Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=харчова цінність<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
17
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-17
>
1.
664.7
К 83
Крошко, Ольга Сергіївна
.
Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.02 Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів та комбікормів : захищена 16.11.2006 / О. С. Крошко ; наук. кер. В. О. Моргун ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2006. - 17 с. - Бібліогр.: с. 14-15
УДК
664.7
Кл.слова (ненормовані):
борошно пшеничне
--
рисове
--
ячмінне
--
тритикалеве
--
вівсяне
--
кукурудзяне
--
гречане
--
борошняні композиційні суміші
--
хлібопекарські властивості
--
харчова
цінність
--
мука пшеничная
--
рисовая
--
ячменная
--
тритикалевая
--
овсяная
--
кукурузная
--
гречневая
--
мучные композиционные смеси
--
хлебопекарные свойства
--
пищевая ценность
--
a wheat flour
--
rice
--
barley
--
triticale
--
oat
--
corn
--
buckwheat
--
composite mixtures
--
breadmaking properties
--
food value
Дод.точки доступу:
Моргун, Валентина Олексіївна \наук. кер.\
Одес. нац. акад. харч. технологій
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
2.
664.6
К 78
Кравченко, Олена Іванівна
.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 26.12.2012 / О. І. Кравченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-18
УДК
664.6
Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби
--
дієтичні добавки
--
біологічна
цінність
--
харчова
цінність
--
органолептичні показники якості
--
фізико-хімічні показники якості
--
хлебобулочные изделия
--
диетические добавки
--
биологическая ценность
--
пищевая ценность
--
органолептические показатели качества
--
физико-химические показатели качества
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
3.
664.6
Ц 85
Цуканова, Олена Сергіївна
.
Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 20.12.2013 / О. С. Цуканова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2013. - 24 с. - Бібліогр.: с. 17-21
УДК
664.6
Кл.слова (ненормовані):
спеціальні хлібобулочні вироби
--
безбілкові хлібобулочні вироби
--
"борошно безбілкове"
--
структуроутворююча добавка
--
ксантан
--
органолептичні показники якості
--
фізико-хімічні показники якості
--
в-каротин
--
кріопаста з моркви
--
харчова
цінність
--
специальные хлебобулочные изделия
--
безбелковые хлебобулочные изделия
--
"мука безбелковая"
--
структурообразующая добавка
--
органолептические показатели качества
--
физико-химические показатели качества
--
криопаста из моркови
--
пищевая ценность
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
2
2
Знайти схожі
>
4.
664.68
К 28
Касабова, Катерина Рубенівна
.
Технологія маффінів підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків пшениці та бурякового жому [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 22.05.2014 / К. Р. Касабова ; наук. кер. О. В. Самохвалова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 24 с. - Бібліогр.: с. 19-21
УДК
664.68
Кл.слова (ненормовані):
маффіни
--
фізіологічно функціональні
--
інгредієнти
--
продукти переробки
--
харчова
цінність
--
органолептичні показники
--
фізико-хімічні показники
--
якість
--
маффины
--
физиологически функциональные
--
ингредиенты
--
продукты переработки
--
пищевая ценность
--
органолептические показатели
--
физико-химические показатели
--
качество
--
muffins
--
physiologically functional
--
ingredients
--
the products of processing
--
nutritive value
--
organoleptic parameters
--
physical-chemical parameters
--
quality
Дод.точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
5.
664.682
Т 48
Ткаченко, Аліна Сергіївна
.
Формування споживних властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 15.10.2015 / А. С. Ткаченко ; Львів. комерц. акад. - Львів : [б. в.], 2015. - 25 с. - Бібліогр.: с. 20-22
УДК
664.682
Кл.слова (ненормовані):
печиво цукрове
--
харчова
цінність
--
споживчі властивості
--
нетрадиційна сировина
--
нетрадиційні олії
--
продукти окиснення
--
печенье сахарное
--
пищевая ценность
--
потребительские свойства
--
нетрадиционное сырье
--
нетрадиционные масла
--
продукты окисления
Дод.точки доступу:
Львів. комерц. акад.
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
6.
664.662
С 79
Степанькова, Галина В'ячеславівна
.
Технологія хліба пшеничного з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 05.07.2016 / Г. В. Степанькова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18
УДК
664.662
Кл.слова (ненормовані):
хліб
--
шрот зародків вівса
--
жмих зародків кукурудзи
--
харчова
цінність
--
біологічна
цінність
--
показники якості
--
хлеб
--
шрот зародышей овса
--
жмых зародышей кукурузы
--
пищевая ценность
--
биологическая ценность
--
показатели качества
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
7.
664.3.033
Л 97
Лявинець, Георгій Михайлович
.
Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 01.06.2017 / Г. М. Лявинець ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2017. - 21 с. - Бібліогр.: с. 17-19
УДК
664.3.033
Кл.слова (ненормовані):
соуси
--
емульсії
--
технологія
--
емульгатори
--
полісахариди
--
структуроутворювачі
--
рослинні порошки
--
хлорофіл
--
антиоксиданти
--
олія
--
харчова
цінність
--
поверхнево-активні речовини
--
фітоолійний напівфабрикат
--
каротиновмісний напівфабрикат
--
соусы
--
эмульсии
--
технология
--
эмульгаторы
--
полисахариды
--
структурообразователи
--
растительные порошки
--
хлорофилл
--
антиоксиданты
--
масло
--
пищевая ценность
--
поверхностно-активные вещества
--
фитомасляный полуфабрикат
--
каротосодержащий полуфабрикат
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
8.
664.66
Н 19
Назар, Мар'яна Ігорівна
.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 23.05.2018 / М. І. Назар ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2018. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18
УДК
664.66
Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби
--
харчові волокна
--
харчова
цінність
--
хлебобулочные изделия
--
пищевые волокна
--
пищевая ценность
--
bakery products
--
food fibers
--
nutritional value
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
9.
664.144
П 32
Пілюгіна, Інна Сергіївна
.
Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природи [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 12.12.2018 / І. С. Пілюгіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 22 с. - Бібліогр.: с. 15-19
УДК
664.144
544.77.051.7
667.275
Кл.слова (ненормовані):
маршмелоу
--
солюбілізація
--
олія соняшникова
--
олія рафінована
--
олія дезодорована
--
B-каротин
--
рослинні добавки
--
кріас-порошок
--
суданська троянда
--
чорноплідна горобина
--
харчова
цінність
--
маршмеллоу
--
солюбилизация
--
масло подсолнечное
--
масло рафинированное
--
масло дезодорированное
--
B-каротин
--
растительные добавки
--
криас-порошок
--
суданская роза
--
черноплодная рябина
--
пищевая ценность
--
marshmallow
--
solubilization
--
refined deodorized
--
sunflower oil
--
B-carotene
--
herbal supplements
--
cryopowder
--
sudanese rose
--
black chokeberry
--
nutritive value
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
10.
664.144
Ш 66
Шкляєв, Олексій Миколайович
.
Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 22.12.2020 / О. М. Шкляєв ; наук. кер. О. Г. Шидакова-Каменюка ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 21 с. - Бібліогр.: с. 16-19
УДК
664.144
634.10
Кл.слова (ненормовані):
кремово-збивні цукерки
--
насіння чіа
--
функціонально-технологічні властивості
--
хімічний склад
--
харчова
цінність
--
кремово-сбивные конфеты
--
семена чиа
--
функционально-технологические свойства
--
химический состав
--
пищевая ценность
--
cream-whipped candies
--
chia seeds
--
functional-technological properties
--
chemical composition
--
nutritional value
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ