Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=catering enterprises<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
338.45
Т 85
Тупчій , Валентина Анатоліївна
.
Управління запасами сировини та товарів в підприємствах ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг : захищена 06.06.2006 / В. А. Тупчій ; наук. кер. В. І. Оспіщев ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2006. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16
УДК
338.45
642.5
Кл.слова (ненормовані):
підприємство
--
ресторанне господарство
--
запаси сировини
--
запаси товарів
--
управління запасами
--
критерії оптимізації
--
стратегія управління
--
предприятие
--
ресторанное хозяйство
--
запасы сырья
--
запасы товаров
--
управление запасами
--
критерии оптимизации
--
стратегия управления
--
catering
enterprises
--
raw materials
--
commodities stock
--
managing raw materials
--
optimality criteria
--
formation of the strategy
--
forecasting commodity stocks
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Оспіщев , Віктор Іванович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
2.
657.47
Ч-90
Чумак , Оксана Володимирівна
.
Облік та аналіз собівартості продукції в підприємствах ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.06.04 Бугалтерський облік, аналіз та аудит : захищена 26.04.2006 / О. В. Чумак ; наук. кер. В. І. Оспіщев ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2006. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16
УДК
657.47
640.43
Кл.слова (ненормовані):
підприємства
--
ресторанне господарство
--
собівартість
--
витрати калькулювання
--
облік
--
рівень витрат
--
беззбитковість
--
предприятия
--
ресторанное хозяйство
--
себестоимость
--
затраты
--
калькулирование
--
уровень расходов
--
безубыточность
--
restaurants
--
catering
enterprises
--
cost
--
expenses
--
calculation
--
accounting
--
prognosis
--
level of expenses
--
operational analysis
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Оспіщев , Віктор Іванович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ