Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=biochemical<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
   636.2.09
   К 55


    Кобиш, Антоніна Іванівна.
    Особливості перебігу стресу різного походження в корів у залежності від типів вищої нервової діяльності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. ветеринар. наук : за спец. 03.00.13 Фізіологія людини і тварин : захищена 31.05.2006 / А. І. Кобиш ; наук. кер. В. І. Карповський ; Нац. аграр. ун-т. - Київ : [б. в.], 2006. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16
УДК

Кл.слова (ненормовані):
фізіологія -- вища нервова діяльність -- стрес -- хімічний -- біологічний -- подразник -- морфологічні -- біохімічні -- імунологічні -- показники крові -- корови -- физиология -- высшая нервная деятельность -- стресс -- химический -- биологический -- раздражитель -- морфологические -- биохимические -- иммунологические -- показатели крови -- коровы -- chemical stressor -- biological stressor -- higher nervous activity -- haematological parameter -- immunological -- biochemical -- blood parameters -- cattle
Дод.точки доступу:
Карповський, Валентин Іванович \наук. кер.\
Нац. аграр. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
   664.665
   Т 48


    Ткачук, Юрій Михайлович.
    Технологія хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 07.05.2014 / Ю. М. Ткачук ; наук. кер. В. ф. Доценко ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2014. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
казеїн -- альбумін -- технологічні властивості -- мікробіологічні процеси -- біохімічні процеси -- бездріжджовий напівфабрикат -- тісто -- хлібобулочні вироби -- технологія -- рецептури -- біологічна цінність -- казеин -- альбумин -- технологические свойства -- микробиологические процессы -- биохимические процессы -- бездрожжевой полуфабрикат -- тесто -- хлебобулочные изделия -- технология -- рецептуры -- биологическая ценность -- casein -- albumin -- technological properties -- microbiological processes -- biochemical processes -- non-yeast semi-finished product -- dough -- bread products -- technology -- recipes -- biological value
Дод.точки доступу:
Доценко, Віктор Федорович \наук. кер.\
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22


Знайти схожі

3.
   664.8.094.3.097.8
   Ж 86


    Жукова, Валентина Федорівна.
    Удосконаленяя технології зберігання плодів томата за використання антиоксидантних композицій [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.01.15 Первинна обробка продуктів рослинництва : захищена 14.03.2012 / В. Ф. Жукова ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : [б. в.], 2012. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-19
УДК

Кл.слова (ненормовані):
плоди томата -- зберігання -- антиоксиданти -- товарна якість -- природна втрата маси -- дихання -- зміни -- біохімічні складові -- плоды томата -- хранение -- антиоксиданты -- товарное качество -- природная убыль массы -- дыхание -- изменения -- биохимические составляющие -- tomato fruits -- storage antioxidants -- commodity quality -- natural weight loss -- respiration -- changes -- biochemical constituents
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11
Б.п. №611


Знайти схожі

4.
   636.4.084/.087
   Р 83


    Рудь, Валентина Олегівна.
    Адаптаційна здатність свиней за використання ""Суміш кормова СТО ГА" в умовах інтенсивного вирощування [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 16.00.06 Гігієна тварин та ветеринарна санітарія : захищена 17.07.2018 / В. О. Рудь ; Дніпров. держ. аграр.-екон. ун-т. - Дніпро : [б. в.], 2018. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
мікроклімат -- мікроелементи -- гематологічні показники -- біохімічні показники -- неспецифічна резистентність -- свині -- стрес -- адаптоген -- продуктивність -- молоко -- молозиво -- микроклимат -- микроэлементы -- гематологические показатели -- биохимические показатели -- неспецифическая резистентность -- свиньи -- стресс -- продуктивность -- microclimate -- trace elements -- hematological indices -- biochemical indices -- nonspecific resistance -- pigs -- stress -- adaptogen -- productivity -- milk -- colostrums
Дод.точки доступу:
Дніпров. держ. аграр.-екон. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

5.
   635.21
   П 46


    Подгаєцький, Юрій Анатолійович.
    Особливості онтогенезу рослин сортів картоплі та вираження господарських ознак залежно від фізіологічного старіння бульб [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.01.09 Рослинництво : захищена 02.06.1998 / Ю. А. Подгаєцький ; наук. кер. М. Ю. Власенко ; Ін-т цукрових буряків УААН. - Київ : [б. в.], 1998. - 20 с. - Бібліогр.: с. 18-19
УДК

Кл.слова (ненормовані):
картопля -- сорти -- фізіологічно старі бульби -- морфологічні -- біохімічні -- господарські характеристики -- картофель -- сорта -- физиологическое старение клубней -- морфологические -- биохимические -- хозяйственные характеристики -- potatoes -- varieties -- physiologically aged tubers -- morphological -- biochemical -- economic characters
Дод.точки доступу:
Власенко, Микола Юхимович \наук. кер.\
Ін-т цукрових буряків УААН
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ