Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=цукор<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
7
Показані документи
с 1 за 7
>
1.
338.439.4
П 75
Прийдак, Тетяна Борисівна
.
Стратегія розвитку та підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.03 Економіка та управління національним господарством : захищена 28.09.2016 / Т. Б. Прийдак ; Полтав. держ. аграр. акад. - Полтава : [б. в.], 2016. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
УДК
338.439.4
633.63
Кл.слова (ненормовані):
стратегія
--
розвиток
--
ефективність
--
бурякоцукрове виробництво
--
ринок
--
цукор
--
біоетанол
--
державне регулювання
--
кластеризація
--
стратегия
--
развитие
--
эффективность
--
свеклосахарное производство
--
рынок
--
сахар
--
биоэтанол
--
государственное регулирование
--
кластеризация
Дод.точки доступу:
Полтав. держ. аграр. акад.
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
2.
338.53
Г 17
Гальчинська, Юлія Миколаївна
.
Формування маркетингової цінової політики на підприємствах бурякоцукрового підкомплексу [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 15.09.2011 / Ю. М. Гальчинська ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : [б. в.], 2011. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17
УДК
338.53
633.63
Кл.слова (ненормовані):
ціна
--
ціновий механізм
--
маркетингова політика
--
цінова політика
--
підприємства
--
бурякоцукровий підкомплекс
--
цукор
--
цукрові буряки
--
цена
--
ценовой механизм
--
маркетинговая политика
--
ценовая политика
--
предприятия
--
свеклосахарный подкомплекс
--
сахар
--
сахарная свекла
--
price
--
pricing mechanism
--
marketing
--
pricing policy
--
enterprises with sugar
--
beet sub complex
--
sugar
--
sugar beet
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
3.
631.1.027
Ч-52
Четверик, Олена Вікторівна
.
Маркетинг продукції підприємств цукрової галузі [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 22.04.2016 / О. В. Четверик ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : [б. в.], 2016. - 24 с. - Бібліогр.: с. 19-20
УДК
631.1.027
664.1
Кл.слова (ненормовані):
маркетинг
--
комплекс маркетингу
--
підприємства
--
цукрова галузь
--
ціна
--
люди
--
апробація
--
цукор
--
побічна продукція
--
комплекс маркетинга
--
предприятия
--
сахарная отрасль
--
цена
--
апробация
--
сахар
--
побочная продукция
--
marketing
--
marketing-mix
--
enterprises of sugar industry
--
price
--
people
--
probe
--
sugar
--
by-products
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
4.
664.1
М 31
Масліков, Максим Михайлович
.
Розробка методів дослідження, розрахунку та прогнозування процесів тепломасопереносу під час тривалого зберігання цукру [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.14.04 Промислова теплоенергетика : захищена 17.02.1999 / М. М. Масліков ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 1998. - 16 с. - Бібліогр.: с. 14
УДК
664.1
ББК
536.2
Кл.слова (ненормовані):
цукор
--
зберігання
--
тепломасообмін
--
сахар
--
хранение
--
тепломассообмен
--
sugar
--
storage
--
heat-mass transferring
Дод.точки доступу:
Укр. держ. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
5.
664.5
Г 85
Гріненко, Ірина Григорівна
.
Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 13.05.2021 / І. Г. Гріненко ; наук. конс. Л. М. Хомічак ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 40 с. - Бібліогр.: с. 30-37
УДК
664.5
664.644
633.8
Кл.слова (ненормовані):
пряно-ароматична сировина
--
лікарські рослини
--
м’ята
--
момордика
--
гіностемма
--
збагачена сіль
--
збагачений
цукор
--
інулін
--
дієтична добавка
--
комбуча
--
топінамбур
--
лопух
--
пряно-ароматическое сырье
--
лекарственные растения
--
мята
--
гиностемма
--
обогащенная соль
--
обогащенный сахар
--
инулин
--
диетическая добавка
--
топинамбур
--
spicy aromatic raw materials
--
medicinal plants
--
mint
--
momordica
--
gynostemma
--
enriched salt
--
enriched sugar
--
inulin
--
dietary supplement
--
combuca
--
topinambour
--
burdock
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Хомічак , Любомир Михайлович \наук. конс.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
6.
664.5
Г 85
Гріненко, Ірина Григорівна
.
Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 13.05.2021 / І. Г. Гріненко ; наук. конс. Л. М. Хомічак ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 393 с. - Бібліогр.: с. 12-23, 300-327
Додатки: с. 328-393
УДК
664.5
664.644
633.8
Кл.слова (ненормовані):
пряно-ароматична сировина
--
лікарські рослини
--
м’ята
--
момордика
--
гіностемма
--
збагачена сіль
--
збагачений
цукор
--
інулін
--
дієтична добавка
--
комбуча
--
топінамбур
--
лопух
--
пряно-ароматическое сырье
--
лекарственные растения
--
мята
--
гиностемма
--
обогащенная соль
--
обогащенный сахар
--
инулин
--
диетическая добавка
--
топинамбур
--
spicy aromatic raw materials
--
medicinal plants
--
mint
--
momordica
--
gynostemma
--
enriched salt
--
enriched sugar
--
inulin
--
dietary supplement
--
combuca
--
topinambour
--
burdock
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Хомічак , Любомир Михайлович \наук. конс.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
7.
338.439.5
У 33
Ужва, Алла Миколаївна
.
Удосконалення економічного механізму функціонування регіонального ринку цукру [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (економіка сільського господарства і АПК) : захищена 19.06.2008 / А. М. Ужва ; наук. кер. І. Н. Топіха ; Миколаїв. держ. аграр. ун-т. - Миколаїв : [б. в.], 2008. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК
338.439.5
664.1
Кл.слова (ненормовані):
ринок
--
економічний механізм
--
цукрові буряки
--
цукор
--
кон'юнктура ринку
--
ціна продукції
--
попит
--
пропозиція
--
цукробуряковий підкомплекс
--
інфраструктура
--
рынок
--
экономический механизм
--
сахарная свекла
--
сахар
--
конъюнктура рынка
--
цена продукции
--
спрос
--
предложение
--
свеклосахарный подкомплекс
--
инфраструктура
--
the market
--
economic mechanism
--
sugar beets
--
sugar
--
market situation
--
the price to product
--
demand
--
offer
--
beet-sugar under complex
--
infrastructure
Дод.точки доступу:
Топіха, Іван Наумович \наук. кер.\
Миколаїв. держ. аграр. ун-т
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ