Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=сахар<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.
   338.439.4
   П 75


    Прийдак, Тетяна Борисівна.
    Стратегія розвитку та підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.03 Економіка та управління національним господарством : захищена 28.09.2016 / Т. Б. Прийдак ; Полтав. держ. аграр. акад. - Полтава : [б. в.], 2016. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
стратегія -- розвиток -- ефективність -- бурякоцукрове виробництво -- ринок -- цукор -- біоетанол -- державне регулювання -- кластеризація -- стратегия -- развитие -- эффективность -- свеклосахарное производство -- рынок -- сахар -- биоэтанол -- государственное регулирование -- кластеризация
Дод.точки доступу:
Полтав. держ. аграр. акад.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
   338.53
   Г 17


    Гальчинська, Юлія Миколаївна.
    Формування маркетингової цінової політики на підприємствах бурякоцукрового підкомплексу [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 15.09.2011 / Ю. М. Гальчинська ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : [б. в.], 2011. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
ціна -- ціновий механізм -- маркетингова політика -- цінова політика -- підприємства -- бурякоцукровий підкомплекс -- цукор -- цукрові буряки -- цена -- ценовой механизм -- маркетинговая политика -- ценовая политика -- предприятия -- свеклосахарный подкомплекс -- сахар -- сахарная свекла -- price -- pricing mechanism -- marketing -- pricing policy -- enterprises with sugar -- beet sub complex -- sugar -- sugar beet
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

3.
   631.1.027
   Ч-52


    Четверик, Олена Вікторівна.
    Маркетинг продукції підприємств цукрової галузі [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 22.04.2016 / О. В. Четверик ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : [б. в.], 2016. - 24 с. - Бібліогр.: с. 19-20
УДК

Кл.слова (ненормовані):
маркетинг -- комплекс маркетингу -- підприємства -- цукрова галузь -- ціна -- люди -- апробація -- цукор -- побічна продукція -- комплекс маркетинга -- предприятия -- сахарная отрасль -- цена -- апробация -- сахар -- побочная продукция -- marketing -- marketing-mix -- enterprises of sugar industry -- price -- people -- probe -- sugar -- by-products
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

4.
   664.1
   М 31


    Масліков, Максим Михайлович.
    Розробка методів дослідження, розрахунку та прогнозування процесів тепломасопереносу під час тривалого зберігання цукру [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.14.04 Промислова теплоенергетика : захищена 17.02.1999 / М. М. Масліков ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 1998. - 16 с. - Бібліогр.: с. 14
УДК
ББК 536.2

Кл.слова (ненормовані):
цукор -- зберігання -- тепломасообмін -- сахар -- хранение -- тепломассообмен -- sugar -- storage -- heat-mass transferring
Дод.точки доступу:
Укр. держ. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

5.
   664.5
   Г 85


    Гріненко, Ірина Григорівна.
    Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 13.05.2021 / І. Г. Гріненко ; наук. конс. Л. М. Хомічак ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 40 с. - Бібліогр.: с. 30-37
УДК

Кл.слова (ненормовані):
пряно-ароматична сировина -- лікарські рослини -- м’ята -- момордика -- гіностемма -- збагачена сіль -- збагачений цукор -- інулін -- дієтична добавка -- комбуча -- топінамбур -- лопух -- пряно-ароматическое сырье -- лекарственные растения -- мята -- гиностемма -- обогащенная соль -- обогащенный сахар -- инулин -- диетическая добавка -- топинамбур -- spicy aromatic raw materials -- medicinal plants -- mint -- momordica -- gynostemma -- enriched salt -- enriched sugar -- inulin -- dietary supplement -- combuca -- topinambour -- burdock
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Хомічак , Любомир Михайлович \наук. конс.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

6.
   664.5
   Г 85


    Гріненко, Ірина Григорівна.
    Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 13.05.2021 / І. Г. Гріненко ; наук. конс. Л. М. Хомічак ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 393 с. - Бібліогр.: с. 12-23, 300-327
Додатки: с. 328-393
УДК

Кл.слова (ненормовані):
пряно-ароматична сировина -- лікарські рослини -- м’ята -- момордика -- гіностемма -- збагачена сіль -- збагачений цукор -- інулін -- дієтична добавка -- комбуча -- топінамбур -- лопух -- пряно-ароматическое сырье -- лекарственные растения -- мята -- гиностемма -- обогащенная соль -- обогащенный сахар -- инулин -- диетическая добавка -- топинамбур -- spicy aromatic raw materials -- medicinal plants -- mint -- momordica -- gynostemma -- enriched salt -- enriched sugar -- inulin -- dietary supplement -- combuca -- topinambour -- burdock
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Хомічак , Любомир Михайлович \наук. конс.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

7.
   338.439.5
   У 33


    Ужва, Алла Миколаївна.
    Удосконалення економічного механізму функціонування регіонального ринку цукру [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (економіка сільського господарства і АПК) : захищена 19.06.2008 / А. М. Ужва ; наук. кер. І. Н. Топіха ; Миколаїв. держ. аграр. ун-т. - Миколаїв : [б. в.], 2008. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
ринок -- економічний механізм -- цукрові буряки -- цукор -- кон'юнктура ринку -- ціна продукції -- попит -- пропозиція -- цукробуряковий підкомплекс -- інфраструктура -- рынок -- экономический механизм -- сахарная свекла -- сахар -- конъюнктура рынка -- цена продукции -- спрос -- предложение -- свеклосахарный подкомплекс -- инфраструктура -- the market -- economic mechanism -- sugar beets -- sugar -- market situation -- the price to product -- demand -- offer -- beet-sugar under complex -- infrastructure
Дод.точки доступу:
Топіха, Іван Наумович \наук. кер.\
Миколаїв. держ. аграр. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ