Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=ресторанне господарство<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
12
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-12
>
1.
657
К 32
Кваша, Ольга Олександрівна
.
Управлінський облік затрат, доходів та фінансових результатів операційної діяльності в підприємствах ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: за спец. 08.00.09 / О. О. Кваша ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 22 с. - Бібліогр.: с.16-18
УДК
657
640.43
642.5
Кл.слова (ненормовані):
підприємства
--
ресторанне
господарство
--
управлінський облік
--
центри відповідальності
--
затрати
--
доходи
--
фінансові результати
--
внутрішня звітність
--
інформаційна система
--
предприятия
--
ресторанное хозяйство
--
управленческий учет
--
центры ответственности
--
затраты
--
доходы
--
финансовые результаты
--
внутренняя отчетность
--
информационная система
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
2.
657
Ш 54
Шеховцова, Дарія Дмитрівна
.
Облік та аудит витрат підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.09 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності) : захищена 08.12.2016 / Д. Д. Шеховцова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-19
УДК
657
640.432
Кл.слова (ненормовані):
витрати
--
облік
--
аудит
--
управління
--
звітність
--
ефективність
--
підприємства
--
ресторанне
господарство
--
кейтеринг
--
расходы
--
учет
--
управление
--
отчетность
--
эффективность
--
предприятия
--
ресторанное хозяйство
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
3.
338.45
Т 85
Тупчій , Валентина Анатоліївна
.
Управління запасами сировини та товарів в підприємствах ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг : захищена 06.06.2006 / В. А. Тупчій ; наук. кер. В. І. Оспіщев ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2006. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16
УДК
338.45
642.5
Кл.слова (ненормовані):
підприємство
--
ресторанне
господарство
--
запаси сировини
--
запаси товарів
--
управління запасами
--
критерії оптимізації
--
стратегія управління
--
предприятие
--
ресторанное хозяйство
--
запасы сырья
--
запасы товаров
--
управление запасами
--
критерии оптимизации
--
стратегия управления
--
catering enterprises
--
raw materials
--
commodities stock
--
managing raw materials
--
optimality criteria
--
formation of the strategy
--
forecasting commodity stocks
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Оспіщев , Віктор Іванович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
4.
657
С 50
Смірнова, Надія Володимирівна
.
Облік в ресторанному господарстві: організація і методика [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.06.04 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит : захищена 16.11.2006 / Н. В. Смірнова ; Нац. аграр. ун-т. - Київ : [б. в.], 2006. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15
УДК
657
640.4
Кл.слова (ненормовані):
система обліку
--
методика обліку
--
організація обліку
--
громадське харчування
--
ресторанне
господарство
--
підприємства
--
підрозділи харчування
--
система учёта
--
организация учёта
--
методика учёта
--
общественное питание
--
ресторанное хозяйство
--
предприятия
--
подразделения питания
--
system of account
--
method of account
--
organization of account
--
public food consumption
--
restaurant economy
--
subsections
--
enterprises of consumption
Дод.точки доступу:
Нац. аграр. ун-т
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
5.
658.8
Ш 87
Шталь, Тетяна Валеріївна
.
Маркетингові стратегії підприємства ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 24.04.2012 / Т. В. Шталь ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк : [б. в.], 2012. - 38 с. - Бібліогр.: с. 32-36
УДК
658.8
640.432
Кл.слова (ненормовані):
стратегія
--
стратегічний ландшафт
--
модель
--
формування стратегії
--
підприємство
--
маркетинг
--
ресторанне
господарство
--
ядро бізнесу
--
маркетингова стратегія
--
бюджетування
--
маркетингові витрати
--
оптимізація
--
стратегия
--
стратегический ландшафт
--
формирование стратегии
--
предприятия
--
ресторанное хозяйство
--
ядро бизнеса
--
маркетинговая стратегия
--
предприятие
--
бюджетирование
--
маркетинговые затраты
--
оптимизация
--
strategy
--
strategic landscape
--
model of formation
--
of strategy
--
of the enterprise
--
marketing
--
restaurant economy
--
business kermel
--
marketing strategy
--
budgeting of marketing
--
marketing expenses
--
optimization
Дод.точки доступу:
Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
6.
640.432
Ч-26
Чатченко, Ольга Євгенівна
.
Оцінка попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 25.12.2014 / О. Є. Чатченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 21 с. - Бібліогр.: с. 17-19
УДК
640.432
339.133
Кл.слова (ненормовані):
попит
--
оцінка
--
концепція
--
оцінка попиту
--
продукція
--
ресторанне
господарство
--
підприємство
--
спрос
--
оценка
--
концепция
--
оценка спроса
--
продукция
--
ресторанное хозяйство
--
предприятие
--
demand
--
assessment
--
the concert
--
of demand assessment
--
production
--
restaurant industry
--
enterprise
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
7.
640.432
М 69
Михайлова , Наталія Вікторівна
.
Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 22.10.2009 / Н. В. Михайлова ; наук. кер. Т. В. Андросова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2009. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК
640.432
339.137.2
Кл.слова (ненормовані):
конкуренція
--
ресторанне
господарство
--
конкурентоспроможність підприємства
--
інтегральна оцінка
--
конкуренция
--
ресторанное хозяйство
--
конкурентоспособность предприятия
--
интегральная оценка
--
competition
--
restaurant enterprises
--
competition ability
--
integral evaluation
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Андросова, Тетяна Василівна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
8.
640.43
Т 54
Ткаченко, Ольга Петрівна
.
Економічне обґрунтування вибору організаційно-правової форми підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 17.03.2008 / О. П. Ткаченко ; наук. кер. В. І. Шалько ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-16
УДК
640.43
658.1
334
Кл.слова (ненормовані):
підприємства
--
ресторанне
господарство
--
власність
--
організаційно-правова форма
--
ефективність
--
предприятия
--
ресторанное хозяйство
--
собственность
--
организационно-правовая форма
--
эффективность
--
enterprises
--
restaurant economy
--
property
--
organizationally is legal form
--
efficiency
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Шалько , Віктор Іванович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
9.
657.47
Ч-90
Чумак , Оксана Володимирівна
.
Облік та аналіз собівартості продукції в підприємствах ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.06.04 Бугалтерський облік, аналіз та аудит : захищена 26.04.2006 / О. В. Чумак ; наук. кер. В. І. Оспіщев ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2006. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16
УДК
657.47
640.43
Кл.слова (ненормовані):
підприємства
--
ресторанне
господарство
--
собівартість
--
витрати калькулювання
--
облік
--
рівень витрат
--
беззбитковість
--
предприятия
--
ресторанное хозяйство
--
себестоимость
--
затраты
--
калькулирование
--
уровень расходов
--
безубыточность
--
restaurants
--
catering enterprises
--
cost
--
expenses
--
calculation
--
accounting
--
prognosis
--
level of expenses
--
operational analysis
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Оспіщев , Віктор Іванович \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
10.
657.6
К 31
Кашперська, Анастасія Іванівна
.
Організація внутрішнього контролю підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.09 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності) : захищена 22.11.2019 / А. І. Кашперська ; наук. кер. Н. С. Ковалевська ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 25 с. - Бібліогр.: с. 18-22
УДК
657.6
640.43
Кл.слова (ненормовані):
внутрішній контроль
--
ресторанне
господарство
--
організація діяльності
--
функції
--
оцінка ефективності
--
інформаційне забезпечення
--
управління
--
внутренний контроль
--
ресторанное хозяйство
--
организация деятельности
--
функции
--
оценка эффективности
--
информационное обеспечение
--
управление
--
internal control
--
restaurant subsector
--
organization of activities
--
functions
--
performance evaluation
--
information provision
--
management
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Ковалевська, Надія Сергіївна \наук. кер.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ