Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=харчова цінність<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-17 
1.
   664.7
   К 83


    Крошко, Ольга Сергіївна.
    Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.02 Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів та комбікормів : захищена 16.11.2006 / О. С. Крошко ; наук. кер. В. О. Моргун ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2006. - 17 с. - Бібліогр.: с. 14-15
УДК

Кл.слова (ненормовані):
борошно пшеничне -- рисове -- ячмінне -- тритикалеве -- вівсяне -- кукурудзяне -- гречане -- борошняні композиційні суміші -- хлібопекарські властивості -- харчова цінність -- мука пшеничная -- рисовая -- ячменная -- тритикалевая -- овсяная -- кукурузная -- гречневая -- мучные композиционные смеси -- хлебопекарные свойства -- пищевая ценность -- a wheat flour -- rice -- barley -- triticale -- oat -- corn -- buckwheat -- composite mixtures -- breadmaking properties -- food value
Дод.точки доступу:
Моргун, Валентина Олексіївна \наук. кер.\
Одес. нац. акад. харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
   664.6
   К 78


    Кравченко, Олена Іванівна.
    Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 26.12.2012 / О. І. Кравченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби -- дієтичні добавки -- біологічна цінність -- харчова цінність -- органолептичні показники якості -- фізико-хімічні показники якості -- хлебобулочные изделия -- диетические добавки -- биологическая ценность -- пищевая ценность -- органолептические показатели качества -- физико-химические показатели качества
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

3.
   664.6
   Ц 85


    Цуканова, Олена Сергіївна.
    Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 20.12.2013 / О. С. Цуканова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2013. - 24 с. - Бібліогр.: с. 17-21
УДК

Кл.слова (ненормовані):
спеціальні хлібобулочні вироби -- безбілкові хлібобулочні вироби -- "борошно безбілкове" -- структуроутворююча добавка -- ксантан -- органолептичні показники якості -- фізико-хімічні показники якості -- в-каротин -- кріопаста з моркви -- харчова цінність -- специальные хлебобулочные изделия -- безбелковые хлебобулочные изделия -- "мука безбелковая" -- структурообразующая добавка -- органолептические показатели качества -- физико-химические показатели качества -- криопаста из моркови -- пищевая ценность
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22


Знайти схожі

4.
   664.68
   К 28


    Касабова, Катерина Рубенівна.
    Технологія маффінів підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків пшениці та бурякового жому [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 22.05.2014 / К. Р. Касабова ; наук. кер. О. В. Самохвалова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 24 с. - Бібліогр.: с. 19-21
УДК

Кл.слова (ненормовані):
маффіни -- фізіологічно функціональні -- інгредієнти -- продукти переробки -- харчова цінність -- органолептичні показники -- фізико-хімічні показники -- якість -- маффины -- физиологически функциональные -- ингредиенты -- продукты переработки -- пищевая ценность -- органолептические показатели -- физико-химические показатели -- качество -- muffins -- physiologically functional -- ingredients -- the products of processing -- nutritive value -- organoleptic parameters -- physical-chemical parameters -- quality
Дод.точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

5.
   664.682
   Т 48


    Ткаченко, Аліна Сергіївна.
    Формування споживних властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 15.10.2015 / А. С. Ткаченко ; Львів. комерц. акад. - Львів : [б. в.], 2015. - 25 с. - Бібліогр.: с. 20-22
УДК

Кл.слова (ненормовані):
печиво цукрове -- харчова цінність -- споживчі властивості -- нетрадиційна сировина -- нетрадиційні олії -- продукти окиснення -- печенье сахарное -- пищевая ценность -- потребительские свойства -- нетрадиционное сырье -- нетрадиционные масла -- продукты окисления
Дод.точки доступу:
Львів. комерц. акад.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

6.
   664.662
   С 79


    Степанькова, Галина В'ячеславівна.
    Технологія хліба пшеничного з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 05.07.2016 / Г. В. Степанькова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
хліб -- шрот зародків вівса -- жмих зародків кукурудзи -- харчова цінність -- біологічна цінність -- показники якості -- хлеб -- шрот зародышей овса -- жмых зародышей кукурузы -- пищевая ценность -- биологическая ценность -- показатели качества
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

7.
   664.3.033
   Л 97


    Лявинець, Георгій Михайлович.
    Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 01.06.2017 / Г. М. Лявинець ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2017. - 21 с. - Бібліогр.: с. 17-19
УДК

Кл.слова (ненормовані):
соуси -- емульсії -- технологія -- емульгатори -- полісахариди -- структуроутворювачі -- рослинні порошки -- хлорофіл -- антиоксиданти -- олія -- харчова цінність -- поверхнево-активні речовини -- фітоолійний напівфабрикат -- каротиновмісний напівфабрикат -- соусы -- эмульсии -- технология -- эмульгаторы -- полисахариды -- структурообразователи -- растительные порошки -- хлорофилл -- антиоксиданты -- масло -- пищевая ценность -- поверхностно-активные вещества -- фитомасляный полуфабрикат -- каротосодержащий полуфабрикат
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

8.
   664.66
   Н 19


    Назар, Мар'яна Ігорівна.
    Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 23.05.2018 / М. І. Назар ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2018. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби -- харчові волокна -- харчова цінність -- хлебобулочные изделия -- пищевые волокна -- пищевая ценность -- bakery products -- food fibers -- nutritional value
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

9.
   664.144
   П 32


    Пілюгіна, Інна Сергіївна.
    Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природи [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 12.12.2018 / І. С. Пілюгіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 22 с. - Бібліогр.: с. 15-19
УДК

Кл.слова (ненормовані):
маршмелоу -- солюбілізація -- олія соняшникова -- олія рафінована -- олія дезодорована -- B-каротин -- рослинні добавки -- кріас-порошок -- суданська троянда -- чорноплідна горобина -- харчова цінність -- маршмеллоу -- солюбилизация -- масло подсолнечное -- масло рафинированное -- масло дезодорированное -- B-каротин -- растительные добавки -- криас-порошок -- суданская роза -- черноплодная рябина -- пищевая ценность -- marshmallow -- solubilization -- refined deodorized -- sunflower oil -- B-carotene -- herbal supplements -- cryopowder -- sudanese rose -- black chokeberry -- nutritive value
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

10.
   664.144
   Ш 66


    Шкляєв, Олексій Миколайович.
    Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 22.12.2020 / О. М. Шкляєв ; наук. кер. О. Г. Шидакова-Каменюка ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 21 с. - Бібліогр.: с. 16-19
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кремово-збивні цукерки -- насіння чіа -- функціонально-технологічні властивості -- хімічний склад -- харчова цінність -- кремово-сбивные конфеты -- семена чиа -- функционально-технологические свойства -- химический состав -- пищевая ценность -- cream-whipped candies -- chia seeds -- functional-technological properties -- chemical composition -- nutritional value
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ