Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=catering enterprises<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
   338.45
   Т 85


    Тупчій , Валентина Анатоліївна.
    Управління запасами сировини та товарів в підприємствах ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг : захищена 06.06.2006 / В. А. Тупчій ; наук. кер. В. І. Оспіщев ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2006. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16
УДК

Кл.слова (ненормовані):
підприємство -- ресторанне господарство -- запаси сировини -- запаси товарів -- управління запасами -- критерії оптимізації -- стратегія управління -- предприятие -- ресторанное хозяйство -- запасы сырья -- запасы товаров -- управление запасами -- критерии оптимизации -- стратегия управления -- catering enterprises -- raw materials -- commodities stock -- managing raw materials -- optimality criteria -- formation of the strategy -- forecasting commodity stocks
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Оспіщев , Віктор Іванович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
   657.47
   Ч-90


    Чумак , Оксана Володимирівна.
    Облік та аналіз собівартості продукції в підприємствах ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.06.04 Бугалтерський облік, аналіз та аудит : захищена 26.04.2006 / О. В. Чумак ; наук. кер. В. І. Оспіщев ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2006. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16
УДК

Кл.слова (ненормовані):
підприємства -- ресторанне господарство -- собівартість -- витрати калькулювання -- облік -- рівень витрат -- беззбитковість -- предприятия -- ресторанное хозяйство -- себестоимость -- затраты -- калькулирование -- уровень расходов -- безубыточность -- restaurants -- catering enterprises -- cost -- expenses -- calculation -- accounting -- prognosis -- level of expenses -- operational analysis
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Оспіщев , Віктор Іванович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ