Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=nutritional value<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
9
Показані документи
с 1 за 9
>
1.
664.66
Н 19
Назар, Мар'яна Ігорівна
.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 23.05.2018 / М. І. Назар ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2018. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18
УДК
664.66
Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби
--
харчові волокна
--
харчова цінність
--
хлебобулочные изделия
--
пищевые волокна
--
пищевая ценность
--
bakery products
--
food fibers
--
nutritional
value
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
2.
664.144
Ш 66
Шкляєв, Олексій Миколайович
.
Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 22.12.2020 / О. М. Шкляєв ; наук. кер. О. Г. Шидакова-Каменюка ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 21 с. - Бібліогр.: с. 16-19
УДК
664.144
634.10
Кл.слова (ненормовані):
кремово-збивні цукерки
--
насіння чіа
--
функціонально-технологічні властивості
--
хімічний склад
--
харчова цінність
--
кремово-сбивные конфеты
--
семена чиа
--
функционально-технологические свойства
--
химический состав
--
пищевая ценность
--
cream-whipped candies
--
chia seeds
--
functional-technological properties
--
chemical composition
--
nutritional
value
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
3.
636.2.034.084.22
Н 34
Наумюк, Олександр Степанович
.
Молочна продуктивність корів при інтенсивному використанні культурних пасовищ [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.00.16 Годівля тварин і технологія кормів : захищена 29.05.1997 / О. С. Наумюк ; наук. кер. П. З. Столярчук ; Львів. акад. ветеринар. медицини ім. С. З. Гжицького. - Львів : [б. в.], 1997. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-18
УДК
636.2.034.084.22
633.2/.3.033
Кл.слова (ненормовані):
культурні пасовища
--
внесення добрив
--
агротехнічні заходи
--
травостій
--
поживна цінність
--
хімічний склад
--
перетравність
--
баланс
--
раціони
--
молочна продуктивність
--
відтворна здатність
--
економічна ефективність
--
культурные пастбища
--
внесение удобрений
--
агротехнические мероприятия
--
травостой
--
питательная ценность
--
химический состав
--
переваримость
--
рационы
--
молочная продуктивность
--
воспроизводимая способность
--
экономическая эффективность
--
cultural pastures
--
application of fertilizers
--
agrotechnical measures
--
sward
--
nutritional
value
--
chemical composition
--
digestibility
--
balance
--
rations
--
milk productivity
--
reproductive capacity
--
economic efficiency
Дод.точки доступу:
Столярчук, Панас Зіновійович \наук. кер.\
Львів. акад. ветеринар. медицини ім. С. З. Гжицького
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
4.
664.871
Л 63
Листопад, Тамара Сергіївна
.
Розробка технології соусів з дикорослих та культивованих ягід з йодовміщуючими добавками [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові технології. Технічні науки : захищена 22.12.2021 / Т. С. Листопад ; наук. кер. Г. В. Дейниченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2021. - 310 с. - Бібліогр.: с. 10-15, 183-224
Додатки: с 225-310. Анотація прилагається: 14 с.
УДК
664.871
634.74
Кл.слова (ненормовані):
дикорослі ягоди
--
культивовані ягоди
--
водоростева сировина
--
пастеризовані соуси
--
ІЧ- спектроскопія
--
показники якості
--
показники безпечності
--
харчова цінність
--
дикорастущие ягоды
--
культивированные ягоды
--
водорослевое сырье
--
пастеризованные соусы
--
ИК-спектроскопия
--
показатели качества
--
показатели безопасности
--
пищевая ценность
--
wild berries
--
cultivated berries
--
seaweed raw materials
--
pasteurized sauces
--
IR-spectroscopy
--
quality indicators
--
safety indicators
--
nutritional
value
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович \наук. кер.\
Держ. біотехнол. ун-т
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
5.
664.683
Х 73
Холобцева, Ірина Петрівна
.
Удосконалення технології здобного печива, збагаченого на кальцій, шляхом використання добавок білково-мінеральних [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові технології : захищена 21.12.2021 / І. П. Холобцева ; наук. кер.: М. Л. Серік, О. В. Самохвалова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2021. - 260 с. - Бібліогр.: с. 10-13; 165-197
Додатки: с. 198-260. Анотація прилагається: 12 с.
УДК
664.683
664.48
Кл.слова (ненормовані):
здобне пісочно-відсадне печиво
--
борошняні кондитерські вироби
--
добавки білково-мінеральні
--
сполуки кальцію
--
емульсія
--
показники якості
--
харчова цінність
--
сдобное песочно-отсадное печенье
--
мучные кондитерские изделия
--
добавки белково-минеральные
--
соединения кальция
--
эмульсия
--
показатели качества
--
пищевая ценность
--
butter sand-deposit cookies
--
flour confectionery
--
protein-mineral additives
--
calcium compounds
--
emulsion
--
quality indicators
--
nutritional
value
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Серік, Максим Леонідович \наук. кер.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна \наук. кер.\
Держ. біотехнол. ун-т
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
6.
664.871
Л 63
Листопад, Тамара Сергіївна
.
Розробка технології соусів із дикорослих та культивованих ягід з йодовміщуючими добавками [Текст] : анотація дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові технології. Технічні науки : захищена 22.12.2021 / Т. С. Листопад ; наук. кер. Г. В. Дейниченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2021. - 14 с. - Бібліогр.: с. 5-10
УДК
664.871
634.74
Кл.слова (ненормовані):
дикорослі ягоди
--
культивовані ягоди
--
водоростева сировина
--
пастеризовані соуси
--
ІЧ- спектроскопія
--
показники якості
--
показники безпечності
--
харчова цінність
--
дикорастущие ягоды
--
культивированные ягоды
--
водорослевое сырье
--
пастеризованные соусы
--
ИК-спектроскопия
--
показатели качества
--
показатели безопасности
--
пищевая ценность
--
wild berries
--
cultivated berries
--
seaweed raw materials
--
pasteurized sauces
--
IR-spectroscopy
--
quality indicators
--
safety indicators
--
nutritional
value
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович \наук. кер.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
>
7.
664.683
Х 73
Холобцева, Ірина Петрівна
.
Удосконалення технології здобного печива, збагаченого на кальцій, шляхом використання добавок білково-мінеральних [Текст] : анотація дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові технології : захищена 21.12.2021 / І. П. Холобцева ; наук. кер.: М. Л. Серік, О. В. Самохвалова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2021. - 12 с. - Бібліогр.: с. 5-8
УДК
664.683
664.48
Кл.слова (ненормовані):
здобне пісочно-відсадне печиво
--
борошняні кондитерські вироби
--
добавки білково-мінеральні
--
сполуки кальцію
--
емульсія
--
показники якості
--
харчова цінність
--
сдобное песочно-отсадное печенье
--
мучные кондитерские изделия
--
добавки белково-минеральные
--
соединения кальция
--
эмульсия
--
показатели качества
--
пищевая ценность
--
butter sand-deposit cookies
--
flour confectionery
--
protein-mineral additives
--
calcium compounds
--
emulsion
--
quality indicators
--
nutritional
value
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Серік, Максим Леонідович \наук. кер.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна \наук. кер.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
>
8.
637.14
С 50
Скриннік, Вікторія Ігорівна
.
Технологія структурованої десертної продукції на основі ультрафільтраційних похідних білково-вуглеводної молочної сировини в ресторанному господарстві [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові науки. Технічні науки : захищена 26.07.2023 / В. І. Скриннік ; наук. кер.: Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 326 с. - Бібліогр.: с. 8-12, 180-198
Додатки: с. 199-326
УДК
637.14
641.85
Кл.слова (ненормовані):
білково-вуглеводна молочна сировина
--
знежирене молоко
--
сколотини
--
сироватка
--
ультрафільтрація
--
піноутворення
--
напівфабрикати
--
десертна продукція
--
креми
--
показники якості
--
показники безпечності
--
харчова цінність
--
желатин
--
структуроутворювач
--
белково-углеводное молочное сырье
--
обезжиренное молоко
--
пахта
--
сыворотка
--
ультрафильтрация
--
пенообразование
--
полуфабрикаты
--
десертная продукция
--
кремы
--
показатели качества
--
показатели безопасности
--
пищевая ценность
--
структурообразователь
--
protein-carbohydrate dairy raw materials
--
skimmed milk
--
crumbs
--
buttermilk
--
whey
--
ultrafiltration
--
foaming
--
semi-finished products
--
dessert products
--
creams
--
quality indicators
--
safety indicators
--
nutritional
value
--
structured dessert products
--
gelatine
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович \наук. кер.\
Золотухіна, Інна Василівна \наук. кер.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
>
9.
664.662
Л 24
Лапицька, Надія Василівна
.
Удосконалення технологіїї хліба житньо-пшеничного з використанням шротів зародків зернових культур та плодів шипшини [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня доктора філософії : за спец. 181 Харчові технології / Н. В. Лапицька ; наук. кер.: О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 245 с. - Бібліогр.: с. 8-12, 146-180
Додатки: с. 181-245
УДК
664.662
664.663
Кл.слова (ненормовані):
хліб житньо-пшеничний
--
шрот зародків пшениці
--
шрот зародків вівса
--
шрот плодів шипшини
--
харчова цінність
--
процеси дозрівання тіста
--
показники якості хліба
--
хлеб ржано-пшеничный
--
шрот зародышей пшеницы
--
шрот зародышей овса
--
шрот плодов шиповника
--
пищевая ценность
--
процессы созревания теста
--
показатели качества хлеба
--
rye-wheat bread
--
wheat germ meal
--
oat germ meal
--
rosehips meal
--
nutritional
value
--
dough ripening processes
--
bread quality indicators
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна \наук. кер.\
Олійник, Світлана Георгіївна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ