Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=quality indicators<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
9
Показані документи
с 1 за 9
>
1.
621.77.23
Ч-93
Чуруканов, Олександр Сергійович
.
Удосконалення технологічних режимів роботи, обладнання і методів розрахунку процесів прокатки на спеціалізованих реверсивних станах [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.03.05 Процеси та машини обробки тиском : захищена 25.12.2013 / О. С. Чуруканов ; наук. кер. В. А. Федорінов ; Донбас. держ. машинобуд. акад. - Краматорськ : [б. в.], 2013. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
УДК
621.77.23
Кл.слова (ненормовані):
спеціальні види
--
металопрокат
--
реверсивні стани
--
напружено-деформований стан
--
показники якості
--
автоматизований розрахунок
--
проектування
--
удосконалення
--
специальные виды
--
металлопрокат
--
реверсивные станы
--
напряженно-деформированное состояние
--
показатели качества
--
автоматизированный расчет
--
проектирование
--
усовершенствование
--
special types
--
metal-roll
--
reversing mills
--
stress-strain state
--
quality
indicators
--
automated calculation
--
designing
--
improvement
Дод.точки доступу:
Федорінов, Володимир Анатолійович \наук. кер.\
Донбас. держ. машинобуд. акад.
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
2.
631.365-868
П 77
Присяжнюк, Дмитро Володимирович
.
Обґрунтування параметрів процесу та розробка віброозонуючого комплексу для сушіння зернової сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.05.11 Машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва : захищена 12.12.2019 / Д. В. Присяжнюк ; наук. кер. О. В. Цуркан ; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця : [б. в.], 2019. - 24 с. - Бібліогр.: с. 19-21
УДК
631.365-868
Кл.слова (ненормовані):
зернова сировина
--
післязбиральна обробка
--
сушіння
--
вібрація
--
озон
--
віброозонуючий комплекс
--
раціональні параметри
--
продуктивність
--
енерговитрати
--
показники якості
--
зерновое сырье
--
послеуборочная обработка
--
сушка
--
вибрация
--
виброозонирующий комплекс
--
рациональные параметры
--
производительность
--
энергозатраты
--
показатели качества
--
grain raw materials
--
post-harvest processing
--
drying
--
vibration
--
ozone
--
vibro-ozone complex
--
rational parameters
--
productivity
--
energy consumption
--
quality
indicators
Дод.точки доступу:
Цуркан, Олег Васильович \наук. кер.\
Вінниц. нац. аграр. ун-т
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
2
2
Знайти схожі
>
3.
621.778.01
С 48
Слободянюк, Юлія Олегівна
.
Підвищення ефективності волочіння зварювального дроту з маловуглецевих сталей на основі теорії деформованості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.03.05 Процеси та машини обробки тиском : захищена 12.12.2019 / Ю. О. Слободянюк ; наук. кер. О. В. Грушко ; Вінниц. нац. техн. ун-т. - Вінниця : [б. в.], 2019. - 25 с. - Бібліогр.: с. 21-22
УДК
621.778.01
669.141.24
Кл.слова (ненормовані):
волочіння
--
зварювальний дріт
--
технологічний паспорт матеріалу
--
деформованість
--
феноменологічна модель
--
мікроструктура
--
пластичність
--
показники якості
--
волочение
--
сварочная проволока
--
технологический паспорт материала
--
деформируемость
--
феноменологическая модель
--
микроструктура
--
пластичность
--
показатели качества
--
drawing
--
welding wire
--
process data sheet
--
deformability
--
phenomenological model
--
microstructure
--
ductility
--
quality
indicators
Дод.точки доступу:
Грушко, Олександр Володимирович \наук. кер.\
Вінниц. нац. техн. ун-т
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
4.
631.356.2
Г 27
Гевко, Роман Богданович
.
Вдосконалення викопувально-очисних пристроїв бурякозбиральних машин [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.20.01 Механізація сільськогосподарського виробництва, 05.20.04 Сільськогосподарські і меліоративні машини : захищена 19.06.1997 / Р. Б. Гевко ; наук. конс. В. М. Булгаков ; Нац. аграр. ун-т. - Київ : [б. в.], 1997. - 33 с. - Бібліогр.: с. 29-32
УДК
631.356.2
Кл.слова (ненормовані):
викопувально-очисні пристрої
--
копачі коренеплодів
--
сепаруючі пристрої
--
показники якості
--
технологічні процеси
--
захисні пристрої
--
коренезбиральні машини
--
ступінь сепарації
--
выкапывающе-очистные устройства
--
копатели корнеплодов
--
сепарирующие устройства
--
показатели качества
--
технологические процессы
--
защитные устройства
--
корнеуборочные машины
--
степень сепарации
--
excavation and cleaning devices
--
diggers of root crops
--
separating devices
--
quality
indicators
--
technological processes
--
protective devices
--
root harvesting machines
--
degree of separation
Дод.точки доступу:
Булгаков, Володимир Михайлович \наук. конс.\
Нац. аграр. ун-т
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
5.
664.871
Л 63
Листопад, Тамара Сергіївна
.
Розробка технології соусів з дикорослих та культивованих ягід з йодовміщуючими добавками [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові технології. Технічні науки : захищена 22.12.2021 / Т. С. Листопад ; наук. кер. Г. В. Дейниченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2021. - 310 с. - Бібліогр.: с. 10-15, 183-224
Додатки: с 225-310. Анотація прилагається: 14 с.
УДК
664.871
634.74
Кл.слова (ненормовані):
дикорослі ягоди
--
культивовані ягоди
--
водоростева сировина
--
пастеризовані соуси
--
ІЧ- спектроскопія
--
показники якості
--
показники безпечності
--
харчова цінність
--
дикорастущие ягоды
--
культивированные ягоды
--
водорослевое сырье
--
пастеризованные соусы
--
ИК-спектроскопия
--
показатели качества
--
показатели безопасности
--
пищевая ценность
--
wild berries
--
cultivated berries
--
seaweed raw materials
--
pasteurized sauces
--
IR-spectroscopy
--
quality
indicators
--
safety
indicators
--
nutritional value
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович \наук. кер.\
Держ. біотехнол. ун-т
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
6.
664.683
Х 73
Холобцева, Ірина Петрівна
.
Удосконалення технології здобного печива, збагаченого на кальцій, шляхом використання добавок білково-мінеральних [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові технології : захищена 21.12.2021 / І. П. Холобцева ; наук. кер.: М. Л. Серік, О. В. Самохвалова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2021. - 260 с. - Бібліогр.: с. 10-13; 165-197
Додатки: с. 198-260. Анотація прилагається: 12 с.
УДК
664.683
664.48
Кл.слова (ненормовані):
здобне пісочно-відсадне печиво
--
борошняні кондитерські вироби
--
добавки білково-мінеральні
--
сполуки кальцію
--
емульсія
--
показники якості
--
харчова цінність
--
сдобное песочно-отсадное печенье
--
мучные кондитерские изделия
--
добавки белково-минеральные
--
соединения кальция
--
эмульсия
--
показатели качества
--
пищевая ценность
--
butter sand-deposit cookies
--
flour confectionery
--
protein-mineral additives
--
calcium compounds
--
emulsion
--
quality
indicators
--
nutritional value
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Серік, Максим Леонідович \наук. кер.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна \наук. кер.\
Держ. біотехнол. ун-т
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
7.
664.871
Л 63
Листопад, Тамара Сергіївна
.
Розробка технології соусів із дикорослих та культивованих ягід з йодовміщуючими добавками [Текст] : анотація дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові технології. Технічні науки : захищена 22.12.2021 / Т. С. Листопад ; наук. кер. Г. В. Дейниченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2021. - 14 с. - Бібліогр.: с. 5-10
УДК
664.871
634.74
Кл.слова (ненормовані):
дикорослі ягоди
--
культивовані ягоди
--
водоростева сировина
--
пастеризовані соуси
--
ІЧ- спектроскопія
--
показники якості
--
показники безпечності
--
харчова цінність
--
дикорастущие ягоды
--
культивированные ягоды
--
водорослевое сырье
--
пастеризованные соусы
--
ИК-спектроскопия
--
показатели качества
--
показатели безопасности
--
пищевая ценность
--
wild berries
--
cultivated berries
--
seaweed raw materials
--
pasteurized sauces
--
IR-spectroscopy
--
quality
indicators
--
safety
indicators
--
nutritional value
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович \наук. кер.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
>
8.
664.683
Х 73
Холобцева, Ірина Петрівна
.
Удосконалення технології здобного печива, збагаченого на кальцій, шляхом використання добавок білково-мінеральних [Текст] : анотація дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові технології : захищена 21.12.2021 / І. П. Холобцева ; наук. кер.: М. Л. Серік, О. В. Самохвалова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2021. - 12 с. - Бібліогр.: с. 5-8
УДК
664.683
664.48
Кл.слова (ненормовані):
здобне пісочно-відсадне печиво
--
борошняні кондитерські вироби
--
добавки білково-мінеральні
--
сполуки кальцію
--
емульсія
--
показники якості
--
харчова цінність
--
сдобное песочно-отсадное печенье
--
мучные кондитерские изделия
--
добавки белково-минеральные
--
соединения кальция
--
эмульсия
--
показатели качества
--
пищевая ценность
--
butter sand-deposit cookies
--
flour confectionery
--
protein-mineral additives
--
calcium compounds
--
emulsion
--
quality
indicators
--
nutritional value
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Серік, Максим Леонідович \наук. кер.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна \наук. кер.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
>
9.
637.14
С 50
Скриннік, Вікторія Ігорівна
.
Технологія структурованої десертної продукції на основі ультрафільтраційних похідних білково-вуглеводної молочної сировини в ресторанному господарстві [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові науки. Технічні науки : захищена 26.07.2023 / В. І. Скриннік ; наук. кер.: Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 326 с. - Бібліогр.: с. 8-12, 180-198
Додатки: с. 199-326
УДК
637.14
641.85
Кл.слова (ненормовані):
білково-вуглеводна молочна сировина
--
знежирене молоко
--
сколотини
--
сироватка
--
ультрафільтрація
--
піноутворення
--
напівфабрикати
--
десертна продукція
--
креми
--
показники якості
--
показники безпечності
--
харчова цінність
--
желатин
--
структуроутворювач
--
белково-углеводное молочное сырье
--
обезжиренное молоко
--
пахта
--
сыворотка
--
ультрафильтрация
--
пенообразование
--
полуфабрикаты
--
десертная продукция
--
кремы
--
показатели качества
--
показатели безопасности
--
пищевая ценность
--
структурообразователь
--
protein-carbohydrate dairy raw materials
--
skimmed milk
--
crumbs
--
buttermilk
--
whey
--
ultrafiltration
--
foaming
--
semi-finished products
--
dessert products
--
creams
--
quality
indicators
--
safety
indicators
--
nutritional value
--
structured dessert products
--
gelatine
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович \наук. кер.\
Золотухіна, Інна Василівна \наук. кер.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ