Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=biochemical<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
>
1.
636.2.09
К 55
Кобиш, Антоніна Іванівна
.
Особливості перебігу стресу різного походження в корів у залежності від типів вищої нервової діяльності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. ветеринар. наук : за спец. 03.00.13 Фізіологія людини і тварин : захищена 31.05.2006 / А. І. Кобиш ; наук. кер. В. І. Карповський ; Нац. аграр. ун-т. - Київ : [б. в.], 2006. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16
УДК
636.2.09
616-039
612.176
Кл.слова (ненормовані):
фізіологія
--
вища нервова діяльність
--
стрес
--
хімічний
--
біологічний
--
подразник
--
морфологічні
--
біохімічні
--
імунологічні
--
показники крові
--
корови
--
физиология
--
высшая нервная деятельность
--
стресс
--
химический
--
биологический
--
раздражитель
--
морфологические
--
биохимические
--
иммунологические
--
показатели крови
--
коровы
--
chemical stressor
--
biological stressor
--
higher nervous activity
--
haematological parameter
--
immunological
--
biochemical
--
blood parameters
--
cattle
Дод.точки доступу:
Карповський, Валентин Іванович \наук. кер.\
Нац. аграр. ун-т
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
2.
664.665
Т 48
Ткачук, Юрій Михайлович
.
Технологія хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 07.05.2014 / Ю. М. Ткачук ; наук. кер. В. ф. Доценко ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2014. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-18
УДК
664.665
Кл.слова (ненормовані):
казеїн
--
альбумін
--
технологічні властивості
--
мікробіологічні процеси
--
біохімічні процеси
--
бездріжджовий напівфабрикат
--
тісто
--
хлібобулочні вироби
--
технологія
--
рецептури
--
біологічна цінність
--
казеин
--
альбумин
--
технологические свойства
--
микробиологические процессы
--
биохимические процессы
--
бездрожжевой полуфабрикат
--
тесто
--
хлебобулочные изделия
--
технология
--
рецептуры
--
биологическая ценность
--
casein
--
albumin
--
technological properties
--
microbiological processes
--
biochemical
processes
--
non-yeast semi-finished product
--
dough
--
bread products
--
technology
--
recipes
--
biological value
Дод.точки доступу:
Доценко, Віктор Федорович \наук. кер.\
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
2
2
Знайти схожі
>
3.
664.8.094.3.097.8
Ж 86
Жукова, Валентина Федорівна
.
Удосконаленяя технології зберігання плодів томата за використання антиоксидантних композицій [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.01.15 Первинна обробка продуктів рослинництва : захищена 14.03.2012 / В. Ф. Жукова ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : [б. в.], 2012. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-19
УДК
664.8.094.3.097.8
635.64
Кл.слова (ненормовані):
плоди томата
--
зберігання
--
антиоксиданти
--
товарна якість
--
природна втрата маси
--
дихання
--
зміни
--
біохімічні складові
--
плоды томата
--
хранение
--
антиоксиданты
--
товарное качество
--
природная убыль массы
--
дыхание
--
изменения
--
биохимические составляющие
--
tomato fruits
--
storage antioxidants
--
commodity quality
--
natural weight loss
--
respiration
--
changes
--
biochemical
constituents
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Б.п. №6
1
1
Знайти схожі
>
4.
636.4.084/.087
Р 83
Рудь, Валентина Олегівна
.
Адаптаційна здатність свиней за використання ""Суміш кормова СТО ГА" в умовах інтенсивного вирощування [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 16.00.06 Гігієна тварин та ветеринарна санітарія : захищена 17.07.2018 / В. О. Рудь ; Дніпров. держ. аграр.-екон. ун-т. - Дніпро : [б. в.], 2018. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК
636.4.084/.087
636.09
Кл.слова (ненормовані):
мікроклімат
--
мікроелементи
--
гематологічні показники
--
біохімічні показники
--
неспецифічна резистентність
--
свині
--
стрес
--
адаптоген
--
продуктивність
--
молоко
--
молозиво
--
микроклимат
--
микроэлементы
--
гематологические показатели
--
биохимические показатели
--
неспецифическая резистентность
--
свиньи
--
стресс
--
продуктивность
--
microclimate
--
trace elements
--
hematological indices
--
biochemical
indices
--
nonspecific resistance
--
pigs
--
stress
--
adaptogen
--
productivity
--
milk
--
colostrums
Дод.точки доступу:
Дніпров. держ. аграр.-екон. ун-т
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
5.
635.21
П 46
Подгаєцький, Юрій Анатолійович
.
Особливості онтогенезу рослин сортів картоплі та вираження господарських ознак залежно від фізіологічного старіння бульб [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.01.09 Рослинництво : захищена 02.06.1998 / Ю. А. Подгаєцький ; наук. кер. М. Ю. Власенко ; Ін-т цукрових буряків УААН. - Київ : [б. в.], 1998. - 20 с. - Бібліогр.: с. 18-19
УДК
635.21
631.526.3
Кл.слова (ненормовані):
картопля
--
сорти
--
фізіологічно старі бульби
--
морфологічні
--
біохімічні
--
господарські характеристики
--
картофель
--
сорта
--
физиологическое старение клубней
--
морфологические
--
биохимические
--
хозяйственные характеристики
--
potatoes
--
varieties
--
physiologically aged tubers
--
morphological
--
biochemical
--
economic characters
Дод.точки доступу:
Власенко, Микола Юхимович \наук. кер.\
Ін-т цукрових буряків УААН
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ