Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=технологічні показники<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
631.365
Ж 42
Жданов, Іван В'ячеславович
.
Дослідження сушіння рослинної сировини у відцентровому псевдозрідженому шарі [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 24.06.2011 / І. В. Жданов ; наук. кер. А. М. Поперечний ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : [б. в.], 2011. - 20 с. - Бібліогр.: с. 13-16
УДК
631.365
Кл.слова (ненормовані):
сушіння
--
відцентровий псевдозріджений шар
--
картопля
--
морква
--
моделювання
--
технологічні
показники
--
якісні
показники
--
сушка
--
центробежный псевдоожиженный слой
--
картофель
--
морковь
--
моделирования
--
технологические показатели
--
качественные показатели
--
drying
--
centrifugal pseudorarefied layer
--
potatoes
--
carrot
--
modeling
--
technological factors
--
qualitative factors
Дод.точки доступу:
Поперечний, Анатолій Микитович \наук. кер.\
Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
2.
664.1
Ч-49
Чернявська, Людмила Іванівна
.
Дослідження та розробка методів комплексної хіміко-технологічної оцінки якості сировини і продуктів цукрового виробництва з метою підвищення його ефективності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.05 Технологія цукру та цукрових речовин : захищена 19.06.1997 / Л. І. Чернявська ; наук. конс. Л. П. Рева ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 1997. - 60 с. - Бібліогр.: с. 50-57
УДК
664.1
Кл.слова (ненормовані):
експрес-методи
--
втрати цукрові
--
нетоксичний освітлювач
--
критерії оцінки
--
математичні моделі
--
схема прогнозування
--
технологічні
показники
--
экспресс-методы
--
потери сахарозы
--
нетоксичный осветлитель
--
критерии оценки
--
математические модели
--
схема прогнозирования
--
технологические показатели
--
express methods
--
saccharose losses
--
non-toxic clarifier
--
assessment criteria
--
mathematical models
--
scheme for the processing
--
parameters prediction
Дод.точки доступу:
Рева, Л. П. \наук. конс.\
Укр. держ. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ