Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=carrot<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
   631.365
   Ж 42


    Жданов, Іван В'ячеславович.
    Дослідження сушіння рослинної сировини у відцентровому псевдозрідженому шарі [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 24.06.2011 / І. В. Жданов ; наук. кер. А. М. Поперечний ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : [б. в.], 2011. - 20 с. - Бібліогр.: с. 13-16
УДК

Кл.слова (ненормовані):
сушіння -- відцентровий псевдозріджений шар -- картопля -- морква -- моделювання -- технологічні показники -- якісні показники -- сушка -- центробежный псевдоожиженный слой -- картофель -- морковь -- моделирования -- технологические показатели -- качественные показатели -- drying -- centrifugal pseudorarefied layer -- potatoes -- carrot -- modeling -- technological factors -- qualitative factors
Дод.точки доступу:
Поперечний, Анатолій Микитович \наук. кер.\
Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
   631.674
   Ш 28


    Шатковський, Андрій Петрович.
    Обґрунтування елементів технології мікрозрошення моркви в умовах Півдня України [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.01.02 Сільськогосподарські меліорації (сільськогосподарські науки) : захищена 19.12.2007 / А. П. Шатковський ; Ін-т гідротехніки і меліорації УААН. - Київ : [б. в.], 2007. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16
УДК

Кл.слова (ненормовані):
мікрозрошення -- морква -- продуктивність -- водоспоживання -- рівень вологості ґрунту -- передполивна вологість ґрунту -- спосіб підживлення -- економічна ефективність -- микроорошение -- морковь -- продуктивность -- водопотребление -- уровень влажности почвы -- предполивная влажность почвы -- способ подкормки -- экономическая эффективность -- microirrigation -- carrot -- productivity -- water consumption -- underirrigation of soil humidity -- threshold of soil humidity -- method of application -- economical efficiency
Дод.точки доступу:
Ін-т гідротехніки і меліорації УААН
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

3.
   664.849.037
   О-40


    Одарченко, Дмитро Миколайович.
    Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та змінення їх якості під час зберігання [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 17.04.2003 / Д. М. Одарченко ; наук. кер. А. А. Дубініна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2003. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
товарознавча характеристика -- заморожені пасти -- морква -- гарбуз -- тривале зберігання -- збереження якості -- товароведная характеристика -- замороженные пасты -- морковь -- тыква -- длительное хранение -- сохранение качества -- merchandising characteristics -- frozen pastes -- carrot -- pumpkin -- long-term preservation -- conservation of quality
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

4.
   664.8.035.5
   Н 53


    Непочатих, Тетяна Анатоліївна.
    Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 29.09.2005 / Т. А. Непочатих ; наук. кер. В. О. Захаренко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2005. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
гарбуз -- морква -- сорти -- фізичні властивості -- цукати -- каротин -- якість -- зберігання -- тыква -- морковь -- сорта -- физические свойства -- цукаты -- качество -- хранение -- pumpkin -- carrot -- sorts -- physical properties -- candied peel preparation -- carotene -- quality -- storage
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Захаренко, Віталій Олександрович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

5.
   664.849
   Ш 24


    Шапорова, Тетяна Миколаївна.
    Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 10.10.2002 / Т. М. Шапорова ; наук. кер. А. А. Дубініна ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2002. - 16 с. - Бібліогр.: с. 13-14
УДК

Кл.слова (ненормовані):
споживні властивості -- морква -- гарбуз -- токсичні речовини -- пасти -- математичне моделювання -- потребительские свойства -- морковь -- тыква -- токсические вещества -- пасты -- математическое моделирование -- consumer properties -- carrot -- pumpkin -- toxic substances -- pastes -- mathematical modeling
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна \наук. кер.\
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування


Знайти схожі

6.
   664.33
   К 18


    Камсуліна, Наталія Валеріївна.
    Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та ЇЇ використання при виробництві продуктів харчування [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 01.07.2002 / Н. В. Камсуліна ; наук. кер. Ф. В. Перцевий ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2002. - 22 с. - Бібліогр.: с. 17-18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
морква -- рослинна олія -- каротиноїди -- екстракція -- підвищена харчова цінність -- продукти харчування -- морковь -- растительное масло -- каротиноиды -- экстракция -- повышенная пищевая ценность -- продукты питания -- carrot -- vegetable oil -- carotinoids -- extraction -- extra food value -- foodstuffs
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович \наук. кер.\
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ