Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=ресторанне господарство<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-12 
1.
   657
   К 32


    Кваша, Ольга Олександрівна.
    Управлінський облік затрат, доходів та фінансових результатів операційної діяльності в підприємствах ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: за спец. 08.00.09 / О. О. Кваша ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 22 с. - Бібліогр.: с.16-18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
підприємства -- ресторанне господарство -- управлінський облік -- центри відповідальності -- затрати -- доходи -- фінансові результати -- внутрішня звітність -- інформаційна система -- предприятия -- ресторанное хозяйство -- управленческий учет -- центры ответственности -- затраты -- доходы -- финансовые результаты -- внутренняя отчетность -- информационная система
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
   657
   Ш 54


    Шеховцова, Дарія Дмитрівна.
    Облік та аудит витрат підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.09 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності) : захищена 08.12.2016 / Д. Д. Шеховцова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-19
УДК

Кл.слова (ненормовані):
витрати -- облік -- аудит -- управління -- звітність -- ефективність -- підприємства -- ресторанне господарство -- кейтеринг -- расходы -- учет -- управление -- отчетность -- эффективность -- предприятия -- ресторанное хозяйство
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

3.
   338.45
   Т 85


    Тупчій , Валентина Анатоліївна.
    Управління запасами сировини та товарів в підприємствах ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг : захищена 06.06.2006 / В. А. Тупчій ; наук. кер. В. І. Оспіщев ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2006. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16
УДК

Кл.слова (ненормовані):
підприємство -- ресторанне господарство -- запаси сировини -- запаси товарів -- управління запасами -- критерії оптимізації -- стратегія управління -- предприятие -- ресторанное хозяйство -- запасы сырья -- запасы товаров -- управление запасами -- критерии оптимизации -- стратегия управления -- catering enterprises -- raw materials -- commodities stock -- managing raw materials -- optimality criteria -- formation of the strategy -- forecasting commodity stocks
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Оспіщев , Віктор Іванович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

4.
   657
   С 50


    Смірнова, Надія Володимирівна.
    Облік в ресторанному господарстві: організація і методика [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.06.04 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит : захищена 16.11.2006 / Н. В. Смірнова ; Нац. аграр. ун-т. - Київ : [б. в.], 2006. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15
УДК

Кл.слова (ненормовані):
система обліку -- методика обліку -- організація обліку -- громадське харчування -- ресторанне господарство -- підприємства -- підрозділи харчування -- система учёта -- организация учёта -- методика учёта -- общественное питание -- ресторанное хозяйство -- предприятия -- подразделения питания -- system of account -- method of account -- organization of account -- public food consumption -- restaurant economy -- subsections -- enterprises of consumption
Дод.точки доступу:
Нац. аграр. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

5.
   658.8
   Ш 87


    Шталь, Тетяна Валеріївна.
    Маркетингові стратегії підприємства ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 24.04.2012 / Т. В. Шталь ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк : [б. в.], 2012. - 38 с. - Бібліогр.: с. 32-36
УДК

Кл.слова (ненормовані):
стратегія -- стратегічний ландшафт -- модель -- формування стратегії -- підприємство -- маркетинг -- ресторанне господарство -- ядро бізнесу -- маркетингова стратегія -- бюджетування -- маркетингові витрати -- оптимізація -- стратегия -- стратегический ландшафт -- формирование стратегии -- предприятия -- ресторанное хозяйство -- ядро бизнеса -- маркетинговая стратегия -- предприятие -- бюджетирование -- маркетинговые затраты -- оптимизация -- strategy -- strategic landscape -- model of formation -- of strategy -- of the enterprise -- marketing -- restaurant economy -- business kermel -- marketing strategy -- budgeting of marketing -- marketing expenses -- optimization
Дод.точки доступу:
Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

6.
   640.432
   Ч-26


    Чатченко, Ольга Євгенівна.
    Оцінка попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 25.12.2014 / О. Є. Чатченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 21 с. - Бібліогр.: с. 17-19
УДК

Кл.слова (ненормовані):
попит -- оцінка -- концепція -- оцінка попиту -- продукція -- ресторанне господарство -- підприємство -- спрос -- оценка -- концепция -- оценка спроса -- продукция -- ресторанное хозяйство -- предприятие -- demand -- assessment -- the concert -- of demand assessment -- production -- restaurant industry -- enterprise
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

7.
   640.432
   М 69


    Михайлова , Наталія Вікторівна .
    Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 22.10.2009 / Н. В. Михайлова ; наук. кер. Т. В. Андросова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2009. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
конкуренція -- ресторанне господарство -- конкурентоспроможність підприємства -- інтегральна оцінка -- конкуренция -- ресторанное хозяйство -- конкурентоспособность предприятия -- интегральная оценка -- competition -- restaurant enterprises -- competition ability -- integral evaluation
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Андросова, Тетяна Василівна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

8.
   640.43
   Т 54


    Ткаченко, Ольга Петрівна.
    Економічне обґрунтування вибору організаційно-правової форми підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 17.03.2008 / О. П. Ткаченко ; наук. кер. В. І. Шалько ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-16
УДК

Кл.слова (ненормовані):
підприємства -- ресторанне господарство -- власність -- організаційно-правова форма -- ефективність -- предприятия -- ресторанное хозяйство -- собственность -- организационно-правовая форма -- эффективность -- enterprises -- restaurant economy -- property -- organizationally is legal form -- efficiency
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Шалько , Віктор Іванович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

9.
   657.47
   Ч-90


    Чумак , Оксана Володимирівна.
    Облік та аналіз собівартості продукції в підприємствах ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.06.04 Бугалтерський облік, аналіз та аудит : захищена 26.04.2006 / О. В. Чумак ; наук. кер. В. І. Оспіщев ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2006. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16
УДК

Кл.слова (ненормовані):
підприємства -- ресторанне господарство -- собівартість -- витрати калькулювання -- облік -- рівень витрат -- беззбитковість -- предприятия -- ресторанное хозяйство -- себестоимость -- затраты -- калькулирование -- уровень расходов -- безубыточность -- restaurants -- catering enterprises -- cost -- expenses -- calculation -- accounting -- prognosis -- level of expenses -- operational analysis
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Оспіщев , Віктор Іванович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

10.
   657.6
   К 31


    Кашперська, Анастасія Іванівна.
    Організація внутрішнього контролю підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.09 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності) : захищена 22.11.2019 / А. І. Кашперська ; наук. кер. Н. С. Ковалевська ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 25 с. - Бібліогр.: с. 18-22
УДК

Кл.слова (ненормовані):
внутрішній контроль -- ресторанне господарство -- організація діяльності -- функції -- оцінка ефективності -- інформаційне забезпечення -- управління -- внутренний контроль -- ресторанное хозяйство -- организация деятельности -- функции -- оценка эффективности -- информационное обеспечение -- управление -- internal control -- restaurant subsector -- organization of activities -- functions -- performance evaluation -- information provision -- management
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Ковалевська, Надія Сергіївна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ