Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=технологічні показники<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
   631.365
   Ж 42


    Жданов, Іван В'ячеславович.
    Дослідження сушіння рослинної сировини у відцентровому псевдозрідженому шарі [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 24.06.2011 / І. В. Жданов ; наук. кер. А. М. Поперечний ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : [б. в.], 2011. - 20 с. - Бібліогр.: с. 13-16
УДК

Кл.слова (ненормовані):
сушіння -- відцентровий псевдозріджений шар -- картопля -- морква -- моделювання -- технологічні показники -- якісні показники -- сушка -- центробежный псевдоожиженный слой -- картофель -- морковь -- моделирования -- технологические показатели -- качественные показатели -- drying -- centrifugal pseudorarefied layer -- potatoes -- carrot -- modeling -- technological factors -- qualitative factors
Дод.точки доступу:
Поперечний, Анатолій Микитович \наук. кер.\
Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
   664.1
   Ч-49


    Чернявська, Людмила Іванівна.
    Дослідження та розробка методів комплексної хіміко-технологічної оцінки якості сировини і продуктів цукрового виробництва з метою підвищення його ефективності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.05 Технологія цукру та цукрових речовин : захищена 19.06.1997 / Л. І. Чернявська ; наук. конс. Л. П. Рева ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 1997. - 60 с. - Бібліогр.: с. 50-57
УДК

Кл.слова (ненормовані):
експрес-методи -- втрати цукрові -- нетоксичний освітлювач -- критерії оцінки -- математичні моделі -- схема прогнозування -- технологічні показники -- экспресс-методы -- потери сахарозы -- нетоксичный осветлитель -- критерии оценки -- математические модели -- схема прогнозирования -- технологические показатели -- express methods -- saccharose losses -- non-toxic clarifier -- assessment criteria -- mathematical models -- scheme for the processing -- parameters prediction
Дод.точки доступу:
Рева, Л. П. \наук. конс.\
Укр. держ. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ