Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=nutritional value<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.
   664.66
   Н 19


    Назар, Мар'яна Ігорівна.
    Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 23.05.2018 / М. І. Назар ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2018. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби -- харчові волокна -- харчова цінність -- хлебобулочные изделия -- пищевые волокна -- пищевая ценность -- bakery products -- food fibers -- nutritional value
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
   664.144
   Ш 66


    Шкляєв, Олексій Миколайович.
    Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 22.12.2020 / О. М. Шкляєв ; наук. кер. О. Г. Шидакова-Каменюка ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 21 с. - Бібліогр.: с. 16-19
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кремово-збивні цукерки -- насіння чіа -- функціонально-технологічні властивості -- хімічний склад -- харчова цінність -- кремово-сбивные конфеты -- семена чиа -- функционально-технологические свойства -- химический состав -- пищевая ценность -- cream-whipped candies -- chia seeds -- functional-technological properties -- chemical composition -- nutritional value
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

3.
   636.2.034.084.22
   Н 34


    Наумюк, Олександр Степанович.
    Молочна продуктивність корів при інтенсивному використанні культурних пасовищ [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.00.16 Годівля тварин і технологія кормів : захищена 29.05.1997 / О. С. Наумюк ; наук. кер. П. З. Столярчук ; Львів. акад. ветеринар. медицини ім. С. З. Гжицького. - Львів : [б. в.], 1997. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
культурні пасовища -- внесення добрив -- агротехнічні заходи -- травостій -- поживна цінність -- хімічний склад -- перетравність -- баланс -- раціони -- молочна продуктивність -- відтворна здатність -- економічна ефективність -- культурные пастбища -- внесение удобрений -- агротехнические мероприятия -- травостой -- питательная ценность -- химический состав -- переваримость -- рационы -- молочная продуктивность -- воспроизводимая способность -- экономическая эффективность -- cultural pastures -- application of fertilizers -- agrotechnical measures -- sward -- nutritional value -- chemical composition -- digestibility -- balance -- rations -- milk productivity -- reproductive capacity -- economic efficiency
Дод.точки доступу:
Столярчук, Панас Зіновійович \наук. кер.\
Львів. акад. ветеринар. медицини ім. С. З. Гжицького
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

4.
   664.871
   Л 63


    Листопад, Тамара Сергіївна.
    Розробка технології соусів з дикорослих та культивованих ягід з йодовміщуючими добавками [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові технології. Технічні науки : захищена 22.12.2021 / Т. С. Листопад ; наук. кер. Г. В. Дейниченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2021. - 310 с. - Бібліогр.: с. 10-15, 183-224
Додатки: с 225-310. Анотація прилагається: 14 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
дикорослі ягоди -- культивовані ягоди -- водоростева сировина -- пастеризовані соуси -- ІЧ- спектроскопія -- показники якості -- показники безпечності -- харчова цінність -- дикорастущие ягоды -- культивированные ягоды -- водорослевое сырье -- пастеризованные соусы -- ИК-спектроскопия -- показатели качества -- показатели безопасности -- пищевая ценность -- wild berries -- cultivated berries -- seaweed raw materials -- pasteurized sauces -- IR-spectroscopy -- quality indicators -- safety indicators -- nutritional value
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович \наук. кер.\
Держ. біотехнол. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

5.
   664.683
   Х 73


    Холобцева, Ірина Петрівна.
    Удосконалення технології здобного печива, збагаченого на кальцій, шляхом використання добавок білково-мінеральних [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові технології : захищена 21.12.2021 / І. П. Холобцева ; наук. кер.: М. Л. Серік, О. В. Самохвалова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2021. - 260 с. - Бібліогр.: с. 10-13; 165-197
Додатки: с. 198-260. Анотація прилагається: 12 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
здобне пісочно-відсадне печиво -- борошняні кондитерські вироби -- добавки білково-мінеральні -- сполуки кальцію -- емульсія -- показники якості -- харчова цінність -- сдобное песочно-отсадное печенье -- мучные кондитерские изделия -- добавки белково-минеральные -- соединения кальция -- эмульсия -- показатели качества -- пищевая ценность -- butter sand-deposit cookies -- flour confectionery -- protein-mineral additives -- calcium compounds -- emulsion -- quality indicators -- nutritional value
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Серік, Максим Леонідович \наук. кер.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна \наук. кер.\
Держ. біотехнол. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

6.
   664.871
   Л 63


    Листопад, Тамара Сергіївна.
    Розробка технології соусів із дикорослих та культивованих ягід з йодовміщуючими добавками [Текст] : анотація дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові технології. Технічні науки : захищена 22.12.2021 / Т. С. Листопад ; наук. кер. Г. В. Дейниченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2021. - 14 с. - Бібліогр.: с. 5-10
УДК

Кл.слова (ненормовані):
дикорослі ягоди -- культивовані ягоди -- водоростева сировина -- пастеризовані соуси -- ІЧ- спектроскопія -- показники якості -- показники безпечності -- харчова цінність -- дикорастущие ягоды -- культивированные ягоды -- водорослевое сырье -- пастеризованные соусы -- ИК-спектроскопия -- показатели качества -- показатели безопасности -- пищевая ценность -- wild berries -- cultivated berries -- seaweed raw materials -- pasteurized sauces -- IR-spectroscopy -- quality indicators -- safety indicators -- nutritional value
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович \наук. кер.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

7.
   664.683
   Х 73


    Холобцева, Ірина Петрівна.
    Удосконалення технології здобного печива, збагаченого на кальцій, шляхом використання добавок білково-мінеральних [Текст] : анотація дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові технології : захищена 21.12.2021 / І. П. Холобцева ; наук. кер.: М. Л. Серік, О. В. Самохвалова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2021. - 12 с. - Бібліогр.: с. 5-8
УДК

Кл.слова (ненормовані):
здобне пісочно-відсадне печиво -- борошняні кондитерські вироби -- добавки білково-мінеральні -- сполуки кальцію -- емульсія -- показники якості -- харчова цінність -- сдобное песочно-отсадное печенье -- мучные кондитерские изделия -- добавки белково-минеральные -- соединения кальция -- эмульсия -- показатели качества -- пищевая ценность -- butter sand-deposit cookies -- flour confectionery -- protein-mineral additives -- calcium compounds -- emulsion -- quality indicators -- nutritional value
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Серік, Максим Леонідович \наук. кер.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна \наук. кер.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

8.
   637.14
   С 50


    Скриннік, Вікторія Ігорівна.
    Технологія структурованої десертної продукції на основі ультрафільтраційних похідних білково-вуглеводної молочної сировини в ресторанному господарстві [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові науки. Технічні науки : захищена 26.07.2023 / В. І. Скриннік ; наук. кер.: Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 326 с. - Бібліогр.: с. 8-12, 180-198
Додатки: с. 199-326
УДК

Кл.слова (ненормовані):
білково-вуглеводна молочна сировина -- знежирене молоко -- сколотини -- сироватка -- ультрафільтрація -- піноутворення -- напівфабрикати -- десертна продукція -- креми -- показники якості -- показники безпечності -- харчова цінність -- желатин -- структуроутворювач -- белково-углеводное молочное сырье -- обезжиренное молоко -- пахта -- сыворотка -- ультрафильтрация -- пенообразование -- полуфабрикаты -- десертная продукция -- кремы -- показатели качества -- показатели безопасности -- пищевая ценность -- структурообразователь -- protein-carbohydrate dairy raw materials -- skimmed milk -- crumbs -- buttermilk -- whey -- ultrafiltration -- foaming -- semi-finished products -- dessert products -- creams -- quality indicators -- safety indicators -- nutritional value -- structured dessert products -- gelatine
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович \наук. кер.\
Золотухіна, Інна Василівна \наук. кер.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

9.
   664.662
   Л 24


    Лапицька, Надія Василівна.
    Удосконалення технологіїї хліба житньо-пшеничного з використанням шротів зародків зернових культур та плодів шипшини [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня доктора філософії : за спец. 181 Харчові технології / Н. В. Лапицька ; наук. кер.: О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 245 с. - Бібліогр.: с. 8-12, 146-180
Додатки: с. 181-245
УДК

Кл.слова (ненормовані):
хліб житньо-пшеничний -- шрот зародків пшениці -- шрот зародків вівса -- шрот плодів шипшини -- харчова цінність -- процеси дозрівання тіста -- показники якості хліба -- хлеб ржано-пшеничный -- шрот зародышей пшеницы -- шрот зародышей овса -- шрот плодов шиповника -- пищевая ценность -- процессы созревания теста -- показатели качества хлеба -- rye-wheat bread -- wheat germ meal -- oat germ meal -- rosehips meal -- nutritional value -- dough ripening processes -- bread quality indicators
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна \наук. кер.\
Олійник, Світлана Георгіївна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ