер.\
Вінниц. нац. аграр. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22


Знайти схожі

3.
   621.778.01
   С 48


    Слободянюк, Юлія Олегівна.
    Підвищення ефективності волочіння зварювального дроту з маловуглецевих сталей на основі теорії деформованості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.03.05 Процеси та машини обробки тиском : захищена 12.12.2019 / Ю. О. Слободянюк ; наук. кер. О. В. Грушко ; Вінниц. нац. техн. ун-т. - Вінниця : [б. в.], 2019. - 25 с. - Бібліогр.: с. 21-22
УДК

Кл.слова (ненормовані):
волочіння -- зварювальний дріт -- технологічний паспорт матеріалу -- деформованість -- феноменологічна модель -- мікроструктура -- пластичність -- показники якості -- волочение -- сварочная проволока -- технологический паспорт материала -- деформируемость -- феноменологическая модель -- микроструктура -- пластичность -- показатели качества -- drawing -- welding wire -- process data sheet -- deformability -- phenomenological model -- microstructure -- ductility -- quality indicators
Дод.точки доступу:
Грушко, Олександр Володимирович \наук. кер.\
Вінниц. нац. техн. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

4.
   631.356.2
   Г 27


    Гевко, Роман Богданович.
    Вдосконалення викопувально-очисних пристроїв бурякозбиральних машин [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.20.01 Механізація сільськогосподарського виробництва, 05.20.04 Сільськогосподарські і меліоративні машини : захищена 19.06.1997 / Р. Б. Гевко ; наук. конс. В. М. Булгаков ; Нац. аграр. ун-т. - Київ : [б. в.], 1997. - 33 с. - Бібліогр.: с. 29-32
УДК

Кл.слова (ненормовані):
викопувально-очисні пристрої -- копачі коренеплодів -- сепаруючі пристрої -- показники якості -- технологічні процеси -- захисні пристрої -- коренезбиральні машини -- ступінь сепарації -- выкапывающе-очистные устройства -- копатели корнеплодов -- сепарирующие устройства -- показатели качества -- технологические процессы -- защитные устройства -- корнеуборочные машины -- степень сепарации -- excavation and cleaning devices -- diggers of root crops -- separating devices -- quality indicators -- technological processes -- protective devices -- root harvesting machines -- degree of separation
Дод.точки доступу:
Булгаков, Володимир Михайлович \наук. конс.\
Нац. аграр. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

5.
   664.871
   Л 63


    Листопад, Тамара Сергіївна.
    Розробка технології соусів з дикорослих та культивованих ягід з йодовміщуючими добавками [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові технології. Технічні науки : захищена 22.12.2021 / Т. С. Листопад ; наук. кер. Г. В. Дейниченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2021. - 310 с. - Бібліогр.: с. 10-15, 183-224
Додатки: с 225-310. Анотація прилагається: 14 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
дикорослі ягоди -- культивовані ягоди -- водоростева сировина -- пастеризовані соуси -- ІЧ- спектроскопія -- показники якості -- показники безпечності -- харчова цінність -- дикорастущие ягоды -- культивированные ягоды -- водорослевое сырье -- пастеризованные соусы -- ИК-спектроскопия -- показатели качества -- показатели безопасности -- пищевая ценность -- wild berries -- cultivated berries -- seaweed raw materials -- pasteurized sauces -- IR-spectroscopy -- quality indicators -- safety indicators -- nutritional value
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович \наук. кер.\
Держ. біотехнол. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

6.
   664.683
   Х 73


    Холобцева, Ірина Петрівна.
    Удосконалення технології здобного печива, збагаченого на кальцій, шляхом використання добавок білково-мінеральних [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові технології : захищена 21.12.2021 / І. П. Холобцева ; наук. кер.: М. Л. Серік, О. В. Самохвалова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2021. - 260 с. - Бібліогр.: с. 10-13; 165-197
Додатки: с. 198-260. Анотація прилагається: 12 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
здобне пісочно-відсадне печиво -- борошняні кондитерські вироби -- добавки білково-мінеральні -- сполуки кальцію -- емульсія -- показники якості -- харчова цінність -- сдобное песочно-отсадное печенье -- мучные кондитерские изделия -- добавки белково-минеральные -- соединения кальция -- эмульсия -- показатели качества -- пищевая ценность -- butter sand-deposit cookies -- flour confectionery -- protein-mineral additives -- calcium compounds -- emulsion -- quality indicators -- nutritional value
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Серік, Максим Леонідович \наук. кер.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна \наук. кер.\
Держ. біотехнол. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

7.
   664.871
   Л 63


    Листопад, Тамара Сергіївна.
    Розробка технології соусів із дикорослих та культивованих ягід з йодовміщуючими добавками [Текст] : анотація дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові технології. Технічні науки : захищена 22.12.2021 / Т. С. Листопад ; наук. кер. Г. В. Дейниченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2021. - 14 с. - Бібліогр.: с. 5-10
УДК

Кл.слова (ненормовані):
дикорослі ягоди -- культивовані ягоди -- водоростева сировина -- пастеризовані соуси -- ІЧ- спектроскопія -- показники якості -- показники безпечності -- харчова цінність -- дикорастущие ягоды -- культивированные ягоды -- водорослевое сырье -- пастеризованные соусы -- ИК-спектроскопия -- показатели качества -- показатели безопасности -- пищевая ценность -- wild berries -- cultivated berries -- seaweed raw materials -- pasteurized sauces -- IR-spectroscopy -- quality indicators -- safety indicators -- nutritional value
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович \наук. кер.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

8.
   664.683
   Х 73


    Холобцева, Ірина Петрівна.
    Удосконалення технології здобного печива, збагаченого на кальцій, шляхом використання добавок білково-мінеральних [Текст] : анотація дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові технології : захищена 21.12.2021 / І. П. Холобцева ; наук. кер.: М. Л. Серік, О. В. Самохвалова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2021. - 12 с. - Бібліогр.: с. 5-8
УДК

Кл.слова (ненормовані):
здобне пісочно-відсадне печиво -- борошняні кондитерські вироби -- добавки білково-мінеральні -- сполуки кальцію -- емульсія -- показники якості -- харчова цінність -- сдобное песочно-отсадное печенье -- мучные кондитерские изделия -- добавки белково-минеральные -- соединения кальция -- эмульсия -- показатели качества -- пищевая ценность -- butter sand-deposit cookies -- flour confectionery -- protein-mineral additives -- calcium compounds -- emulsion -- quality indicators -- nutritional value
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Серік, Максим Леонідович \наук. кер.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна \наук. кер.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

9.
   637.14
   С 50


    Скриннік, Вікторія Ігорівна.
    Технологія структурованої десертної продукції на основі ультрафільтраційних похідних білково-вуглеводної молочної сировини в ресторанному господарстві [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові науки. Технічні науки : захищена 26.07.2023 / В. І. Скриннік ; наук. кер.: Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 326 с. - Бібліогр.: с. 8-12, 180-198
Додатки: с. 199-326
УДК

Кл.слова (ненормовані):
білково-вуглеводна молочна сировина -- знежирене молоко -- сколотини -- сироватка -- ультрафільтрація -- піноутворення -- напівфабрикати -- десертна продукція -- креми -- показники якості -- показники безпечності -- харчова цінність -- желатин -- структуроутворювач -- белково-углеводное молочное сырье -- обезжиренное молоко -- пахта -- сыворотка -- ультрафильтрация -- пенообразование -- полуфабрикаты -- десертная продукция -- кремы -- показатели качества -- показатели безопасности -- пищевая ценность -- структурообразователь -- protein-carbohydrate dairy raw materials -- skimmed milk -- crumbs -- buttermilk -- whey -- ultrafiltration -- foaming -- semi-finished products -- dessert products -- creams -- quality indicators -- safety indicators -- nutritional value -- structured dessert products -- gelatine
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович \наук. кер.\
Золотухіна, Інна Василівна \наук. кер.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ