Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=шрот плодів шипшини<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
664.662
Л 24
Лапицька, Надія Василівна
.
Удосконалення технологіїї хліба житньо-пшеничного з використанням
шрот
ів зародків зернових культур та
плодів
шипшини
[Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня доктора філософії : за спец. 181 Харчові технології / Н. В. Лапицька ; наук. кер.: О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 245 с. - Бібліогр.: с. 8-12, 146-180
Додатки: с. 181-245
УДК
664.662
664.663
Кл.слова (ненормовані):
хліб житньо-пшеничний
--
шрот
зародків пшениці
--
шрот
зародків вівса
--
шрот
плодів
шипшини
--
харчова цінність
--
процеси дозрівання тіста
--
показники якості хліба
--
хлеб ржано-пшеничный
--
шрот
зародышей пшеницы
--
шрот
зародышей овса
--
шрот
плодов шиповника
--
пищевая ценность
--
процессы созревания теста
--
показатели качества хлеба
--
rye-wheat bread
--
wheat germ meal
--
oat germ meal
--
rosehips meal
--
nutritional value
--
dough ripening processes
--
bread quality indicators
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна \наук. кер.\
Олійник, Світлана Георгіївна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ