Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Дисертації та автореферати дисертацій - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=пищевая промышленность<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.
   331.552.4
   С 96


    Сьомченко, Вікторія Вікторівна.
    Підвищення ефективності використання трудових ресурсів підприємствами харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 19.05.2011 / В. В. Сьомченко ; наук. кер. А. В. Череп ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. - Дніпропетровськ : [б. в.], 2011. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
трудові ресурси -- робоча сила -- зайнятість -- безробіття -- харчова промисловість -- продуктивність праці -- оцінка -- управління -- моніторинг -- стимулювання -- трудовые ресурсы -- рабочая сила -- занятость -- безработица -- пищевая промышленность -- производительность труда -- оценка -- управление -- мониторинг -- стимулирование -- human resources -- labor -- employment -- unemployment -- food processing -- productivity -- evaluation -- management -- monitoring -- stimulation
Дод.точки доступу:
Череп, Алла Василівна \наук. кер.\
Дніпропетр. держ. аграр. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22


Знайти схожі

2.
   664(477)
   К 56


    Коваленко, Ольга Володимирівна.
    Інноваційна система розвитку харчової промисловості України [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.03 Економіка та управління національним господарством : захищена 17.05.2016 / О. В. Коваленко ; Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки". - Київ : [б. в.], 2016. - 36 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
інновації -- харчова промисловість -- інноваційна система -- інфраструктура -- бізнес -- продовольча безпека -- доктрина -- инновации -- пищевая промышленность -- инновационная система -- инфраструктура -- бизнес -- продовольственная безопасность
Дод.точки доступу:
Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки"
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

3.
   331.108
   Л 65


    Лисак, Володимир Юрійович.
    Організаційно-економічні засади використання персоналу підприємств харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 17.02.2012 / В. Ю. Лисак ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2012. - 18 с. - Бібліогр.: с. 14-16
УДК

Кл.слова (ненормовані):
персонал -- підприємства -- харчова промисловість -- активи -- людський капітал -- інтегральна оцінка -- бальна оцінка -- креативність -- мотивація -- організаційна інновація -- предприятия -- пищевая промышленность -- активы -- человеческий капитал -- интегральная оценка -- бальная оценка -- креативность -- мотивация -- организационная инновация -- personnel -- enterprises of food -- retail industru -- assets of human capital -- integral ball estimation -- kreativist -- motivation -- organizational innovation
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

4.
   658.152
   Л 37


    Левицька, Інна Ванадіївна.
    Управління відтворенням основних засобів в корпораціях [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 30.06.2011 / І. В. Левицька ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2011. - 40 с. - Бібліогр.: с. 33-36
УДК

Кл.слова (ненормовані):
відтворення -- економічна сутність -- підприємства -- харчова промисловість -- сутність амортизації -- економічні цикли -- інвестиції -- економічні моделі -- воспроизводство -- экономическая сущность -- предприятия -- пищевая промышленность -- сущность амортизации -- экономические циклы -- инвестиции -- экономические модели -- playback -- economic entity -- enterprises -- food Industry -- essence of depreciation -- economic cycles -- investment -- economic models
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

5.
   330.322.2
   Х 79


    Хорішко, Катерина Сергіївна.
    Управління розвитком інвестиційної привабливості переробних підприємств харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 26.12.2014 / К. С. Хорішко ; Полтав. держ. аграр. акад. - Полтава : [б. в.], 2014. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
підприємство -- інвестиційна привабливість -- харчова промисловість -- управління -- розвиток -- предприятие -- инвестиционная привлекательность -- пищевая промышленность -- управление -- развитие -- enterprise -- investment attractiveness -- food retail industry -- management -- development
Дод.точки доступу:
Полтав. держ. аграр. акад.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

6.
   330.341.1
   К 96


    Кхалід Ісмаел Ібрахим Аль-Мула Алі
    Управління інноваційною діяльністю переробних підприємств на основі системних перетворень [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 30.10.2015 / Кхалід Ісмаел Ібрахим Аль-Мула Алі ; Чернігів. нац. технолог. ун-т. - Чернігів : [б. в.], 2015. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-19
УДК

Кл.слова (ненормовані):
інновація -- інноваційна діяльність -- інноваційний процес -- інноваційна активність -- харчова промисловість -- ефективність -- управління -- концепція -- модель -- инновация -- инновационная деятельность -- инновационный процесс -- инновационная активность -- пищевая промышленность -- эффективность -- управление -- концепция -- innovation -- innovation process -- innovation activity -- food -- performance -- management -- concept model
Дод.точки доступу:
Чернігів. нац. технолог. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

7.
   330.322
   Ф 79


    Форкош, Надія Миколаївна.
    Управління інвестиційною стратегією на підприємстві [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 18.10.2012 / Н. М. Форкош ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2012. - 17 с. - Бібліогр.: с. 14-15
УДК

Кл.слова (ненормовані):
інвестиційна стратегія -- інвестиційний розвиток -- харчова промисловість -- напрями -- управління -- инвестиционная стратегия -- инвестиционное развитие -- пищевая промышленность -- направления -- управление -- investment strategy -- investment development -- food processing -- areas -- management
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

8.
   005.73
   Х 22


    Харчишина, Олена Володимирівна.
    Формування організаційної культури в системі менеджменту підприємств харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 17.02.2012 / О. В. Харчишина ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2012. - 40 с. - Бібліогр.: с. 31-36
УДК

Кл.слова (ненормовані):
організаційна культура -- система менеджменту -- харчова промисловість -- ефективнiсть -- господарська діяльність -- организационная культура -- система менеджмента -- пищевая промышленность -- эффективность -- хозяйственная деятельность -- organization culture -- management system -- food industry -- the efficiency -- economical activity
Дод.точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

9.
   005.93
   Л 63


    Лісніченко, Олена Олександрівна.
    Управління вартістю підприємства: оцінка та формування [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 26.12.2014 / О. О. Лісніченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
вартість -- вартісно-орієнтоване управління -- цінність -- бізнес-модель -- капіталізація -- підприємства -- харчова промисловість -- фундаментальна вартість -- ринкова вартість -- стейкхолдери -- стоимость -- ценностно-ориентированное управление -- ценность -- бизнес-модель -- капитализация -- предприятия -- пищевая промышленность -- фундаментальная стоимость -- рыночная стоимость -- стейкхолдеры -- cost -- valueoriented management -- value -- business model -- capitalization -- food enterprises -- fundamental value -- market value -- stakeholders
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ